Да си "Приятел и враг" едновременно

Роман на Матю Фицсимънс излиза у нас
Обновена: 19 юли 2016 14:57 | 19 юли 2016 10:40, Петя Славова
1
Да си "Приятел и враг" едновременно
Снимка: Обсидиан

Може ли някой да е едновременно "Приятел и враг" се опитва да разбере Матю Фицсимънс в новия му роман, който може да намерим у нас от 21 юли в превод на Надя Баева.

Преди десет години внезапно изчезва дъщерята на сенатор Ломбард. Случаят се превръща в медийна сензация, но общонационалното издирване на четиринайсетгодишната Сюзан така и не дава резултат.

Днес Бенджамин Ломбард е вицепрезидент на САЩ и кандидат за президентския пост, а тази мистерия продължава да обсебва страната.

За легендарния хакер и бивш морски пехотинец Гибсън Вон трагедията е лична – двамата със Сюзан са израснали заедно, за него тя е повече от сестра. Затова, когато частна фирма се обръща за помощ към него, той с готовност се включва в подновеното разследване.

Тайнствен източник подава нова информация за случая, а откриването му изисква умения, каквито притежава само компютърен гений като Гибсън. Изплуват мрачни тайни, свързани със семейство Ломбард, а безмилостни политически играчи няма да се спрат пред нищо, за да скрият истината. Но Гибсън Вон е винаги една крачка пред всички – и приятели, и врагове.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
gost преди 7 години
Трудна работа ако са неистински някога имах две компании едната гледаше да подиграва по слабия другата да използва но имам чуството че това е дирижирано в един момент се отдръпнах и от двете и се се каня да ги питам поставялили са се на мое място когато бях пренебрегван плют и т.н сигорно не и то от такива дето си им помагал къдее доверието питам къдее това нормално чуство където е сметнато нема затова спрях да излизам и не се интересувам чакам някои да се промени *** кои радиото