Зодиите, които не споделят чувствата си

Вижте кои са те
30 ное 2023 23:45, Ивета Иванова
9
Зодиите, които не споделят чувствата си
Снимка: iStocl/:nicoletaionescu

Част от зодиите не обичат да говорят за чувствата си. Те не споделят какви емоции изпитват, не разказваг за това как се чувстват, истинска загадка са. Трудно е да прочетете мислите им и да разберете какво изпитват. Мистериозни са. Ето кои са те, според "Times of India".

Водолей
 
Те са енергични, жизнени, приключенци, но не обичат да говорят за това какво чувстват. Избягват въпросите и темите за чувствата им и емоциите. За да ги накарате да бъдат по-открити, трябва да спечелите доверието им. Дори тогава, те пак не обичат прекалено емоционалните разговори, признания и споделянето на чувствата. Предпочитат да се изразяват с действия, без думи, но това понякога е проблем за близките им.

Телец
 
Много е важно първо да сте приятели с Телците, за да могат те да ви се доверят и да споделят чувствата си. Тях много ги е грижа за близките, но им е трудно да покажат какво изпитват. Страх ги е да не бъдат наранени, затова показват какво чувстват, когато са напълно сигурни, че могат да вярват на някого, когато той се е доказал. Помагат много, но им е трудно да изразят емоциите си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ako si mislim.ce nizim.nekoi jestoko se lajem sami trebva da se nizim.za postapki
3
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Nisto ne kaza tuk v skadninaviya basti se cukat dorinsas stekite si i nai vajnoto ce vsocko ok sas ydoboösvie go pravyat
2
6
 
1
 
! Отговори
Искрено и лично преди 2 месеца
Чуствам че Бъргария е изостанала от цивилизацията силно абуригенирала е и е в плебейонейската дървена епоха (щото се изсичат горите и се продават в чужбина) Съв е проблема да се легализира марихуанката и свободното отглеждане като тютюна.Освен че монопола на мутрите и МВР ще падне.И ме качеството и ще си повиши.Запомнете про сти ГанYOвци високото качество е добро и те вредно ниското качество е лошо и вредно.И с храните е така ама там нещата са страшни!
1
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Глупости.