Гръцки министър: Скопяните да разберат, че са българи

Македония е била част от плана на Тито и Югославия за излаз на море!
20 сеп 2018 12:45, Елка Василева
120
Гръцки министър: Скопяните да разберат, че са българи
Панос Каменос. Снимка: архив, Reuters

Гръцкият министър на отбраната и коалиционен партньор в правителството на Алексис Ципрас Панос Каменос заяви в интервю за ТВ Антена, че Македония е била част от плана на Тито и Югославия "за излаз на море и че в региона е била пролята кръв", съобщава македонският вестник "Курир".

Каменос казал това и на американски сенатори, с които се срещнал.

"И сега идват да кажат на победителите, че трябва да приемат становището на победените. В края на краищата чакаха 25 години въпросът да се реши, нека да чакат 35. И нека скопяните да разберат кои са и що са. Те са българи-славяни, които имат формирано ВМРО, албанци, които също се опитват да вземат една част от Скопие /има предвид Република Македония - бел. ред./ и говорят за Велика Албания, както и някои сърби", каза Каменос, цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
2
 
36
 
! Отговори
Крум преди 5 години
Жалко, че нито едно българско правителство не направи нещо за да може постепенно тези земи да се върнат към майка България. Ясно е, че изказването Вие сте българи няма да реши проблема но днес трябваше да се иска от тях да признаят този факт преди да им дадем нашето ОК за присъединяване като млада държава към ЕС. Просто трябваше да го поставим като условие да признаят истината а не да пишем за ОБЩА ИСТОРИЯ. Има българи които се обръщат в гробовете си заради това предателство.
85
7
 
17
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
Нема по мързелив народ от гърчулята.
84
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ашколсун машалла! Обичаме гърците и морето!
83
8
 
22
 
! Отговори
Пустиняк преди 5 години
Те си знаят, но ги е срам! Не ги оправдавам, но ги разбирам. И ромите в чужбина ги е срам, откъде идват.
82
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на човека. Да каже и какви са хората в беломоривто :) Те също са Българи на български земи. Македония е ясно на целия свят, че е българска територия. Щеше отдавна да е в ЕС, ако беше се анексирала към Родината си.
81
10
 
18
 
! Отговори
бай х преди 5 години
А какво прави правителството начело с тиквата и огладнелите ,,патриоти,, за Българите в Северна Гърция /Егейска Македония и Беломорска Тракия / ???
80
9
 
52
 
! Отговори
чичо Гошо преди 5 години
Не гръцкия министър е тъпан,а нашия баш Бакан!Тъпите гербери изтърваха питомното заедно с патриотарите,а сега се чудят защо Заев и сърбите се е... с нас!Гърците дали са ромеи или извънземни въобще не ме е...!За мене е срам,че само гърците се осмеляват публично да кажат ,че няма македонска нация и държава а са си чисти българи!Даже въобще не се вълнувам дали македонците се смятат за българи!
79
3
 
30
 
! Отговори
Абе тъпан гръцки преди 5 години
Гърция няма нищо общо с Византия.Гърция - това е територията на юг ог Солун, а Византия - това е Източната римска империя - населението се е наричало "Ромеи", а не гърци, елини и т.н.
78
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така е , ама те и сегашните гърци не са онези елини, нито италианците като римляните, или пък арабите като египтяните.
77
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ХАХАХХАХАПрочети подробно материали за фанариотството и ще видиш откъде се появяват каракачаните,знае се дори фамилиите им,от кои краища са и как са гърцизирани.Това се случва около 17 век.Можеш да видиш и кой е първия погърчил се сред тях във фамилиите им.Това са хора,разхождали стадата си между Беломорието и централен Балкан,но има и на други места на Балканския полуостров.
76
18
 
