Сърбия ни обяви за шпиони № 1 на Балканите, предаваме информация и на НАТО

Медиите намекват, че се очакват още арести
7 дек 2023 22:11, Нели Христова
124
Сърбия ни обяви за шпиони № 1 на Балканите, предаваме информация и на НАТО
Снимка: Pixabay/Lenzatic

Задържаният 61-годишен Любен Григоров от Босилеград е притежавал гигантска шпионска мрежа на територията на Сърбия, която заплашва сигурността на страната.

С това впечатление остава читателят днес прелиствайки официоза на режима на президента Александър Вучич вестник "Политика", предаде БГНЕС. Според "разкритията" на изданието Григоров "разполагал с голям финансов ресурс, агентура, в която е имало както цивилни, така и военни лица, местни политици и публични личности". Григоров получавал лично задачите си от България и имал за цел да разузнава основно за състоянието на Четвърта бригада на сръбската армия. А получената секретна информация е разменял с агенти от НАТО, както и с албански шпиони.

В статията се прави пряка връзка и с конфискуваните книги на Едвин Сугарев миналият месец, както и с недопускането му в Западните покрайнини. Изданието с удоволствие подчертава, че има повдигнато обвинение за "национална, етническа и религиозна омраза и нетърпимост срещу председателя на Българския културен център в Босилеград Иван Николов.

"Политика" имала данни, че "сръбските служби са открили и идентифицирали не само Любен Григоров, но и голям брой други лица, които са били част от българската шпионска мрежа, която е действала не само в Босилеград, но и в околностите. "Очакват се нови арести" поради съмнението, че мрежата на Григоров не е действала само за България, но и за НАТО, нейните разузнавателни агенции и шпионски операции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
6
 
! Отговори
Шегобиец преди 4 месеца
А стига, бе! Какво разузнаване сме имали само, пък ние да не знаем? Толкова е тайно и прикрито, че даже българите не знаят за неговото съществуване!
89
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Сърбия ни обяви за шпиони 1 на Балканите------------------------------------------малко е това.Трябва всеки србин да стане български шпионин.
88
0
 
11
 
! Отговори
Анонимоус преди 4 месеца
На агресора винаги някой друг му е виновен. Относно Косово патриарх Павле (изключителен духовник) им каза на сърбите което се отнася и за нас, "докато сръбските жени правят по 7 аборта, а косоварките раждат по 7 деца няма да се чудите защо Косово не е част от Сърбия!
87
0
 
2
 
! Отговори
Факт преди 4 месеца
Всички сърби , които познавам след 4 тото голямо стават параноя-ци/чки
86
4
 
4
 
! Отговори
МНОГО ДОБРЕ преди 4 месеца
Дано да е истина ! ! !
85
2
 
15
 
! Отговори
Е, има си хас! преди 4 месеца
На крива ракета Космосът и виновен! Не стига, че сърбите станах причина за избухването на Първата Световна Война, бяха както винаги между два стола и първо подписаха Тристранния пакт с Драгиша Цветкович, а после събориха правителството с преврата на хен.Симович! Подпалиха войната в бивша Югославия и причиниха невъобразимо страдание на народите й, а сега търсят под вола теле! За съжаление Сърбия е най-агресивния и лош съсед на България и това е ФАКТ!
84
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Това е сигнал към ЕС, че могат и да се преориентират в сегашната обстановка когато Украина губи войната. Сърбия е в разкрачено положение и си въобразява, че ще изнудва ЕС щото последния много държи да интегрира Западните Балкани. Югокомунизмът, като сръбска идеология не беше разобличен и мъти главите на хората. Отделно можеше и да не бързаме да им пускаме евтината руска газ, от която ние се лишихме... и сега се чудим защо има немски заводи в Сърбия повече отколкото у нас- гонят евтината газ!
83
1
 
10
 
! Отговори
Ние сме НАТО преди 4 месеца
На кого да даваме информация, каква е тази новина???
82
1
 
