Любов, сълзи и бира. 8000: Volim te Ceco!

Сръбската звезда изненада публиката със "Зайди, зайди" и "Свети Георги"
Обновена: 23 май 2012 15:01 | 23 май 2012 13:15,
216

Цеца не сдържа сълзите си, след като 8000 й се обясниха в любов. Снимка: Dnes.bg

 

Осъдителната присъда, домашният арест и противоречивата като цяло личност на Цеца не е променила въобще нейната популярност сред българските фенове.

Снощи сръбската звезда зарадва над 8000 души с близо два часа и половина концерт, в който освен познатите си хитове представи и нови песни.

Рок, поп, фолк и етно звуча в зала "Арена Армеец", а публиката беше двойно повече от проваления й концерт преди 5 години на стадион "Васил Левски".

За разлика от българските концерти, които винаги започват с най-малко 30 минути закъснение, комшийката излезе на сцената навреме, независимо, че хората още влизаха в залата.

Цеца излезе на сцената с марков тоалет в златисто, като модни познавачи веднага докладваха и за неговата цена в магазина - 14 800 евро.

От любов ли, от повечко бира ли, но първите минути на опознаване между публиката и певицата липсваха.

Няколко поколения фенове започнаха да пеят с нея от първото парче, като лично на мен ми направи впечатление възрастен мъж, видимо над 65 години, който знаеше текстовете на старите и новите й песни.

Един от най-вълнуващите моменти в залата беше още на петата песен. Цеца запя една от нейните най-популярни у нас песни "Zabranjeni grad" и в този миг хиляди вдигнаха плакати с надпис "Volim te Ceco". Сръбската звезда не удържа сълзите си и заяви, че българската публика е "най-яка".

Със сигурност има основание, още повече, че ние винаги сме ценели повече чуждите артисти в по-голяма степен, отколкото собствените. Жалкото е, че подобен момент никога няма да видим в сръбска зала с български изпълнител, но това е една друга тема.

Цеца обра овациите и с акапелно изпълнение на "Зайди, зайди" и "Свети Георги".

Глория, която често е обвинявана, че имитира сръбската си колежка, беше заела места във ВИП ложата на залата, заедно с дъщеря си Симона. Андреа също изгледа концерта на живо.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Олелееееее. Богиня! Не бих й простил ако ми падне.
72
3
 
12
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
Наитина и аз много се чудя що за човек би си избрал за ник "Чикатило", че и снимката би си сложил... Пълен психопат, може би?
71
1
 
4
 
! Отговори
За чикадило преди 11 години
Спокойно, след малко ще го баннем
70
0
 
5
 
! Отговори
до Чи-катилчо преди 11 години
Аха, Цецито ти е фетиш от години нали? Още един факт от биографията ти е вече ясен. Внимавай моето момче, даваш много информация. Ставаш уязвим. :)
69
6
 
5
 
! Отговори
до Вагнер преди 11 години
Хора,знаете ли защо другарите недоволстват?Защото концерта на е на Азис,а на Цеца.Но другари....споко!Идат избори и вие пак ще слушате вашия Азис,на предизборните концерти на БСП,както преди 4/5 години.Р.ПеткоФ ще ви уреди тази възможност. ___________________________________________________________________________Много точно казано!
68
11
 
4
 
! Отговори
Само БСП преди 11 години
Махнете я тая.Искаме Азис.
67
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Любов, сълзи и бира. 8000: Volim te Cico!"
66
13
 
20
 
! Отговори
678 преди 11 години
хей пропаднали 8000 чалгари
65
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А Глория от години се подмазва на Цеца, но засега не я огрява.
64
17
 
17
 
! Отговори
mhm преди 11 години
8000 ***:))) сръбската музика е точно за най-низшата част от обществото - неграмотници и простаци.
63
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
да бе, понеже тези "хилади плакати" не са били раздавани по входовете/или са били по седалките с предварителен инструктаж кога да ги вдигнат:))Плащаш си да ти направят комплимент и после се разплакваш от него, смятайте за какво лицемерие става въпрос
62
4
 
4
 
! Отговори
Вагнер преди 11 години
Хора,знаете ли защо другарите недоволстват?Защото концерта на е на Азис,а на Цеца.Но другари....споко!Идат избори и вие пак ще слушате вашия Азис,на предизборните концерти на БСП,както преди 4/5 години.Р.ПеткоФ ще ви уреди тази възможност.
61
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
63, малко е вероятно тея плювачи да са клатили ***, защото Цеца има съвсем малко за цвят от музиката за маса и танци. Повечето и музика е балади със сложна мелодия, брутално добър текст и на-често участие на симфонични оркестри. Ама отде да знае това тъпия бантувкот-псевдо-ентелегент,, който плюе по дефоулт.!!! Музиката на Цеца е за слушане и чилоут, но етежка за разбиране от плювячите.
60
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дудук, прехласвай си се колкото щеш!"Любов, сълзи и бира" - това подзаглавие ми зучи като едновремешното "Бой, е**не и сръбска музика"!Класици, кралилици и т.н. в чалгата не може да има! Там има само смешници и силиконови цици!А по повод слушането на Цеца, Меца и подобни-щем не щем, знаем ги! Простака ги слуша на "мах" и трови всички около себе си!По този начин се потвърждава тъждествеността на чалгата и простотията!А утре е 24 май! Веждито и Игнатов са я викнали певачицата заради празника,
59
4
 
10
 
! Отговори
34 преди 11 години
Значи 8000 не стават за нищо
58
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мафиотска *** маа маанета. Маай маанета мастио, маай.
57
3
 
7
 
! Отговори
Parcuc преди 11 години
Любов, сълзи, бира и екзалтирани чалгари мятайте бомбите бе ей
56
5
 
4
 
! Отговори
преди 11 години
Кокошката коткодяка
55
6
 
3
 
! Отговори
до чикатило трола преди 11 години
Ей ***, Цецито ли ти е пуберската тръпка а? Опитал си да направиш сефтето с неин плакат, но не стана, понеже си импотентен като твоя идол нали душко? :) О-о-о-о горкият малък, импотентен Чикатило, не плачи. Знаеш че твоят идол цял живот яде бой от жена си нали? Сигурно имате много общи черти нали душко? :)
54
3
 
2
 
! Отговори
ined преди 11 години
Добре е че не са и били, че щеше да стане направо "Бой, *** и србска музика"