Никола Димитров се изцепи: България има антиевропейско поведение

Македонският вицепремиер с нова атака към страната ни
19 ное 2021 18:22, Красимир Ангелов
161
Никола Димитров се изцепи: България има антиевропейско поведение
Снимка: БГНЕС

Македонският вицепремиер и министър по европейските въпроси Никола Димитров отправи за пореден път груби клеветнически нападки срещу България по време на форум в Мадрид, на който се обсъждаше политиката на разширяване на ЕС със Западните Балкани.

Според него България създавала антиевропейски критерии и нарушавала Договора за добросъседство. За Димитров Българя била "пряк виновник за антибългарската истерия в РС Македония през последните две години", съобщава БГНЕС.

Той смята, че България не е била в състояние да защити собствените си позиции, включително и на срещата в Словения, в началото на месец октомври.

"Българската блокада е инвестиция в антагонизъм, отколкото в приятелство", казва Димитров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
0
 
4
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Забелязва се едно влияние на лобисти...на натиск от корумрипани чиновници в САЩ и ЕС...налагащи несправедливости...РСМ плаща на лобисти и зависими политици руски агенти в САЩ и ЕС...факт е че България първа призна РСМ за независима,факт е че България сключи добронамерено Договор,който РСМ не спазва,факт е че България предложи Западните Балкани за членство...лошата България...какво лицемерие,можем и без ЕС...Империята просперира...веберовци продават Германия...тъжно и жалко!убиват идеята ЕС!
117
1
 
5
 
! Отговори
БалканджиЙово преди 2 години
Измислените македонци ги тресе яка историческа и псевдо-евроатлантическа шизофрения! Но още по-арогсантно ми се вижда това, че нашите евроатлантически приятели натискат нас, България. А това означава само едно, на тях не им дреме за български народ, история, борби за освобождение, народни герои, историческа истина и.т.н. тях ги интересува само техните геостратегически цели. Янките много повече уважават сърбите отколкото нас. Защото само нашите политичета клякат. За жалост и сега ще клекнат.
116
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
О неразумний юроде, що се срамиш да се наречеш българин ?
115
5
 
1
 
! Отговори
Обедини се народ преди 2 години
Кога излиза преброяването в РСМ, как са процентите любопитен
114
1
 
5
 
! Отговори
Боримечката преди 2 години
България няма доверие на БЮРМ и затова не можем да се съгласим да започнат преговори с ЕС.
113
4
 
11
 
! Отговори
Боримечката преди 2 години
Makedonia има антибългарски поведение. Това поведение ние не можем да го толерираме.
112
3
 
12
 
! Отговори
Фастер преди 2 години
Еми ние ако заявиме пред Света, че Ал. Македонски е българин ква ше е реакцаята ви бе *** македонски?Ааа иначе Македонски е грък,не е македонец!Македония я няма никъде в историческите карти като ДЪРЖАВА,а само като ТЕРИТОРИЯ!През по-голямата част от историческите периоди е територия на БЪЛГАРИЯ!Макетата не могат да направят грешна история!Трябва да има исторически референдум по въпроса от световни историци и исторически факти!Само така ще се докажат кражбите им на история и фалшиви претенции!
111
0
 
8
 
! Отговори
Митко USA преди 2 години
Как дявола чете Евангелието, а ?АААААААА !!!Ами както на него му изнася!
110
2
 
10
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Янеи какво търсиш в глобалният ЕС..."македонецо руски",ЕС е Свободен Свят без..."македонци"...без "германци" дори,РСМ е роб на сръбските роби на русия...позор за децата си...маай квас...произведен в китай...пропагандирай по гьобелс...и мечтай за...един ден децата ви ще ви презират и мразят...предавате бъдещето на децата си,България ви е последният проблем...използват ви просто...успех в мразенето
109
4
 
9
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Янето и гърция така щяхте да превземате...и ви смениха името на ...ГМО-то,относно Пирин...елате и си я вземете бре!...ама скоро охридското...албанско...ние можем без вас!нищо не сме ви искали..само истината...имали сме обща история...България първа ви призна за Държава бре..ама сърбите ви насъскват...е и тех сме били...и пак ще ги бием!да си роб на...роби каквито са сърбите...си е...нечовешко...ама децата ви ще ви презират...на тях вредите не на България!...омразата не е ценност в ЕС!?
108
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Яне промит югославски мозък, българите са татари :) и като такива няма да се помръднат заради лъжите от РСМ. Лъжеисторията на РСМ е произведение на МАНУ и сърбоманите с които е пълна Македония. Цял късмет е че този въпрос стана въпрос на ЕС. Разискваният ще продължат с години и няма да спрат с влизането на РСМ в ЕС. Всеки път като срещнете българин в ЕС той ще бъде поставян отново и отново. Всеки българин който премине в РСМ ще постая въпроса пак и пак и Македония ще се променя малко по малко ..
107
14
 
7
 
! Отговори
Яне преди 2 години
Стига сте ни забранява ли правото на самоопределение в Пиринска Македония. Културна автономия на пиринска Македония.
106
16
 
8
 
! Отговори
Яне преди 2 години
Maкедониja на Македонците се за Македониja ТодорАлександров Гоце Делчев ХристоЧернопев са се борили за независима Македониja не да бъде част от България да живее самостойна и независима Република Северна Македония.
105
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ние ли приемаме Македония в ЕС или те нас? Нещо се обърках. За сега от цялата ситуация се виждат 3 неща - беззъба България, безгръбначна Европа и нагла Македония.
104
2
 
13
 
! Отговори
джон смит преди 2 години
Никола Димитров,зашо ми прилича на българско име?
103
5
 
9
 
! Отговори
Боримечката преди 2 години
България е държава за БЮРМ не е много ясно какво е.
102
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България и Македония, все мааангасарски държави преобразени в такива от "истинските" родолюбци!
101
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви партизански бригади в РСМ!!?Любчо Георгиевски бившия им премиер ги изброи и техния брой е точно 87 човека, в Ютуб има изказването на Георгиевски!Всичко в тази измислена държава са лъжливи митове!
100
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Макарона става още по усукан .
99
5
 
15
 
! Отговори
Боримечката преди 2 години
Макета, с цялото си поведение предизвиквате само едно чувство у нас - липса на доверие. Няма как ви поканим в нашата къща при това положение.