Миленко пак се появи: Договорът за добросъседство – вреден за Македония!

Нямаме обща история, смята скандалният журналист
29 юли 2017 12:25,
201
Миленко пак се появи: Договорът за добросъседство – вреден за Македония!
Снимка: Facebook

В очакване да настъпи историческият момент за България и Македония с подписването на Договор за добросъседство между двете държави, което предстои да се случи на 2 август при визита на българския премиер Бойко Борисов в Скопие, обществените реакции не стихват, а част от македонското население застава твърдо против това решение, смятайки, че то ще бъде вредно за страната им.

Още по темата

Сред тях е и скандалният македонски журналист Миленко Неделковски, който се прочу и с разрушаването на български паметници в Македония.

"Договорът е вреден за Македония и мисля, че не е добър за нас, защото нямаме обща история. Не виждам кого от историята ни трябва да почитаме заедно. Вие си имате ваша история, ние си имаме наша. Ние уважаваме вашата история. Би трябвало и вие нашата. Сега всичко това е силно преувеличено по отношение на историята между двете държави, и на хората", заяви Миленко Неделковски пред Нова телевизия.

Още през 1966 г. във вестник "Работническо дело" майката на Никола Вапцаров с твърд тон обяснява коя е националната принадлежност на сина й, а именно - българска. Според официалната македонска историография обаче няма никакво съмнение, че роденият в Банско поет Никола Вапцаров е македонец. 

Противоречивият журналист Миленко Неделковски е отявлен противник и на новото македонско правителство.

"Да, Зоран Заев е на власт. А парламентът и всички останали институции са избрани незаконно, криминално и противоконституционно в Македония. С голяма помощ от страна на американското посолство в Скопие. Те имат силно влияние тук и първо удрят най-слабите – политиците и от управляващите, и от опозицията. В момента имаме незаконна и криминална власт. Властта си прави каквото си иска. Заев си прави каквото си иска", смята още той. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
14
 
2
 
! Отговори
Сърбоман преди 6 години
Вапчаров е македонец ! Стига сте крали македонска история! НЕ СМЕ СИ ДАВАЛИ ГЕНЕРАЛИТЕ НА НИКОЙ - Ратко Млади - НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ!! Србиja е во всичко по-велика !! Джокович > Димитров само може ракетите да му носи, по национални спортове сме по-големи имаме по велика история по велика армия КОСОВО Е СРБИJA ако бях буулгарин щях да си тура въжето!!
72
0
 
12
 
! Отговори
Бдинец преди 6 години
До 82 Сърбоман. Както предполагах велики сте на думи. Побеждавали сте ни ВИНАГИ В СЪЮЗ С НЯКОЙ. В средновековието също, *** и съюзници на Византия, макар, че съществуването на България е гарант, че ще има и Сърбия. След завладяването на България от Византия, същото се случва и със Сърбия.
71
1
 
11
 
! Отговори
100 преди 6 години
До Сърбоман 1885-1886 година! И все така ще бъде!
70
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 79 Не се притеснявай Сърбия е редом до Нас по отрицателен прираст, както и Македония.
69
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вапцаров го имат за македонец?! Едва ли са чели нещо от него, ама - клеймо "македонец". Той пише "но в бурята ще бъдем пак със тебе, народе мой, защото се обичахме". Айде, макета - идете в Банско да кажете на първия срещнат, че Вапцаров е от ВАШАТА държавица! Толкова бой и танк да ви стреля няма да ядете!
68
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 77Сърбоман Я обясни в какво е велика сърбия, а ако става въпрос за война с България, то това е най-сигурен начин да си останете само с Шумадия.
67
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
айде пък сега по сърбите тръгнаха плюнките на най големите нещастници в света българите . да припомня фактите - България е най бързо изчезващата нация в света . И КОЛКОТО И *** ДА ПИШАТ ПРОТИВ СЪРБИТЕ ПРОТИВ МАКЕДОНЦИТЕ -българите ще се затрият сами от злоба . И така е справедливо, те сами са си виновни
66
1
 
