Ретрограден Юпитер, ето какво да очакват зодиите

Прогноза за периода
6 сеп 2023 09:16, Ивета Иванова
8
Ретрограден Юпитер, ето какво да очакват зодиите
Снимка: iStock/alexaldo

 Планетата на изобилието, късмета и щастието Юпитер започна ретроградното си движение в знака на Телец на 4-и септември и то ще продължи до 30-и декември. През периода трябва да помислим отново върху надеждите, мечтите и идеалите си. Можем да променим мнението си относно финансите, притежанията и различни необходимости. Ето какво да очаква всяка зодия, според "Elite Daily".

 
Овен
На фокус са парите, притежанията и ценностите. През периода ще преглеждат как са развивали стабилност, що се касае до личните придобивки. Ще започнат да обмислят какво изискват в материалната сфера и как да си го подсигурят. Ще е хубаво да се загледат в навиците си на харчене и да видят дали не харчат прекалено много. Финансовите им цели се променят, особено, ако сега забелязват, че те не съвпадат с дългосрочните им планове и цели.
 
Телец
Юпитер е ретрограден в техния знак за първи път от повече от десетилетие. Сега може да преоформят някои от мечтите и целите, които имат за себе си. Личните цели, които са си поставили, се развиват със стабилно темпо, но сега могат да натистнат "пауза", да разсъждават върху прогреса си. Да помислят дали са доволни с тези части от себе си, които развиват в последно време. Ако не, сега е време за промени.

Близнаци
Ще преглеждат наново някои вътрешни вярвания и истини. В последните месеци са развивали някои вътрешни философии, на които много държат. Сега ще трябва да се завърнат към преживяното, което е оформило перспективите и вижданията им. Чудесен период за разсъждаване върху навици и практики, които имат зад кулисите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Звездит ми го казаха преди 8 месеца
Майната му на Юпитер тук е Земята
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Глупости.
4
0
 
1
 
! Отговори
Ха ха преди 8 месеца
Ооо , порцалане, в малки обувки не можеш да скриеш големи крака, ама между големи крака можеш да скриеш малка работа. Хаха успех в местенетоооо.....
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Никой няма да ходи до Луната, нито пък до Марс. При това, нищо не зависи от Юпитер.
2
1
 
3
 
! Отговори
ПорЦелан преди 8 месеца
В този случай правя рокада - местя от единият в другият крачол. Ако е нещо свързано с Луната - правя голяма рокада, местя от лявото на дясното рамо.
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Оооо, колко ми пука за това ретрогадний ПрезпурииЮпитер, има си Спасител на Света и вече е подредил Звездите,.....на Света. И, годината която ще настъпи Това не се знаеше...