Освобождаването на Цеца без фенове

Почитателите й се притесняват да не бъдат предизвикани безредици
Обновена: 20 фев 2012 13:46 | 20 фев 2012 13:42,
74
Освобождаването на Цеца без фенове
Снимка: Архив Булфото

Само след два дни сръбската турбо фолк звезда Цеца Величкович ще бъде на свобода.

Нейните фенове имаха намерение да посрещнат любимката си пред къщата, в която тя изтърпява домашния си арест, но в крайна сметка се отказват.

Причината е в техните притеснения да не се получи струпване на много хора и щастливото за тях събитие да  предизвика безредици.

Фенклубът й във Facebook, който наброява 412 000 души, излезе с официално обръщение към всички да не отиват пред дома на любимката си. Независимо от желанието им да видят Цеца свободна.

Още по темата

Фенклубът е един от организаторите, но не се знае дали все пак най-върлите почитатели на сръбската изпълнителка няма да се съберат пред къщата й независимо от апелите.

Както ви съобщихме, Цеца обяви турне след затвора, като София също е сред градовете, където ще пее.

Концертът й е на 22 май в зала "Арена Армеец", а билетите тръгват в продажба в деня на свободата й - 22 февруари. Цените са от 20 до 60 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
1
 
7
 
! Отговори
Коце преди 12 години
Чалгата не е "наша музика", в България никога е нямало подобно течение. То е привнесено отвън. Въобще само един турбо-фолк *** би могъл дори са интересува от Цеца.
65
5
 
3
 
! Отговори
келеша преди 12 години
аве днес.бг, що режете циците бе??обикновено, поп-фолк изпълнителките дори и в лицето да ги гледаш са гнуснички, всичко им е гнусно, изключение е само деколтенцето, кво като са изкуствени, стават за гледане.. а вие ги махате.. сега кво да й гледам и кво да чета.. е*ал съм я в к*рвата..
64
2
 
4
 
! Отговори
келеша преди 12 години
чалгарите да ***!!!!!!!!!!и метъли ги има ***,да, даже доста! но ориенталските ритми са единствените,които привличат САМО *** - с iq под 30..
63
2
 
1
 
! Отговори
тцитцоман 3 преди 12 години
xaxa kak mojaha da gi mahnat :( *** ZA 4ALGATA!
62
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ХА-ХА52, много си прав! И аз отворих статията по същата причина!
61
1
 
3
 
! Отговори
калинка малинка преди 12 години
Никой никого не кара на сила нито да слуша музиката и нито да пише умнотии по форумите, мнението на 65 е смешно , защото Цеца пее и поп, поне да беше чул някоя песен... нека някой да изброи колко певци са препълвали стадион Маракана или са събирали 300 000 зрители...
60
1
 
5
 
! Отговори
до 65 преди 12 години
Не знам, но според мен 64-ти го е казал/а правилно. Лично аз не съм привърженик на нашата музика, но не може да се отрече, че има много хубави и смиследни песни. Предпочитам повече сръбската музика, а относно Цеца - нямам думи... просто е истинска Звезда!
59
2
 
6
 
! Отговори
до 64 преди 12 години
Браво, много тъпо казано. Защо си мислете, че щом вие слушате тая малоумната музика и другите я слушат. Аз лично като чуя чалга и ми се повдига. А колкото до нашата музика...това е народната музика, във всичките и разновидности!
58
7
 
3
 
! Отговори
jndkfvn преди 12 години
Браво АНОНИМЕН! Добре казано! Колкото и да отричат някои хора, тук на Балканите това се слуша... а и не само тук. Това е нашата музика! На това се веселиме тук, на това се купонясва, даже и тези, които не слушат фолк само се правят на интересни, а сигурно знаят всички чалга песни, но нали е модерно да се правиш на интересен! :) ;)
57
3
 
4
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 12 години
Относно коментара на Хахахахахахахха.1-во Светлана Ражнатович има МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ 1/2 милион фенове!2-ро Едва ли тя е виновна за разпадането на ЮгосЛавия3-то Незабравй, че и България е на Балканите! И със сигурност не ни оприличават на WC, заради музиката ни!
56
4
 
3
 
! Отговори
... преди 12 години
Преди да пишеш такива коментари за тази жена, виж няколко нейни песни с превод (без значение кои) и ще разбереш, че песните на Цеца имат смисъл, а не бъркай тази Жена с някой български "певици". Разликата е ОГРОМНА м/у сръбската музика и българския поп-фолк!
55
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
eto q pevicata, sapunisva cicata
54
1
 
2
 
! Отговори
MANIAKA преди 12 години
ALOOO KADE SABITE.AZ ZATOVA LI VLIAZOH,,AIDE SEGA EDIN OT DNES.BG,,DA DOIDE I DA MI GO PREMESTI,,,
53
3
 
3
 
! Отговори
БайМъдо преди 12 години
Мнгоооооооооооооо маТрялллллллл ще се лее :-))))))))))))))))))))))))
52
4
 
20
 
! Отговори
до 57 преди 12 години
Индивиди, които слушат ориенталски ритми с просташки текстове за "палатки", "котета" и "тупалки" са всичко друго, но не и интелигентни. А това, че и понятие си нямат от музика е съвсем отделен въпрос. Навсякъде има простаци, проблема на чалгата е, че там няма дори един интелигентен и начетен човек - само селски тарикати, шафрантии, които вдигат краката след като ги черпиш една водка, както и обикновени *** без цел и стратегия в живота! А, извинявай, пропуснах и около 1 милион *** :-)
51
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И с кво е метъла по-добър от чалгата? Да не би да сте по-Ентелигентни и начетени от чалгарите, драги метъли? Толкова прости метъли съм виждала. Не сте по-умни от чалгарите.
50
6
 
5
 
! Отговори
guncho преди 12 години
Цица Величкович обяви турне с Бойко Армеецa
49
1
 
7
 
! Отговори
ALi преди 12 години
Аз пък си помислих ,че случаааааайно ще сложите снимката ,на която се цункат с Бойко :) И да ,къде са й бомбите, защо ги махнахте ......
48
1
 
57
 
! Отговори
тцитцоман преди 12 години
защо и отрезахте циците от снимката бе ?! затова ли отворих тъпата ви статия
47
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоз *** според запознати организира убийството на мъжа си Аркан, не че онзи не го заслужаваше. Онзи е илязал от охранявания хотел ,понеже тя му е позвънила минута преди да го гръмната - страхотна комбинация от ***, престъпници, пари ......оп- са , оп-са