Асен паднал от висока сграда. Дали сам, или го бутнали – ще се разследва

Ясни са имената на двете момичета с него, приятелите му не ги познават
10 яну 2017 14:50,
54
Асен паднал от висока сграда. Дали сам, или го бутнали – ще се разследва
Снимка: Facebook

Падане от високо - това е причината за смъртта на оператора Асен Петров, който бе открит мъртъв в Сърбия. Полицията работи по версии за убийство и самоубийство, твърди 24 часа.

Тялото на момчето е открито на 4 януари, а не на 6-и, както се твърдеше досега. То е било намерено пред сградата на улица "Милутин Миланкович" №30 в покрайнините на Белград.

Още по темата
Сръбските власти обаче уведомили нашето посолство 5 дни по-късно чрез Интерпол. Именно затова чак вчера българските власти започнали да търсят информация по случая. Нашите дипломати се готвят да връчат остър протест в сръбското външно министерство по случая.

Борислава Ненкова и Михаела Маринова пък са имената на двете момичета, които са били в Сърбия с оператора Асен Петров. Те са се прибрали сами в България. Заради това момичетата не са били обявявани за издирване и полицията не знае нищо за тях.

Тези имена Асен Петров е вписал в резервацията за апартамента, която е направил оттук, като придружители.

Във Facebook обаче негови приятели коментират, че никой от тях не познава Борислава Ненкова и Михаела Маринова, някои дори се съмняват дали съществуват.

Близките на Асен търсят всякаква достоверна информация около смъртта на момчето.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
3
 
! Отговори
Джони Холидей преди 7 години
Няма значение дали си Русофил или Русофоб дали си Хуийофил или Хуийофоб бре народе всички сме БЪЛГАРИ и трябва да мислим само за БЪЛГАРИЯ и българския народ не ми пука за Американци, Китайци,Руснаци,Англичани и т.н. Това което се е случило ме изпълва с болка, тъга и скръб сърцето ми плаче и всеки момент ще се разплача а съм на 43 години. Не го познавам това момче но ме боли за всички Българи.
30
0
 
4
 
! Отговори
121 преди 7 години
От всичко което чета съм потресена, от злото което се умножава.Съвременният човек страшно много обича себе си и не е способен да съпреживява и обича другите.Станали сме каменни хора и нищо не ни трогва.Жалка егоистична картина.
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ето информация, а и коментари от сръбски източник:blic.rs/vesti/hronika/smrt-mladog-bugarina-u-beogradu-snimatelj-na-badnji-dan-skocio-sa-18-sprata/6q5635b
28
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ZORO 29Ей луд, *** на доктор че си мноого зле!
27
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На кой му пука за някакъв льольо че е ритнал камбаната..........
26
0
 
8
 
! Отговори
оня преди 7 години
за справка: днес.бг цензурират тези думи: ид.иот, еб.аси, мало.умен. филтрите ви са много зле и тотално могат да объркат мнението на потребителя. поне като филтрирате оставете първата и последната буква че поне другите да хванат смисъла. а тия думи даже не са чак толкова обидни. много сте зле, днес.бг
25
1
 
4
 
! Отговори
оня преди 7 години
Мир на праха на момчето. Направо ме е страх като ви чета коментарите. Като се замисля колко пъти съм ходъл къде ли не извън България с какви ли не хора, но винаги е било по нормални събития, но ако нещо ми се беше случило направо не ми се мисли форумните *** какво ли са си щели да си помислят. *** *** хора има по тая земя. Според мен начина за справяне с този проблем е просто да не се публикуват такива статии и тия неща да си останат за семейството. Всъщност защо въобще се публикуват
24
3
 
14
 
! Отговори
Безсърдечно същество преди 7 години
До Нарко ТицинБезсърдечно същество си. Без да го познаваш подхвърляш злословия. Един ден като паднеш и върху тебе така ще плюят, и ще те тъпчат, и то такива от твоята гилдия. Каквото сееш това ще жънеш.
23
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е тия мацки не са знаели за случая ли? що ли. Момчето е паднало или бутнато, те си идват, абе... чудо.
22
10
 
7
 
! Отговори
Нарко Тицин преди 7 години
Пак питам: амфети или кокс?
21
6
 
6
 
! Отговори
Коментатор преди 7 години
Base jump gone wrong.
20
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До MAKEDON 27Kakvo e tova proslava be?
19
2
 
28
 
! Отговори
ZORO преди 7 години
Бог да го прости момчето!Много ми е мъчно, защото никой не е застрахован.Това е най-ценното безсмъртната човешка душа!В момента е нужно да се помолим за душата му.Господи Иисусе Христе помилуй и спаси твоя раб Асен!Бог да Ви благослови.Бъдете добри един към друг!
18
2
 
19
 
! Отговори
Не мога да повярвам преди 7 години
Бог да му даде покой на загиналото преждевременно момче. Не мога да повярвам, че в България има такава изм.ет да се радват, на нещастието на другия! Паднали духове са те по случайност родени в България. (Българин означава Благар, значи благ човек, а тези де се забавляват с нещастния случай са някакви сатанински изч.адия.)
17
2
 
6
 
! Отговори
MAKEDON преди 7 години
Bog da go prosti momceto ........ ama cudna rabota... Bolgarin otisol vo Srbija na proslava.... Jas so avion koga ke ja vrvam Srbija se nerviram a ne da odam na proslava.........
16
6
 
7
 
! Отговори
Уроди преди 7 години
*** щракат пръст надолу. Само Русофобите са способни на такова нещо, няма друг кой да се радва на нещастието на другите. Долни ***.
15
10
 
6
 
! Отговори
Мир и светлина на ду преди 7 години
Мир и светлина на душата му. (В молитвеника на Бялото Братство има молитви за заминали.)
14
14
 
22
 
! Отговори
ЗАСЕГНАТА преди 7 години
и да добавя, че братовчет ми сега сигурно снима филм за свети петър с заглавие Балконинг
13
1
 
27
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
Няма как да се коментира без да знаем подробности.- Може да е било нещастен случай, може да е било убийство, може и друго ...Не обвинявайте сърбите за това преди да знаем за какво точно става въпрос.Можем да кажем само едно - жалко за погубения млад живот.Жалко, че от света си отиде без време още един българин.Другото е работа на разследващите служби и в двете държави.Тези момичета трябва да бъдат издирени и да бъдат разпитани защо са се върнали без момчето.
12
0
 
1
 
! Отговори
ДО АНОНИМЕН преди 7 години
МНОГО СЕ ИНТЕРЕСУВАШ КЪДЕ СА ДВЕТЕ МОМИЧЕТА Е ЗАЩО НИКОЙ НЕ ГИ ПОЗНАВА.РАБОТАТА Е ЕЛЕМЕНТАРНА НА ЕДНО ДЕЛО МОМИЧЕ СЪДИ ОТ КАТАСТРОФА В МАКЕДОНИЯ ЗАСТРАХОВАТЕЛЯ И ДОЙДЕ ВОДАЧА НА АВТОМОБИЛА ТЯ ВЪОБЩЕ НЕ ГО ПОЗНА. ЗАПОЗНАЛИ СА СЕ 15 МИНУТИ И ПОТЕГЛЕЛИ ЗА МАКЕДОНИЯ ДА ПРАКТИКУВАТ ...... И СЛЕД УДАРА В МАНТИНЕЛАТА ВСИЧКИ СА СЕ РАЗБЯГАЛИ.