Съвети за преодоляване на човек, когото не можете да имате

Вижте какви са
7 сеп 2023 22:00, Ивета Иванова
16
Съвети за преодоляване на човек, когото не можете да имате
Снимка: iStock/Paolo Cordoni

 Не е тайна, че да обичате някого, когото не можете да имате, е доста болезнено. Изисква се време, докато приемете, че човекът ви е отхвърлил, че нямате шанс с него и трябва да продължите напред с живота си и да забравите за тези чувства. Трудно е да преодолеете някого, към когото изпитвате любов и това няма да стане бързо. Но ето няколко съвета как може по-лесно да забравите човека, според "Elite Daily".


Прекъснете комуникацията
За ваше добро е да спрете да общувате и да си пишете с човека, в когото сте влюбени, ако той ясно ви е дал да разберете, че не иска връзка с вас, а ви приема само като приятел. Това е много трудно да се направи, докато имате чувства, тъй като харесвате човека, искате да го задържите в живота си, дори само като добър познат. Но не трябва да приемате по-малко, отколкото заслужавате. Докато комуникирате с тръпката, ще се влюбвате още повече, ще се впечатлявате от определени качества и тайнично ще се надявате, че в бъдеще имате шанс с нея, че тя може да развие чувства към вас. Така сте в задънена улица, не може да продължите напред и чакате нещо, което може и да не дойде. Изкушаващо е да продължите да си говорите и споделяте, но не го правете - така никога няма да получите всичко, което искате от този човек или да намерите нов. Заети сте с мисли за него, разочаровани от реалността и изпускате другото, което може да ви се случи. Трябва да намерите човек, с когото имате бъдеще.
 
Приемете, че любовта няма да изчезне
В същото време не очаквайте веднага да загубите чувствата към тръпката, особено ако сте спрели да общувате. И не заравяйте тези чувства дълбоко в себе си, не се крийте от тях. Колкото повече се опитвате да ги отблъснете, толкова повече те ще се връщат към вас. Приемете, че сте влюбени, надявали сте се да имате връзка с този човек, а сега трябва просто да се оставите на чувствата, да потъгувате и чак след време да ги преодолеете. Трябва да си дадете време, в което да помислите и да се излекувате, няма как веднага да продължите напред и да отричате за чувствата. Позволете си да изпитате болката, така раната ще зарасне по-бързо. Може да говорите с близък приятел, роднина или терапевт за чувствата и емоциите, не ги потискайте.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Първо си отговорете защо не можете да го имате: защото му миришат краката висят му сланините много е стар и т.н.
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Можете да го заобиколите, ако е много висок
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Обикновено се преодолява препятствие, каквото никога не бих желал да представлявам.
11
1
 
5
 
! Отговори
Един съвет от преди 7 месеца
практиката - кандисайте най-подире! :D
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Анонимен 11 Опитай се да кажеш на някоя майка, че не притежава детето си. По-разумните жени успяват да овладеят това собственическо, обсебващо чувство, за да не осакатяват живота на порасналите си деца. Но някои не успяват. Няма да коментирам последиците от това, всички сме били свидетели на такива драми, които за съжаление понякога прерастват в трагедии.
9
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Никой никого няма. Да имаш връзка с някого, да си в интимни отношения с някого, не значи , че го имаш. Според мен фразата е много показателна за обсебнически манталитет и е много отблъскваща.
8
1
 
9
 
! Отговори
Роза преди 7 месеца
В живота има много,много тъжни неща!Несподелената любов е едно от тях.Хората,които са по природа моногамни,страдат най-много!Не съществува универсален съвет и всеки се справя по свой начин.Живота трябва да продължи!
7
2
 
9
 
! Отговори
Древно правило преди 7 месеца
КЛИН КЛИН ИЗБИВА. Затова не приемайте като 100% правилен последния съвет. Новата тръпка не означава непременно да приемете новия си приятел като заместител на онзи, когото не можете да имате. Прсто в живота ви ще влезе друг човек и ще се убедите, че "недостижимият" не е чак толкова уникално явление и че край вас има много други хора, които заслужават вниманието, а после и любовта ви.
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Приятни сънища!
5
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Несподелената любов е нещо лошо.
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Имаме си свое мнение
3
2
 
6
 
! Отговори
Teo преди 7 месеца
Яшче, пийче и блага дума думайте! Ро шче дойде!
2
6
 
3
 
! Отговори
ЩЕ СЕ НАУЧИМ ! преди 7 месеца
Разбрахте ли мъже какво ви се казва ? Имайте го в пред вид и се справете с препятствието ж . . а !!!!!!!!!!!!!!!
1
5
 
2
 
! Отговори
САТАН 666 преди 7 месеца
Съвет: следете го/я но не в инстаграм ам в живия живот