Действието на новите "Междузвездни войни" - 30 г. след "Завръщането на джедаите"

Снимките на новия епизод ще започват през май
19 мар 2014 20:33,
12
Действието на новите "Междузвездни войни" - 30 г. след "Завръщането на джедаите"
Снимка: Reuters

Действието на дългоочаквания седми филм от култовата поредица "Междузвездни войни" ще се развива 30 години след събитията в шестата лента "Завръщането на джедаите", предаде Ройтерс. Това е съобщил изпълнителният директор на "Дисни" Боб Айгър на годишната среща на компанията с акционери. "Дисни" стана собственик на "Лукасфилм" през 2012 г. и оповести намерението си да заснеме три нови филма от култовата поредица, припомня агенцията.

Боб Айгър не е разкрил никаква информация по въпроса за актьорския състав, който особено силно вълнува феновете. Изпълнителният директор на "Дисни" е потвърдил единствено завръщането на екран на симпатичния робот R2-D2, пише БТА.На официалния сайт на "Междузвездни войни" е публикувана информация, че в следващите филми от поредицата ще участват "трио водещи нови млади герои заедно с някои от познатите отпреди лица", както и че снимките на седмия епизод ще започнат през май в прочутите студиа "Пайнууд" в Лондон.

Спекулациите около актьорския състав за "Междузвездни войни: Епизод VII" продължават повече от година. Феновете живо се интересуват дали звездите на оригиналната трилогия Марк Хамил, Харисън Форд и Кари Фишър отново ще участват в приключението. Сред спряганите имена са също тези на Зак Ефрън, Джуди Денч и Гари Олдман. Според последните публикации актьорът Адам Драйвър ще се превъплъти в образа на злодея, а за роля във филма е преговаряла и носителката на "Оскар" Лупита Нионго.

Поредицата "Междузвездни войни", създадена от Джордж Лукас, включва шест филма, първият от които излезе на екран през 1977 г. От тогава поредицата е реализирала над 4,4 милиарда долара в международния бокс-офис. Филмът "Междузвездни войни: Епизод VII", режисиран от Джей Джей Ейбрамс, ще излезе на екран на 18 декември 2015 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
0
 
! Отговори
Травестит преди 10 години
до Жена, 10а преоблечен като Лея и да ме изтакова Дарт Вейдър може ли ? ;)
9
9
 
3
 
! Отговори
Жена преди 10 години
До МъжДано да има. Дарт Вейдър казва: "Леа, айм нот йор фадър!" и я из*уква като малка *** куч*а...а после и Чубака...мммм...кеффф...
8
3
 
13
 
! Отговори
* преди 10 години
А Мики Маус и Уди Кълвача ще участват ли? ;)
7
4
 
15
 
! Отговори
Мъж преди 10 години
Дано да няма глупави секс сцени, иначе излизам от киното и си искам парите! Не може заради инфантилноста на жените да слагат по 10 минути грозни животински сцени във всеки фиюм! Факт
6
2
 
14
 
! Отговори
йованчо преди 10 години
Този филм е класика - първите 3 серии с Харисън Форд и Марк Хамил. Сега ще се получи нещо като робинята Изаура - 100 серии една от друга по-глупави, направени само за пари. Как може да опорочат такъв шедьовър.
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да се надяваме,че ще е по поредицата книги, написани специално след епизод 6!
4
13
 
3
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
До ФенХаха - По-надолу от там, докъдето Лукас го докара, няма как да се стигне.
3
3
 
27
 
! Отговори
Фен преди 10 години
"Дисни" и Дж.Дж.Ейбрамс ще съсипят филма за съжаление.. :(
2
11
 
9
 
! Отговори
faust преди 10 години
Междузвездни пенсионери!
1
2
 
26
 
! Отговори
дърт вейдър преди 10 години
Вече знам какво ще правя на 18 декември 2015. Кой каза, че българите не могат да планират дългосрочно :)