"Rogue One" още властва в САЩ

Филмът за трета поредна седмица води бокс офиса
3 яну 2017 09:25, Петя Славова
7
"Rogue One" още властва в САЩ
Снимка: Форум Филм

Новият филм от сагата "Междузвездни войни" и анимацията "Ела, изпей" са с най-големи приходи в киносалоните на Северна Америка през новогодишните празници, съобщиха Ройтерс и АФП.

"Rogue One: История от Междузвездни войни" оглави бокс-офис класацията на Северна Америка за трета поредна седмица с приходи от почти 50 милиона долара за тридневния период в края на седмицата и прогнози за 64 милиона за четири дни. Понеделникът тази седмица влиза в бокс-офис класацията, защото за много компании и училища той е неработен.

Приходите от филма в северноамериканския бок-офис надхвърлиха 400 милиона долара. Той вече е на второ място за годината след анимацията "Търсенето на Дори" с 425 милиона долара. "Rogue One: История от Междузвездни войни" помогна на "Дисни" да стане първото киностудио, преминало границата от 7 милиарда долара годишни приходи.

Анимационният мюзикъл "Ела, изпей" е на второ място в бокс-офис класацията на Северна Америка с 41,4 милиона долара през втората си седмица по екраните. Очаква се за четиридневния период приходите от филма да са 53,7 милиона долара. Общите приходи от "Ела, изпей" в Северна Америка са 177,3 милиона.

На трето място е космическата история "Пасажери" с Дженифър Лорънс и Крис Прат с приходи от 16,1 милиона долара въпреки неодобрението на кинокритиците. Следват "Смелата Ваяна" с 10,5 милиона долара и "Огради"(Fences) на Дензъл Уошингтън с 10,2 милиона долара от продажбата на билети в киносалоните на САЩ и Канада.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Sorcerer преди 7 години
Най- добрият от поредицата, няма го хлапашкото безгрижие на другите серии, с тъжен, за някои фенове, дори с тежък финал... Филм за обикновените хора, във вселената на Междузвездните войни... А машината за разпарчетосване и убиване в тъмния коридор на кораба в края, беше епичен завършек на този филм.
6
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой туй нещо веее...Рогуе Оне?
5
1
 
7
 
! Отговори
до 4 преди 7 години
Филмът не е лош но е предназначен за определена аудитория , няма как да се харесва на всеки. И не може да очакваш кой знае какво от лошят CAM релииз който се сиидва в момента , по натам като го рипнат с по-добро качество определено ще имаме малко по-друго мнение
4
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Един от най-безмислените и глупави филми за 2016! Загуба на време и пари, никакъв смисъл, крайно време е в Холивуд да разберат, че само с едни ефекти филм не става!
3
3
 
10
 
! Отговори
джедай преди 7 години
Моят коментар е точно противополовен на предходния:Противно на наложилата се последните години тенденция да се замества смисълът и разговорите с екшин сцени, този филм приятно ме изненада. Имаше смисъл, диалози, интрига, а спец. ефекти не преситиха. Най-лошото бе че липсваха джедай и силата, но пък филма беше силно не хАмерикански, а именно мрачен,тъжен,непатетичен и перфектно преливащ в епизод 4.Определено си заслужаваше гледането (и съм изненадан че има фен, които не го одобрява).
2
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като цяло филма не става. Прекалено много битки има в него. Иначе добре имитира Междузвездни войни в някои неща. Ще се хареса на по-младите зрители точно заради тези прекалено много битки, но по-възрастните ще осъзнаят, че това не е Междузвездни войни, а нещо, което печели от славата им.
1
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бива, гледах го снимано с "нокия" :) Ще чакам HD-то за пълен кеф :):):)