3
 
! Отговори
Всъщност, Анализатор преди 4 месеца
"Турски поток" е за Унгария, Словакия и Австрия. Сърбите и те са междинка като нас. Пък Бойко или който и да е друг нищо не е построил, нито е можел да откаже, щото беше под контрола на ЕС и Тюркей.
81
0
 
1
 
! Отговори
ТОШЕ, ТИ ЛИ СИ преди 4 месеца
До ДЯДО КОЛЕДА.... ТЪЙ КАТО ТЕ ЧЕТА И ТИ СИ НАБЛЪСКАН С НАНО ЧИПОВЕ...*** СЕ ИЗКЪПИ, МОЖЕ ПЪК МИКРОНАНОЧИПОВЕТЕ ДА СЕ СПИХНАТ!
80
1
 
20
 
! Отговори
Аз преди 4 месеца
Ако ние сме им проблема на Сърбите значи вярно са я закъсали много
79
4
 
1
 
! Отговори
ДЯДО КОЛЕДА преди 4 месеца
АМАН ОТ НЕГОДНИЦИ.. Всеки смартфон,личен документ,паспорт,талон на автообил,банкова карта са претъпкани със СПЕЦИАЛНИ РАЗУЗНАВАТЕЛНИ ДИВЕРСИОННИ ТЕРОРИСТИЧНИ СРЕДСТВА.СЛедят ги от САЩ.Следят ги мафиоти,следят ги терористи. Със сигурност следят всеки един военен и полицай вкл В ГЕРМАНИЯ<АВСТРИЯ<СЪРБИЯ<ТУРЦИЯ,САЩ..НОВоСТ СА МИКРО ИМПЛАНТИ И НАНО ЧИПОВЕ СЛЕДЯТ ВЕЧЕ МИЛИОНИ>
78
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
"Уважавам сърбите, защото си отвоюват независимостта открай време." - Личи си кой не е учил история хахахах ... Били си отвоювали независимостта... ако не бяха галеното дете на великите сили през последните 2 века (с изключение на последните 20-30 години), сега щяха да имат територия най-много колкото е Белградска област...
77
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Лошо няма, че имаме шпиони. Лошото е, че са ги хванали хахах
76
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До АнонименИстината е, че сърбите ни гледат завистливо защото бяха много по-напред от нас, но с влизането ни в ЕС и НАТО вече сме светлинни години пред тях. Ако на някой му харесва повече - да заминава там. Другите просто пребройте колко сърби има емигранти в София и ще разберете как стоят нещата.
75
1
 
13
 
! Отговори
Анализатор преди 4 месеца
Така- те ни Мразят и затова Борисов им направи Газопровод като дори не можем и да печелим от него.
74
6
 
16
 
! Отговори
цариброджанин преди 4 месеца
Србе и на снимка да видиш..... зачеркване!!!
73
28
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Уважавам сърбите, защото си отвоюват независимостта открай време. Ние сме били 700 години роби-византийски и турски и такива си оставаме. Никога няма да са богати в резултат, а ние ще бъдем ли с нашето върло служене на всякакви "световни" сили? Имаме най-слагаческото правителство на света. Хора, давате ли си сметка кой ни курдиса правителство и кмет на София? Толкова е прозрачно. Никой не крие. Не е Митрофанова, познайте кой от три пъти.
72
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Сърбете са филмари номер 1 на Балканите. Ясно, че ги чакат избори, ама с ареста на тоя заiаден офицер, дето от години дои кравите на село, предозираха яко. Учат се от московските си тъпкачи :)))))
71
7
 
22
 
! Отговори
Намесата на Русия преди 4 месеца
Русия активира Сърбия и техните хора в Северна Македония, защото иска да окупира Балканите и да започне Третата световна война! Путин е Хитлер на 21 век, който не го вижда е слепец! В България има много хора, които обичат руснаците и в това няма нищо лошо, но не забравяйте, че обикновените, нормални руснаци нямат нищо общо с Путин и военната му олигархия!