Сезонът на Стрелеца, какво очаква зодиите?

Прогноза за периода
23 ное 2023 22:35, Ивета Иванова
6
Сезонът на Стрелеца, какво очаква зодиите?
Снимка: iStock/sutthirat sutthisumdang
Сезонът на Стрелецът вече е тук! Започна днес и продължава до 22-и декември. Сега настроението ни се подобрява, ставаме по-весели и лъчезарни, готови сме за приключения. Огнените знаци Стрелец, Овен и Лъв са във вихъра си и имат много късмет. За подвижните знаци Близнаци, Дева и Риби периодът е доста зает. Ето какво чака всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

Овен
 
Сезонът на Стрелецът е свързван с напредването и действието за тях. Нека си изберат цел - лична, професионална, каквато и да е, и да разберат как точно искат да я постигнат. Когато намерят тази цел и решат какво да правят - нека действат! Трябва да си поставят смели цели, с които ще удивят себе си и всички наоколо. Прогресът ще изуми Овните и околните. В края на периода ще бъдат наградени.

Телец
 
През това време на годината те обикновено изследват света около себе си, но сега пък искат да се потопят във вътрешния си свят. Стават интровертни, докосват се до емоциите си и до дълбоките мисли, чувства. Може да трябва да се занимават с вредни навици, тъмни чувства, нездравословни неща, които често правят. Постигат трансформация - сега е времето за това. Нека се изправят срещу проблемите, да скъсат с лошите навици, ще бъдат по-добър и щастлив човек до края на сезона, ако направят това.

Близнаци
 
За тях сега е сезонът на обичта! Фокусът е върху връзките. Ако си търсят ново гадже, сега ще имат късмет. Обвързаните също ще са щастливи, много благоприятен период за тях. Чудесно време за създаване на връзка, изясняване на отношенията, заживяване заедно, предлагане на брак. Нека преследват целите си във връзките. Ако са достатъчно смели, чакат ги магии в любовния живот.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Простотии.
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Мием си ги взаимно. Отгоре до долу!
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Приятни сънища!