Дерат туристите в Гърция със скъпо здравеопазване

Турист плати 130 евро за чистене на уши
Обновена: 4 юли 2019 13:53 | 4 юли 2019 13:52,
62
Дерат туристите  в Гърция със скъпо здравеопазване
Снимка: Pixabay

Турист плати сметка от 130 евро на остров Родос за почистване на ушите, съобщава телевизия Скай, като определя случая като "нова проява на печалбарство в курорт на страната ни", предава БТА.

Още по темата

Спипаха в Гърция "Измамникът от Tinder"

78-годишен грък с финландско гражданство
е потърсил медицинска помощ заради чувствителност на ушите си към морската вода. След като лекарят почистил ушите му за не повече от 15 минути, той го препратил към рецепцията, където му представили сметка от 130 евро.

Пред вестник "Димократики" днес туристът подчертал, че няма да представи сметката на застрахователя си във Финландия, защото това би означавало кражба от активите му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гърчолята от години плащат за злобни поръчкови статии в други държави.Много имаме да учим как се прави.
25
1
 
14
 
! Отговори
D: преди 4 години
А в БГ-то ни галят с перце .... !
24
1
 
8
 
! Отговори
MICHELIN UPTIS преди 4 години
Да, да направете си застраховка 20 лв за чужбина и после пробвайте да се разболеете и да видите какво ще получите. Еми, ако застрахователя каже, че не я признават? Знаеш ли на колко колеги не им признаха хемороидите. Стои ти по цял в тира.
23
0
 
17
 
! Отговори
MICHELIN UPTIS преди 4 години
Що не напишеш статия - имената на бг фирмите, които днес затвориха кепенце заради скъпия промишлен ток с тройно увеличение. Мутри съсипаха БГ. Алчни, алчни, алчни... Едно време бащите им бяха апартчици в БКП, а сега са първи демократи и капиталисти и плюят върху гробовете на бащите си. Що не напишете за хотела на сина на П000ЪРВАНКАТА? А?
22
1
 
11
 
! Отговори
MICHELIN UPTIS преди 4 години
Ама застраховайте се бе, казал бай МУТРА.Аз съм застрахован да не казвам при коя фирма. Няма да Ви казвам за един лекар, какви обяснения, документи и т.н. Става дума за нещо от порядъка на 200-300 лв. А шефа на тировете ни плаща застраховки на 70 тираджии и всеки за по 500 лв год. Смятай за какви пари става дума. Накрая се отказах и пак ходя при джи-пи-то на държавно.Застрахователят пак е МУТРА. Дори ме карат да ходя на лекар където те изберат. Еми, ако искате и жена ми изберете мръсни МУТРИ
21
1
 
24
 
! Отговори
хах преди 4 години
Пълни глупости сте написали. Здравната застраховка за Турция за 10 дена престой на 3ма беше 29лв. За Гърция си има европейска здравна карта, която се издава безплатно.
20
0
 
12
 
! Отговори
MICHELIN UPTIS преди 4 години
Днес фирми затвориха производства. Промишления ТОК го вдигнаха три пъти. ДЪРЖАВА-МАФИЯ-МУТРИ... Рекетирай БГ фирмите до дупка.
19
0
 
13
 
! Отговори
MICHELIN UPTIS преди 4 години
След червена и синя зона, БАЙ ТИКВА измисли нова зона за РЕКЕТ - розова зона. Въвеждат я след 2020 год. Още пари, за да изсмучи и последната капка КРЪВ на бедния българин с кола трета употреба и пет пъти пренавит километраж на цена 3 бона за бр. МАФИЯТА превзе държавата. Трябва българина да се гърби ЯКО!!!
18
0
 
14
 
! Отговори
MICHELIN UPTIS преди 4 години
А, междувременно вече няколко седмици, всеки ден КИЛОМЕТРИЧНИ ОПАШКИ ПО ПРОПУСКВАТЕНЛНИТЕ НИ ПУНКТОВЕ С ГЪРЦИЯ.
17
1
 
15
 
! Отговори
MICHELIN UPTIS преди 4 години
Обикновения бг турист не иска да го бият по плажовете. Не иска да си купува кока кола с изтекъл срок, защото в складовете в сл. бряг трият от сутрин до вечер дати-срок на годност на всяка отделна бутилка. После имало вирус на морето. Било мръсно. Дрънци!!!
16
0
 
14
 
! Отговори
MICHELIN UPTIS преди 4 години
100 мутри концесионери и поставени лица, които задължително се отчитат на бай Тиква в края на сезона ФАЛИРАХА туризма и всички БГ хотели.Без такса за чадър - те очаква много бой и псувни на плажа. Пробвай ако ти стиска.
15
2
 
18
 
! Отговори
Застраховайте се преди 4 години
Пълни глупости. Аз си правя туристическа застраховка, не зависимо в коя държава отивам. За 10 дена е 15лв на човек горе долу, кво ме интересува колко дерат гърците. Преди две години, синът ми настъпва морски таралеж, изкараха му иглите в спешна помощ, не платих нищо, оправи се застрахователят. Поредната статия тип "да спасим нашият сезон" поръчка правителствена. Хванахме си, Боко ви е изкомандвал или Ангелкова:)))
14
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Камъни и суша. Грозна държава. Като сложим пренебрежителното отношение към България...изобщо не е забелязвам тая пасминаа там.
13
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
fake news, nema video
12
11
 
2
 
! Отговори
Професор преди 4 години
Колкото и да ми цъкате минуси туризмът се развива много добре и страната е в мощен подем под мъдрото ръководство на нашия лидер Генерал Борисов!
11
0
 
7
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Колега #12, не е финландец, а византиец с фински паспорт. Правете разлика!
10
28
 
4
 
! Отговори
Професор преди 4 години
Затова не трябва са се ходи в чужди държави на почивка. Имаме си достатъчно курорти. Освен това страната е стабилна и не цари хаос като в останалите страни.
9
1
 
22
 
! Отговори
ВОАЛА! преди 4 години
До Анонимен 5На вас- истинските, културни, възпитани, изискани българи, ви оставихме родното Черноморие с 70 лв. шезлонг и 11 лв. минерална вода при изисканите мутрафони. Наздраве!
8
1
 
17
 
! Отговори
Nono преди 4 години
В българия не дерат ли?
7
2
 
33
 
! Отговори
T преди 4 години
Пак поръчкови статии. Навсякъде в чужбина ще ви съдерат кожата, защото не сте осигурени в тамошната система, и се явявате пациент "на частно". Затова при пътуване в чужбина е добре да си правите застраховки. Много българи не се замислят или решават да спестят 7-8 лева на ден от застраховката, а после реват. За тези смешни пари си спестявате дългове от десетки хиляди евра, ако нещо стане, защото там стандартът и цените са други, а пък "на частно" съвсем.