Закопчаха лидера на "Златна зора" в Гърция

Михалолиакос е задържан за формиране на престъпна организация
Обновена: 28 сеп 2013 09:56 | 28 сеп 2013 09:55,
61
Закопчаха лидера на "Златна зора" в Гърция
Размириците, които предизвика убийството на на ляв активист и рапър. Снимка: архив, Reuters

Гръцката полиция е арестувала лидера на гръцката крайна десница "Златна зора" - Николаос Михалолиакос, предадоха световните агенции.

Николаос Михалолиакос е бил задържан по обвинения за формиране на престъпна организация, посочва Асошиейтед прес.

Заповеди за арест са издадени за още петима депутати на "Златна зора". Сега звеното за борба с тероризма към полицията ги издирва.

Още по темата
Очаква се издаването на още заповеди за арести за лица от партията.

Мерките се взимат броени дни след убийството на ляв активист и рапър от предполагаем член на "Златна зора", което разбуни духовете в Гърция, припомня БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
5
 
! Отговори
А.С. преди 10 години
До Пълзящ фяшизъмТи си толкова *** фашист ,че не можеш да разбереш нещо мнооооого елементарно ! В ГЪРЦИЯ ,ЗА КРИМИНАЛНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ , НЯМА ДЕПУТАТСКИ ИМУНИТЕТ ! АНАДЪМУ бе ДПСарски ***.....изец !?
47
3
 
0
 
! Отговори
Пълзящ фяшизъм преди 10 години
Разбра се, че най-голям враг на Евросъюза и на Банките е националното достоинство. За каква Евродемокрация се говори, след като се арестуват депутати, без да им е снет имунитета. Гръцките властвуващи се оказаха чистокръвни фашисти - арестува се в нарушение на Конституционните права. Подозирам, че много скоро в България ще се започне арести на националисти, независимо от каква националистична партия са. Нали Бойко Борисов затова реве. В Европа пълзи фашизма на Евросъюза, разберете го най-после
46
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 48Ще ти се , но гърците не са "Швейк" !В Гърция живеят ХОРА ,а не "овце" !
45
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НАВЕМЕТО И ХИТЛЕР ГО ВКАРАХА В ЗАТВОРА И СЛЕД ТОВА ДОЙДЕ И НЕГОВОТО ВРЕМЕ И ИМ РАЗКАЗА ИГРАТА НА (ИЗБРАНИТЕ) СЕГА СТАВА СЪЩОТО И СЪВСЕМ СКОРО ТЕЗИ ДЕТО СЕГА ГИ ВКАРВАТ В ЗАТВОРА ЗАЩОТО ЗАЩИТАВАТ СВОБОДАТА И РОДИНАТА СИ ОТ ЦИОНИСТКАТА КРАДЛИВА БАНКЕРСКА *** СЪВСЕМ СКОРО ЩЕ СЕ ВЪРНАТ НА БЯЛ КОН ВЪВ ВЛАСТТА И ЩЕ ИМ РАЗКАТАЯТ МАЙНИТЕ НА ЦИОНИСТКИТЕ КЪРЛЕЖИ.
44
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До vargokazva se 4e v BG e pulno s fa6isti....
43
0
 
2
 
! Отговори
Stefan преди 10 години
До Tihomir1488Xa, o6te edin fa6ist
42
4
 
0
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
PUBLIC DEBT за НИКО111Държавен дълг (национален дълг, публичен дълг) са всички финансови задължения, поети от името и за сметка на държавата при спазване изискванията на законодателството на страната за поемане на държавни финансови задължения или гаранции. Публичният дълг е общият дълг на публичния сектор включително централното държавно управление и регионалните правителства (автономни агенции, общини, местни власти и др.)
41
2
 
5
 
! Отговори
presledvane преди 10 години
Политическо преследване на политически лидери под фалшиви предлози без съмнение подстрекавано от хора ,чиито интереси не са гръцки.Европа трябва да се обезличи от християнство,патриотизъм,който задава въпроси относно култа холокост(генер.репетиция за признаване на антихриста)полит.елиминиран,това е.
40
4
 
3
 
! Отговори
До бъдин преди 10 години
Мунопано.
39
4
 
6
 
! Отговори
yatsamngoi преди 10 години
До бъдинГърция е люлката на европейската философия и оттам наука. Сократ, Платон, Аристотел нещо да ти говорят?
38
4
 
9
 
! Отговори
yatsamngoi преди 10 години
Неонацизмът е остра психотична болест с черти на параноя.
37
10
 
9
 
! Отговори
Tihomir1488 преди 10 години
Истинските патриоти в Гърция са от Златна Зора и тяхната борба е срещу маймунизацията на страната и отказ от МВФ , както направи Орбан в Унгария . Щом станаха опасни за евреите веднага им спретнаха арести . Така че не е изключена извънредна ситуация както в Сирия !
36
0
 
4
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
АБЕ, ОДИСЕЙ ТИ ГОЛЯМ ИКОНОМИСТ СЕ ИЗВЪДИ.PUBLIC DEBT ОЗНАЧАВА ВЪТРЕШНИЯ ПУБЛИЧЕН ДЪЛГ НА ДЪРЖАВАТА КЪМ ЧАСТНИТЕ СУБЕКТИ.А ИНАЧЕ, АКО МИ БЕШЕ ЦИТИРАЛ,ЧЕ Е FOREIGN DEBT, ЕТО ТОВА Е ВЪНШНИЯТ ДЪЛГ КЪМ ЧУЖДЕСТРАННИ КРЕДИТОРИ. ОСВЕН ТОВА БУДАПЕЩА ПРЕДИ ДВЕ ИЛИ ТРИ СЕДМИЦИ АНОНСИРА, ЧЕ НЕ СЕ НУЖДАЕ ВЕЧЕ ОТ ПОМОЩТА НА ЦИОНИСТКИЯ ОКТОПОД МВФ И Е ПОДГОТВИЛА ПОСЛЕДНИЯТ ТРАНШ ОТ ДЪЛГА 2.2 МЛРД. ДОЛАРА ЗА ИЗПЛАЩАНЕ.
35
2
 
0
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
37 на нас да не би да ни се служеше , но нямаше как , отписваш две години и това е .
34
3
 
0
 
! Отговори
бъдин преди 10 години
До Одисей 138 Повече ме притеснява това, че младите евреи не им се служи в армията, а оттам и воюва!
33
2
 
3
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
32 то само там май е имало до сега истински комунзмъм и в някой комуни в Щатите като мормонските общества и разни такива , но дори и в кибуците младите поколение вече нещо хич не им се остава влече ги навън към свободата
32
4
 
1
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
30 това е точно външния публичен дълг , а структурата на бългрския външен дъл по данни на БНБ около 10% от него е към МФИ / международни финансови институции / иначе най-голям кредитор ни е ВБ следват хол , люксембург , Франция , австрия САЩ и тн. ктм Русия дължим 0,6%
31
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Когато гъркът се родил, евреина се разплакал.
30
7
 
8
 
! Отговори
Димитър Атанасов - К преди 10 години
Гърците, въпреки древната си история и култура, са неотменима част от балканския ***. ***, с чувство за история и култура. Също като българите, но само че по-долни. Защото Балканския полуостров отдавна се е превърнал в Африка на Европа. А това, че не сте съгласни с мен, е въпрос на мнение.
29
5
 
4
 
! Отговори
бъдин преди 10 години
До Одисей 1 29 За мен гърците са евреите на Балканския полуостров!Признавам на евреите обаче, че са направили комунизъм в кибуците, вместо соц.комунистическите игри на гърците!