Сръбските медии решиха: Асен най-вероятно се е самоубил

Операторът бил скочил от висок етаж в Нови Белград
11 яну 2017 09:22, Екип на Dnes.bg
83
Сръбските медии решиха: Асен най-вероятно се е самоубил
Снимка: Facebook

Откритият мъртъв в Белград оператор Асен Петров най-вероятно се бил самоубил. Това пишат последно сръбските медии, след като няколко дни за смъртта на българина в тях нямаше никаква информация, а първите публикации в западната ни съседка бяха от вчера – и то с позоваване на българските медии.

Асен Петров бил скочил в ранната утрин на 6 януари от 18-ия етаж на жилищен блок в Нови Белград, пише сръбският вестник "Блиц".

Повечето хора, които живеят във въпросния блок, дори не знаят, че в тяхната сграда се е случила трагедия.

Още по темата

"Това момче не е живяло в нашата сграда. Ключовете, които са били намерени у него, не са от нашата входна врата. Вероятно някой го е пуснал да влезе", каза домоуправителят на блока, който е и един от малцината, които изобщо знаят, че младият мъж е скочил от тяхната сграда.

Осемнадесети етаж и общата тераса са мястото, от което се бил хвърлил Петров, пише сръбското издание, като уточнява, че за да стигне до терасата, той е трябвало да се спусне от 19-ия етаж.

Според човека, който живее в блока, Асен Петров се бил спуснал през прозореца и то на почти минус 10 градуса, колкото е била температурата във въпросната сутрин, на терасата, от която скочил.

"Вратите на терасата са заключени, но на 19-ия етаж има прозорец, от който може да се стигне до терасата. Най-вероятно той се е спуснал там и след това се е самоубил", заключава домоуправителят на блока.

Вестник "Вечерне новости" също твърди в електронното си издание, че по първоначална информация Петров по неизвестни засега причини най-вероятно се е самоубил, скачайки от блок на улица "Милутина Миланковича" в Нови Белград.

Версията за самоубийство обаче се отрича категорично от колеги на Асен. Те твърдят, че младият мъж е правил планове за предстоящите Йордановден и Ивановден и не е бил в депресия. Според тях Асен е жертва на злополука. Една от големите загадки е защо той изобщо е бил в Белград. Младежът е бил на ски и сноуборд в Копаоник, известният зимен курорт в съседна Сърбия. Той е трябвало да се прибере в България още на 6 януари.

Притеснена, че го няма, сестра му пуснала съобщение от Facebook профила на брат си: "Здравейте, приятели на Асенчо, може ли да ми дадете повече информация за брат ми, тъй като замина за Сърбия и трябваше да се прибере вчера, в петък, а телефонът му не работи? Моля, звъннете ми или ми пишете на вайбър. Ако знаете телефоните на другите хора, с които е пътувал, ще ми е от полза. Милена".

След много усилия тя научава, че брат й е наел апартамент в Белград чрез компанията Airbnb. В резервацията посочил имената на Борислава Ненкова и Михаела Маринова като негови придружители, но никой от познатите на младежа не ги познава.

"Хостът от Airbnb е казал, че Асен е пристигнал на 3-и януари със самолет (въпреки че на близките си е казал, че са с две коли) и е напуснал апартамента, като го е оставил "в чист вид", на 5-и.

Близките му научават, че той е пътувал с Air Serbia, но не успяват да получат подробности от авиокомпанията. При проверки по летищата името му не фигурирало.

Едва в понеделник вечерта семейството на оператора научило за смъртта му. Обяснили им, че е починал при падане, но без подробности. Така мистерията около смъртта на оператора продължава да се заплита.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още по темата: БелградАсен Петров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
25
 
3
 
! Отговори
ЗАСЕГНАТА преди 7 години
той ми е братовчед и сега сигурно снима филм за свети петър със заглавие БалконингРедБул ти дава крилаааа
29
3
 
61
 
! Отговори
Човек преди 7 години
Пълна малоумщина от всякъде! Чета в коментарите за треви, дроги и мазни усмивки... така му се падало... объркан младеж... така е като няма казарма... Както се казва- на чужд гръб и 100 тояги са малко. Ами ако беше ваш познат, приятел, колега, брат...? Ако един ден разберете от телевизията, че скъп за вас човек е починал? Просто така. Няма го вече.Седите и плюете човек, който не познавате, без да се замисляте, че и близките му, в опит да разберат какво се е случило, четат коментарите.
28
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ама че новина, сега от вас научавам че операторите не могат да летятпросто не знам какво да правя с тази информацияпоздрави от сиднейАв$тралия
27
1
 
