Украйна се закани да отмъсти на Александър Вучич

Ще попречи на влизането на Сърбия в ЕС
15 юли 2022 16:18, Нели Христова
210
Украйна се закани да отмъсти на Александър Вучич
Снимка: БГНЕС

Украйна, заедно с Хърватия, ще отмъсти на сръбския президент Александър Вучич за изявленията му относно войната в Украйна, като "превъзпита" него и народа на балканската страна, заяви депутатът от Радата Олексий Гончаренко в канала си в Telegram.

По-рано сръбският лидер заяви, че на определен етап от войната Владимир Путин ще се обърне към световните лидери с някакво предложение и ако то бъде отхвърлено, на планетата ще настъпи "ад". Вучич също така подчерта, че сега "целият западен свят е във война с Русия чрез украинците".

Гончаренко намекна, че Киев, заедно с Хърватия, планира да попречи на евентуалното присъединяване на Сърбия към ЕС.

"Ние определено няма да забравим Сърбия и нейния президент. А след това ще бъде интересно да наблюдаваме шестмилионна Сърбия и нейното желание да се присъедини към ЕС. Мисля, че аз и моите хърватски братя ще гледаме и ще си спомняме, ще си спомняме, ще си спомняме… Процесът на превъзпитание е труден и ще бъде неприятен за сърбите, но ние можем да го направим", пише украинският депутат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
163
0
 
1
 
! Отговори
Туба преди 1 година
До Аз съм РУСОФИЛДа, така е, но не си мисли, че само в Русия е така.Ходил ли си в малките градчета на САЩ? В повечето дори улиците не са асфалтирани. все едно си в 19-ти век. То дори и в по-големите, като Хюстън например, имат един център и 1-2 по-богати квартала, а всичко останало е гето. Хората живеят в къщи, които ние наричаме бунгала, същите като бунгалата по нашето черноморие по времето на социализма.Не е необходимо да ходиш до САЩ, всичко това можеш да го видиш и в Google Street.
162
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украинците се научиха, че понеже американците ги използват тях, те да използват който им падне, поляци, хървати, българи....Няма да стане....
161
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам за Сърбия, но Украйна скоро няма да влезе в ЕС дори може би никога.
160
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До до 162 .Партизанският отряд имал 20 000 партизани! Кви ще са били тези партизани пък и то цели 20 000. Ади тъпани де, то да не е била югославската освободителна армия, ти да ни залъгваш с партизански отряд от 20 000 бойци.
159
0
 
7
 
! Отговори
Степа Бандеровски преди 1 година
Въпрос на време е Гончаренко да бъде превъзпитан в Сибир.
158
1
 
2
 
! Отговори
до 175 преди 1 година
Е Путин като им врътне и на тях кранчето ще има да видят кон боб яде ли!
157
1
 
2
 
! Отговори
до 162 преди 1 година
Дядо ми е участвал във ВСВ.Пленили немците неговата рота и останали през нощта в планината.Немците били 800.През нощта ги нападнал партизански отряд който имал оръдия,картечници,автомати,снайперисти и 5 самолета.На сутринта не е имало нито един жив германец!И нашите войници били освободени.Партизанският отряд имал 20 000 партизани!Оръжието им-английско.Тогава Англия е подпомагала сръбските партизани!
156
2
 
3
 
! Отговори
Бе бегай бе преди 1 година
Вуче то става рашист бахаха
155
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До168 не 43. . Русия спря газта не че не желае , а не може да изпълни всички договори. Има ЗАДЪЛЖЕНИЯ към Китай и Индия. Но олигарсите до Путин си обичат далаверите с Европа , не с Китай и Индия. Това е големия проблем
154
2
 
1
 
! Отговори
Румен преди 1 година
До. 43.Тръмп им каза на германците газ няма да има по тръбата 2015 г. Кой чул - чул. И сега се разбра , че няма газ , защото Китай и Индия си искат договорите с Русия да се изпълнят за доставката. Русия няма капацитета да изкарва. Иначе се пише лошо. Китайците знаят как да си вземат газта.
153
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вучич слез от черешата. Намразите света. Останати Путин.
152
1
 
3
 
! Отговори
Вуте преди 1 година
До 170- то е ясно че си евроатлантически "ром" и по цял ден ръсиш коментари тук. Ама по колко цента взимаш на коментар?
151
2
 
6
 
! Отговори
Вуте преди 1 година
Време е и ние да напускаме гнилият ЕС! След 30г грабежи, съсипаха икономика и предприятия, разпродадоха енергодружествата, заводи, вече и железница нямаме из страната цари хаос и мор и всичко дължим на ЕС. Нямаме животновъдство,земеделие, време е да се обърнем към Руските ни братя и заедно с тях да градим България, за едно по- светло бъдеще без наркотици, убииства, ромски грабежи и издевателства!
150
9
 
5
 
! Отговори
Булгаристан преди 1 година
Много руска помия тука
149
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гончаренко, Гончаренко, наистина само ще си спомняте,че някога е съществувало някакво подобие на държава наречена Украйна.
148
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дано Сърбия влезе в пътя,за горда нация като нея е добре да спре да мие, с определени телесни принадлежности, задните зони на брата,който не само не и помогна изобщо за Косово,но използва да я лъже,домогвайки се до газовата и индустрия.Рашка не може да бъде ничий приятел.Но и тва украинско депутатче да си затваря устата!Следвам го,но стига е лаял.Да държат тон,точно за Сърбия не го толерирам.Фактор,някакъв за Ес, ще са след едно 100 г!Вучич не е от умните,расъл само на ръст,но аман от заплахи!
147
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Торбаланците почнаха да раздават и правосъдие!
146
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вучич винаги е бил руска марионетка, но ако е казал такова нещо, това го превръща в още един Лукашенко.
145
2
 
5
 
! Отговори
Укропитек преди 1 година
ако остане нещо за калибриране
144
4
 
9
 
! Отговори
Укродетх преди 1 година
Майкооо, не искам дори да си го помисля, но все повече се убеждавам че тез гладкомозъчните си го заслужават!