Дерат туристите в Гърция със скъпо здравеопазване

Турист плати 130 евро за чистене на уши
Обновена: 4 юли 2019 13:53 | 4 юли 2019 13:52,
62
Дерат туристите  в Гърция със скъпо здравеопазване
Снимка: Pixabay

Турист плати сметка от 130 евро на остров Родос за почистване на ушите, съобщава телевизия Скай, като определя случая като "нова проява на печалбарство в курорт на страната ни", предава БТА.

Още по темата

Спипаха в Гърция "Измамникът от Tinder"

78-годишен грък с финландско гражданство
е потърсил медицинска помощ заради чувствителност на ушите си към морската вода. След като лекарят почистил ушите му за не повече от 15 минути, той го препратил към рецепцията, където му представили сметка от 130 евро.

Пред вестник "Димократики" днес туристът подчертал, че няма да представи сметката на застрахователя си във Финландия, защото това би означавало кражба от активите му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
24
 
! Отговори
123 преди 4 години
Всеки може да си сключи застраховка Помощ при пътуване.Една семейна застраховка за 4 човека е 20 лв.Покрива спешна медицинска и стоматологична помощ.То да не се случва на никого,ама по-добре да я има човек.
5
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Почнахте да плюете по Гърция. Колкото и да плюете, сезонът в Бг го загубихте.В Бг колко ли щяха да вземат на финландеца за преглед и почистване на уши?
4
0
 
27
 
! Отговори
чичо Гошо преди 4 години
Е.... им се мамата на нашите мутрафони собственици на хотели.Затова са тези статии.Очаквам втора серия на сериала "Празни плажове".Недоволни български тираджии затварят границата с Гърция и Турция.
3
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Глобите големи,морето им солено ....изобщо не ходете в Гърция много е лошо там.Ей,къде е Черноморец за 30лв чадър и 10лв паркинг спокойствие и кеф.Хайде де.
2
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ето защо не трябва 95% от племето да не ходи в Гърция.Така ще има спокойствие за истинските културни, изискани и възпитани българи които желаят да почиват в Гърция.
1
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
оп оп пускаме по някоя друга статийка в стил "не ходете в Гърция" :) Същия финт могат и го правят и ТУК по курортите само да подчертая...