2
 
! Отговори
Христос Вангелис преди 5 години
Траките са ЗАГУБЕНИ ПЛЕМЕНА..Траките са част от Дориците = третата вълна на ПАН ХЕЛЛАС. СЛЕД МИКЕНО-АХЕИЦИТЕ И ЙОНИИЦИТЕ-АТИНЯНИТЕ, И ПРЕДИ ЕОЛОС=ЕОЛИЙЦИТЕ.ПРЕЗ 6 ВЕК СТАВА ДВЕ ОГРОМНИ СЪБИТИЯ---ЧЕРНАТА СМЪРТ ИЛИ ЧЕРНАТА ЧУМА--ПЛЪХОВЕ ОТ ЕГИПЕТ ИДВАТ С ГРЪЦКИТЕ КОРАБИ ВЪВ ИМПЕРИЯТА, ЗАЕДНО СЪС ЗЪРНОТО И ПШЕНИЦАТА -- И ИЗБИВАТ 20 МИЛЛИОНА ВИЗАНТИИЦИ = ХЕЛЛИНОТРАКИ И ГЪРЦИ НА БАЛКАНИТЕ...АВАРИТЕ И СЛАВЯНИТЕ ПЪК НАПАДАТ ОТ СЕВЕР.ИМПЕРАТОР ИРАКЛИИС ЗАТОВА ВИКА БИЛГАРИТЕ ДА СЕ БИЯТ ЗА ВИЗАНТИЯ.
75
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е то все едно гърците не си присвоиха историята на Източната Римска Империя по най-наглия начин
74
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българите още преди да създадат Дунавска България през 681г. ,са стигнали до Термопилите,два пъти са обсаждали Константинопол,веднъж дори сами.Византийците са толкова уплашени от българите които се настаняват в днешна Македония, Тракия и Балканския полуостров,че плаща на двете български племена кутригури и утигури да се бият помежду си.
73
6
 
23
 
! Отговори
ХАХАХХАХА преди 5 години
Гърците по принцип сте дошли в Европа преди около 10 000 години на някой плаващ пън от северноафриканското крайбрежие. Така че требе да сте църни, и като видите синеок грък или гъркиня, българи са или сърби, погърчени, ако са руси пък хептен. Аре чао.
72
2
 
15
 
! Отговори
истината боли преди 5 години
Българин си единствено и само, ако дядо ти и прадядо ти и т.н. са се били за българия във ВСВ, Балканската война и т.н. всички други са емигранти! а сега вече имаме и емигранти-завоеватели, ислямски джихадисти, на които плащаме всеки месец помощи за да живеят царски по територията ни, един вид самосубсидираме геноцида си!
71
2
 
15
 
! Отговори
ХАХАХХАХА преди 5 години
Македонския комита от ВМРО Питу Гули какъв е по народност - ами влах е човекът. Най-малко половината от румънците имат във вените си славянобългарска кръв да не кажа 90 процента.
70
2
 
11
 
! Отговори
ХАХАХХАХА преди 5 години
До АнонименСега не ме разбра правилно. Румъния винаги е била населена със славянобългари. Така е, предимно със славяни. И днес имената на селата в Румъния са славянски или са преведени на румънски - Черна вода-Негру вода. :-@ Обаче през турското робство в днешните български земи и Македония е имало значително планинско население, потомци на траките, каракачани-говорят старогръцки, власи, куцовласи, които говорят латински, те се изселват във Влахия и затова днес Румъния е смес от славобългари и
69
3
 
4
 
! Отговори
да преди 5 години
и скЛопените най-вече са българи!
68
7
 
7
 
! Отговори
ХАХАХХАХА преди 5 години
Ние българите не ви крадем античната македонска история, тя си е ваша гръцка периферна история. Обаче и античните македонци и античните траки са ИЗЧЕЗНАЛИ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА. Кой ги е унищожел - ами древните римляни и древните гърци с техните империи, Римска и Византийска. пРЕДИ СЛАВЯНИТЕ И ПРАБЪЛГАРИТЕ ТУК ИДВАТ РЕД ДРУГИ НАШЕСТВЕНИЦИ И СА ИЗБИЛИ ПОЧТИ ЦЯЛОТО СТАРО НАСЕЛЕНИЕ НА ПОЛУОСТРОВА ТА ВИЗАНТИЯ Е ВКАРВАЛА КОЛОНИСТИ ОТ МАЛА АЗИЯ. Чети си историята на Гърция и виж че вие имате императорБъ
67
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименС тези теории с траките направо сте за психиатрията.Румъния винаги е била населена с българи до постепенното падане на българските царства и болярства под османска власт,а част от тях под унгарска власт.През 1822 година навлизат западни шпиони и през 1865 година успяват да прилапат румъния,сменят езика,азбуката от български и Кирилица на новоизмисления "румънски" и латиница,подменят и историята им,тогава се появява новоизмислицата за траки,а и латини,които никога не са живяли там