Никола Димитров се изцепи: България има антиевропейско поведение

Македонският вицепремиер с нова атака към страната ни
19 ное 2021 18:22, Красимир Ангелов
161
Никола Димитров се изцепи: България има антиевропейско поведение
Снимка: БГНЕС

Македонският вицепремиер и министър по европейските въпроси Никола Димитров отправи за пореден път груби клеветнически нападки срещу България по време на форум в Мадрид, на който се обсъждаше политиката на разширяване на ЕС със Западните Балкани.

Според него България създавала антиевропейски критерии и нарушавала Договора за добросъседство. За Димитров Българя била "пряк виновник за антибългарската истерия в РС Македония през последните две години", съобщава БГНЕС.

Той смята, че България не е била в състояние да защити собствените си позиции, включително и на срещата в Словения, в началото на месец октомври.

"Българската блокада е инвестиция в антагонизъм, отколкото в приятелство", казва Димитров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
9
 
7
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
До 79..... До Сата НАТО:Ей ало, другарю, ИСТИНСКИЯТ ГЕНОЦИД ВЪРХУ МАКЕДОНЦИТЕ Е ИЗВЪРШЕН, СЛЕД ВСВ ОТ КОМУНИСТИТЕ (ВКЛЮЧИТЕЛНО И БЪЛГАРСКИТЕ, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ), А НЕ МЕДЖУ ДВЕТЕ ВОЙНИ СЪС СЪГЛАСИЕТО НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ! -----/////----- Напротив, голямото смазване е било между двете войни, когато са били "южни сърби". След 1945 г Тито им дава автономия, благодарение и на това, че е имало сформирани няколко партизански бригади и никой не е можел да ги притиска.
97
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много нагъл тип. И гледа лошо. Има психични отклонения.
96
4
 
6
 
! Отговори
До 113 преди 2 години
Като ги чукне после земетресението не им помагай и въпроса е приключен.
95
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе тия македонци се дъвчат на нас ,а на сърнетата нищо не кажуват!Онзи ден един сръбски епископ се изцепи ,че Сърбия дог Каймакчалан в Македония ,там от където почва ,,Стара Сърбия".От Скопие гробна тишина ,някой да се бе изкашлял,поне!
94
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 111Вашите го поставия ,не с цел сбогуване ,а с цел да защитава вашите заблуди.Николчо веднага хвана сгодният случай да направи кариера и стана по-голем македонец от Грую Будимпештски!
93
5
 
15
 
! Отговори
МъкаДонец преди 2 години
С ветото към кандидатурата на С. Македония БЪЛГАРИЯ СПАСЯВА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ОТ ПЪРВОБИТЕН АНТИЧКИ МАКЕДОНИЗЪМ насърчаван и ръководен от сръбски слуги намиращи се на ръководни постове в управлението на С. МАкедония . Първо бяха Гърция ... после Албания .. .сега България ... А когато макетата влязат в Евросъюза тоя фанатичен македонизъм ще избухне срещу всички страни в Европа .... За радост на джуджето от Кремъл и неговите сръбски приятели .Приемането на Македония в ЕС е като таралеж в гащите.
92
5
 
11
 
! Отговори
Бойко преди 2 години
Още малко да приказва тва момче и ше го ошамаря
91
5
 
11
 
! Отговори
Боримечката преди 2 години
Предлагам пост фактум да оттеглим признаването на БЮРМ за отделна държава. Така всичко ще си дойде на мястото.
90
5
 
13
 
! Отговори
dakotabg преди 2 години
До 105:Маке,седи си в македонски сайт и пиши що щеш!Чий го,го търсиш тук?
89
2
 
8
 
! Отговори
полковник Колев преди 2 години
А какво поведение има ЕЦ към колонията си БГ
88
4
 
9
 
! Отговори
Боби преди 2 години
Що не ходиш да си гризеш ноктите на краката, ако не си много отекчен..
87
3
 
16
 
! Отговори
Болен Пидеров преди 2 години
Анти бг риториката не ти е от последните 2години мундьо недо_клатен. Като гледам че в спора с Гърците, ви трябваха цели 20г. да осъзнаете, че не вие давате съгласие , а търсите такова от съседите...ще видиш ЕС след 20г.
86
2
 
8
 
! Отговори
Смок преди 2 години
Кой ще ми отговори аз какъв съм, баба ми е от Донецк, дядо ми е от пиринска Македония?
85
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да попитам само северномакедонците какъв по етнос е монаха от Атон Паисий Хилендарски, който е родом от град Банско,българин както сам се определя и който през 1762г. пише история-славянобългарская и там пише за българските царства,царе и за това че всички българи трябва да се гордеят със славната си история.Та питам какъв е Паисий роден в Пиринска Македония? А какъв е Гоце, които на стотици места сам се изяснява като българин по род?Питам само.
84
3
 
13
 
! Отговори
do 95 преди 2 години
ами на мен като са ми от македония фамилията? ти ли ще определяш каква им е етническата припадност? те са си българи. не разбираш ли, че в това е проблемът? не сега че има македонци. никой не го отрича. ама вие отричате, че въобще е имало българи във вардарско преди 1940 година..това е абсурд
83
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
не виждам за какво е спора Самуил е бил и техен цар тъй като тази територия е била българска както е бил цар и на други територии които сега са извън нашите предели
82
2
 
8
 
! Отговори
Боримечката преди 2 години
Няма смисъл от тази безсмислена дискусия.
81
2
 
19
 
! Отговори
ognyanz преди 2 години
До До 88: Считай се какъвто искаш. А ние от РСМ очакваме да престанат да преиначават общата ни история и да признават правата на тези, които се считат българи, не очакваме от никого насила да става българин.
80
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
в бюрм, 20% етническа група означава езикът да стане официален в държавата..на нас това ние борбата - от тези 120.000 с бг паспорти, да станат 400.000..и освен вписването на българите като държавотворен етнос, езикът да е наравно с албанскяи и техния македонски..дотогава никаво влизане в ес..всичко друго е комшромис и бабини деветини
79
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако Кирил Петков махне ветото повече не гласувам за тях.