Забраниха на Уил Смит да присъства на "Оскарите" за 10 години

Причината - плесница, която той удари на Крис Рок
33
Забраниха на Уил Смит да присъства на "Оскарите" за 10 години
Снимка: БГНЕС

Академията за кинематографски изкуства вчера забрани на Уил Смит да присъства на "Оскарите" и всяко друго организирано от академията събитие в продължение на 10 години заради инцидента, при който той удари плесница на Крис Рок, предаде Асошиейтед прес.

Ходът беше обявен след среща на Борда на управителите на академията, на която беше обсъден отговорът на действията на Смит.

"Церемонията по връчването на 94-те Оскари трябваше да е честване на множеството индивидуалности в нашето общество, които свършиха невероятна работа през тази изминала година, но тези моменти бяга засенчени от неприемливото и вредно поведение, демонстрирано на сцената от господин Смит", се казва в изявление на академията.

"Приемам и уважавам решението на академията" каза Смит в свое изявление.

Академията също така се извини за начина, по който е реагирала на ситуацията и че е позволила на Смит да остане в залата и да приеме наградата за най-добър актьор.

Забраната означава, че актьорът няма да може да връчи една от големите награди на церемонията идната година, каквато е традицията за спечелилите отличието. Академията също така изрази "дълбока благодарност" към Крис Рок, който според нея успял да запази самообладание в "извънредна ситуация". В изявлението на академията не се споменава дали Уил Смит ще може да бъде номиниран за "Оскар" в продължение на следващите 10 години, нито дали ще му бъде отнета наградата. АП припомня, че "Оскарите" на изключените от организацията Харви Уайнстийн и Роман Полански не са отнети./БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: оскарУил Смит
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
1
 
! Отговори
Р преди 2 години
Поредното доказателство за американския фалш и лицемерие. Ако обикновен човек удари шамар на някой в Америка, отива в затвора за минимум 2 години. Но нали този е......, при това черен, "айде да внимаваме, че да не ни обвинят, че сме расисти ". Лицемерие, сър.
21
0
 
12
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Крис Рок ще получи ли наказание ,че си прави шеги със заболяването на жената?Уил Смит е достоен за уважение.Защити съпругата си.
20
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изводът е, че ако не искаш да ти се случи това трябва да си търпиш, когато ти се подиграват и обиждат.
19
0
 
26
 
! Отговори
Док преди 2 години
Ако Крис Рок беше бял дали пак щяха да го величаят, че бил с железни нерви или щеше вече да е анатемосан, че обижда черн;ите?Ако Уил Смит беше бял дали само щяха да го разжалват или вече щеше да с отнет Оскар и при Харви в пандиза?Ако Уил не беше реагирал, дали "толерантните" медии щяха да обърнат внимание на "шегата"? А как щяха да реагират ако Крис беше бял, а Уил беше преглътнал майтапа?
18
1
 
12
 
! Отговори
Mesheto преди 2 години
До Лллл - - Всеки който е запознат знае че тая Джейда е новата Йоко Оно - 1 към 1! Не знам какъв симп трябва да си да търпиш такова изчадиее до тебе, но явно може! Между другото тая Джейда е бившето гадже на 2pac. Който иска да гледа в тубата да види за какво унижение на Уил Смит става въпрос, оная се е*е 3 години с някво лапе въпреки че има брак и после се прави че нищо не е станало а Смитчо вика I love my baby :DDD
17
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре че не беше бял :)))
16
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
болест като "алопеция" прави кръгчета по главата без коса.а нейната обръсната ,но не видях полета без нито 1 косъмче.на 2 пъти съм боледувала от това.стават кръгове гладки и без нито една космена фоликула.гладки чак вдлъбнати .без косми.а тя си бе обръсната с еднаква кожа с черни косъмчета.алопецията няма косми.израстват като бяло мъхче после.след лечение
15
5
 
11
 
! Отговори
Лллл преди 2 години
Сценарии , роли , филмиране ! Всичко е за пари ! А уж защитавал жена си . А тя се развявала с Рок ?!
14
0
 
8
 
! Отговори
Теди преди 2 години
ЛОШИ И НЕБЛАГОДАРНИ ХОРА ИМА- ВЪПРОСЪТ Е КАК ДА СЕ СПРАВИМ С ПРОБЛЕМИТЕ, КОИТО НИ СЪЗДАВАТ
13
0
 
11
 
! Отговори
Да няма нещо преди 2 години
Общо с Русия?
12
2
 
27
 
! Отговори
Мухаха преди 2 години
Вместо да го наградят и да му дадат още един Оскар на Уил Смит, те го наказват. А това че събуди интереса на медиите към това отдавна забравено събитие? За тия Оскари медиите не спират да говорят а и не дават признаци че в близките месеци ще спрат... А някой спомня ли си миналогодишните Оскари? А по-миналогодишните? Имаше по два реда че се провело такова събитие ... и толкова . А сега ? Единствено ШАМАРЪТ на Уил Смит направи тоя третополов, афро цирк отново популярен а те ще го наказват.Гл0паци.
11
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми нищо, той може да си ги бие и извън Оскарите.
10
1
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
сега разбрах защо шарлана са дигна толкова...Ами щото биле забранили на Шмит да връчва награди..Некога,кога имаше ДЕЦА,а не смартфоновизомбита,те играеха на една игра:-"жмичка",или "мижитарка",известна и като "криеница"..Имаше различни названия.Та "мижащия" се определяше така:-"Две петлета се скарали пред поповата врата.Попа излезнал и казал:-иж-миж,ти мижиш"...Та така и тия.."Двечернилки са скарали пред Оскарната врата..Оскар изленал и казал:-Иж- миж,Смит,ти мижиш!..Да та нема 10 лета!""...
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Уил беше облечен в черно тогава и явно е влязъл в роля и за това го шляпна помислил го е за извънземно.
8
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Догодина кой знае какво ще измислят,иначе нямаше чак толкова шум да се вдигне около церемонията. Не разбраха ли че повечето хора не се вълнуват от тези неща
7
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ооо, неее, какви расисти!
6
9
 
32
 
! Отговори
Уил Смит преди 2 години
А на Крис Рок дадоха ли някакво наказание , дето се подиграва със здравословните проблеми на жената ? Или то да си правиш майтап с чуждо нещастие не подлежи на наказание . Не съм Уил Смит. Използвам ник с името му. Но ако бях на негово място и тоя майтапчия каже нещо за жена ми отговорът ще е юмрък в мууцуната и шут в главата като падне . След като ще ме наказват , поне да си заслужава .
5
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Правилно. Тоя нагъл некадърник се самозабрави. Дадоха му награда само защото е черен.
4
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Човек живее за едното име, така че евалата. А оня другия не чух нито да се извини нито да се засрами, а заслужава не шамар ами посещение в лицево-челюстната ...
3
3
 
11
 
! Отговори
Не може публично преди 2 години
Да удряш шамари на нигротанци.