9
 
! Отговори
Бдинец преди 6 години
До 49 Сърбоман Ха, ха, ха, искали Босна и Черна гора, ха, ха, ха, а те искат ли ви? Май забрави, че Черна гора влезе в НАТО и създава нов език с местни диалекти, ха, ха, ха каквото направихте с Македония това ви се връща тъпкано. И аз искам да си върнете Косово, така най-сигурно ще загубите, след време и Ниш, защото албанците се плодят и ще станат мнозинство в Сърбия.
65
12
 
5
 
! Отговори
Сърбоман преди 6 години
хахаха буулгарите тръгнали да коментират велика Србиja ! 5 века са издевателствали турците над вас! не се сещам за нещо в което да сте повече от Србиja! Пробвайте се да ни нападнете де! Имаме повече танкове от вас и ще ви млатим! А и вашата армия е СМЕШНА - натовски послушковци и пушечно месо... СРБСКАТА АРМИЯ Е ВЕЛИКА И НЕЗАВИСИМОА! Косово е Србиja! Македониja са наши братя и ви мразят ! Ясно ли е!?
64
2
 
5
 
! Отговори
Жиб. преди 6 години
Миленко е един от водачите на руската агентура в Скопие- нормално е да изрази мнението на своя началник и да го представи за свое.
63
1
 
12
 
! Отговори
Спартак преди 6 години
Хора, престанете да се връзвате на провокациите на няколко сърбомана, платени от Москва. Не виждате ли, че влизате в техния сценарий?!? Провокират ви, за да отговорите с антимакедонски коментар и така да всяват раздор между двете братски държави, за да ги държат разделени. Мисля, че е ясно-80% от гражданите на Македония нямат нищо против договора и българите. Не им се водете по акъла! Народът е казал-Убий *** с мълчание!
62
2
 
2
 
! Отговори
98 преди 6 години
До Па то сте, бугарашши - Като ви знам учебниците, кой те знае какво си чел и какво си разбрал и за кого се отнася! Аз пък други работи знам за едни събития от 1885 - 1886 година! Нейсе... Заповядай на Шипка, ако ти стиска, ела в Панагюрище, ела в Батак... Ама ти тия работи ни си ги учил, ни си ги чул, ни си ги видял. Образовай се бе, човек! И по-малко злоба, вреди на здравето!
61
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Егати *** *** пишат тук . Сърбите и македонците са много по нормални от някакви най нещастни, най бедни , най изнасилени и най прокудени и най избивани от ромите българи .
60
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От както има Сърбия само сме я гаврили. Београд е създаден от Борис Първи. България два пъти е завладявала Сърбия и още безброй пътия я е прибавала от бой. През първата световна стотици хиляди сърби са изклани от славната българска армия. Затуй ни мразят. България > Сърбия във всичко. Нещастниците сърби дори излаз на море нямат и са 77 000km2, а България е 110 000km2. Като Войводина се отцепи ще станете още по-малки. А Македония е българска територия. Къпан македонец - чист българин.
59
2
 
8
 
! Отговори
Бож. преди 6 години
Миленко гуце цървенко е допуснал "неволна" грешка: Договорът е вреден за Русия и Сърбия- не за Македония!
58
2
 
5
 
! Отговори
Али Кемал преди 6 години
Те Гарците са измили секса,а Италянците после са вкарали и жените в секса,ама това е друга тема
57
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А учат ли ви, че Александър е бих хомо? Защото то цялата ви държава е едно голямо ХОМО!
56
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Национално предателтво е да подписваме каквито и да било договори с най-големите ни душмани в новата ни история - Сърбия и Македония. Македонците ни мразят, Сърбите също. А нашите т.н. "патриоти" в парламента се съгласиха на срамен за България договор за добросъседство с Македония, който де-факто признава Македония и "македонския език". Утре нашите *** ще ги подкрепят за НАТО и за ЕС, а после македонците ще ни се изплюят в лицето и ще продължат да ни мразят и обиждат.
55
1
 
12
 
! Отговори
Али Кемал преди 6 години
Те о македония в школото учат за Александар македонски как е пасал слоновете и козите в индия
54
2
 
7
 
! Отговори
до 60 преди 6 години
Мангалия е област в Румъния и май си пропуснал някой мАкедонски учебник по антическа истоиja, нали? Май няма много общо с българите? Ама - да си маке си е диагноза.