32
 
! Отговори
Бау преди 7 години
Ама разбира се, че е отишъл до Сърбия да се самоубие. И защо? Симпатично младо момче с професия. Медиите са страхотни детективи. Или са го бутнали или се е хлъзнал на лед докато е заснемал нещо. Жалко :(
26
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ама че новина, сега от вас научавам че операторите не могат да летятпросто не знам какво да правя с тази информацияпоздрави от сиднейАв$тралия
25
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А аз си мисля че са го убили другаде и просто са го "сложили" тук, за да изглежда като самоубийство/нещастен случай/. Има нещо гнило тук, и факта че самият той дава лъжливи сведения /крие от близките си/, ме кара да мисля така..
24
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От тераса и балкон се пада през парапед който не е педя височина кат на козерка през нея да зърка планинска коза що на височина се е качила без широк кози чувал на гърба да бере тревица връз чукари кат на височината на 18-20 етажен блок в сравнение с пропаста дет може да тече вода и она не толкова проста кат и се пие вода да се просне надолу да се разпре щот чувала я се отвори,я не,а ще се сгън,развърне и тръгне по козята пътечка,че за нея не е страшно щом се качила,бре че скиор с парашут,планер
23
0
 
9
 
! Отговори
123 преди 7 години
Медиите не са съд!
22
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ето всички тук потвърждават че е било убийство. Отделно в фейсбук пишат същото значи вече е сигурно само нашите увъртат и не искат да приемат фактите.
21
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Двете момичета на чиито имена е запазил апартамента в Белград може да са го опоили, обрали и изхвърлили от прозореца на високото сграда. Кои са тези момичета с български имена българската полиция може да разбере за часове,Нашите са мързеливи нито им се мисли, нито им се работи. Получават си заплатите, рушветите а и корупционни такси от умряли няма.,,Бог да прости момчето. Имало е лош късмет
20
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може да са били двамата с тоя руснак и тоя го е бутнал нарочно. Според мене е това истината.
19
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе, по you Tub има едно русначе което пьтува от дьржава на дьржава да тьрси висок адреналин, по небустарчаи се качва и се снима гьз*си развява! Асенчо ако и той си е помислил да прави такива прости неща!
18
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С тоя пич се запознахме преди 2-3г в планината.Много спокоен и уравновесен е. Както и приятен човек за компания.С 2 думи - позитивен и готин човек.Не вярвам да се е самоубил
17
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това че е убит в Сърбия не значи че са били сърби, никой не ги обвинява. Според мен са били мръсните руснаци, но нека разследват може да излезе и друго но за мене това е руска работа 100процента
16
2
 
9
 
! Отговори
Приятел. преди 7 години
До BURZUMВъв вашите очи може и да прилича, но не е.
15
2
 
10
 
! Отговори
Приятел. преди 7 години
До BURZUMВъв вашите очи може и да прилича, но не е.
14
0
 
43
 
! Отговори
asd преди 7 години
Тази теория е пълна глупост и лъжа.Това момче не е човек който ще тръгне да се прави на spiderman на -10 градуса.За мен има опит да се скрие убийство.
13
3
 
5
 
! Отговори
kristijan преди 7 години
До Анонименa sto bi njega neko ubio u Beogradu nema razloga za to,a sto se tice kvalitetnih srba koji su otisli za vreme Milosevica,odlaze i sada a neki se i vracaju a koliko znam odlaze i Bugari hiljade njih vec godinama,ne razbiram kakav je problem tova.
12
10
 
14
 
! Отговори
haha преди 7 години
Според мен операторът се е опитал да си прави селфи от високо, както напоследък се вижда е станало модерно и е станала белята. Съвсем възможно е да е нещастен случай.
11
0
 
28
 
! Отговори
хм преди 7 години
Сръбските медии като българските... Фантазии, "сензации" и противоречащи си версии. Полицията им не знае какво се е случило, те вече разкриха случая...