Асад без страх от НАТО: Похвалил руските оръжия

Руски депутати се срещнаха със сирийския президент
15 апр 2018 14:45,
548
Асад без страх от НАТО: Похвалил руските оръжия
Снимка: архив Reuters

Членове на руския парламент хвърлиха светлина върху срещата, която проведоха с президента на Сирия Башар Асад след ракетната атака на САЩ, Великобритания и Франция, отбелязва Sputnik.

Според руските депутати сирийският президент е похвалил съветските системи за отбрана, които са помогнали на военните на Дамаск да унищожат 71 от над стоте изстреляни ракети, съобщи "Фокус" Източниците на медията твърдят, че в рамките на срещата Асад е заклеймил действията на Запада като "агресия".

Още по темата

Депутатът от Държавна Дума Сергей Железняк подчерта, че Дамаск е похвалил съветските оръжия, доставени на Сирия през 70-те години на миналия век, които бяха използвани за отблъскване на ракетната атака на трите западни държави.

"Според гледната точка на президента [Асад] тази атака е агресия и ние споделяме тази позиция. Той високо оцени руските оръжия, които показаха надмощие над агресорите", разкри Железняк.

"От 90-те години на миналия век насам сме свидетели на американски филми, в които се твърди, че руското оръжие е назад. А сега виждаме, чие наистина е назад", са думите на Асад, предадени от руски депутат.

Друг народен представител – Дмитрий Саблин, цитира сирийския президент, който е уверил, че "тъй като сирийската въздушна защита е доказала своята ефективност, гражданите на Сирийската арабската република вече не се страхуват от НАТО".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


548
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
404
4
 
15
 
! Отговори
До Професор преди 6 години
След като са защитник на християнската вяра защо създадоха две мюсулмански държави на балканите, а които има тренировъчни лагери на терористични ислямски организации?
403
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонименот 103 ракети са хванати 71 ракета .отчет направиха за да плашат мира тези три държави агресори лондон и париж забрасиха за терорт.актове.вместо да помагат да се унищожи терористите .ате им помагат
402
4
 
8
 
! Отговори
инати сирийци бе преди 6 години
Не показаха нито едно видео как " свалят над 70 краварски ракети " с руска противоракетна система !
401
16
 
10
 
! Отговори
за да млъкнат... преди 6 години
завинаги тези лъжци от Русия и техните съюзници-следващия път атаката на Тръмп няма да е толкова щадяща! Каквото повикало, такова отговорило! ПВО на руснаците не е било задействано в нито един момент от атаката на " Томахоук". Сигурно с това се гордеят Русия, Асад и компания! Пълни клоуни!
400
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 470 Ами си вярваш на глупостите...голяма реклама само бедни и глупави народи купуват от тях. Се едно да хвалиш китайски стоки :)))Отделно за каква реклама говориш ? Та те им казаха: идваме да стреляме....стойте си мирни.Това е голям срам. Нечуван до сега .
399
6
 
13
 
! Отговори
Работят за Русия преди 6 години
САЩ и западния военнопромишлен комплекс направиха най- голямата реклама на Руските ПВО/ ПРО!От вчера цените на руските ПРО/ ПВО са скочили до небето!А Путин не похарчи и цент или копейка за това!Маркетинг кампанията на руските ПРО/ ПВО системи беше платена изцяло от САЩ, Англия и Франция- 195. 7 млн $ само за " Томасоци"!Лакърдисвайте си троловете на шорош, че бай Дончо си утилизирал ракетите, за да има нови поръчки за ракети!Запада хем налага санкции, хем сам продава руските оръжия!
398
5
 
4
 
! Отговори
. преди 6 години
Ами ако не ги похвали ще го сполети съдбата на Кадафи и Саддам. Имат много общи неща, едното от които е, че са използвали БОВ срещу собствения си народ.
397
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 464, това че не си добре с главата е очевидно но хапчетата ги лапай редовно!
396
6
 
19
 
! Отговори
Академик до Професор преди 6 години
САЩ са най- големия военнен агресор през 20 век и началото на 21 век!САЩ създадоха единствения концлагер за мъчения през 21 век- Гуантанамо!САЩ избиха най- бързо в световната история над половин милион жени и деца в Хирошима и Нагасаки!Индианаците и аборигените се кефиха на стъкълца и джундурийки преди да ги утилизират западните колонизатори!Днешните аборигени се кефят на дъвки с картинки, чипс, Кока- Кола, смартфони, соц. акаунти, да бачкат по 10- 12 часа на западните плантации и т.н.!
395
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 464 Дружки и *** на САЩ са: Саудитска Арабия,Кувейт,Оман,ОАЕмирства,Оман,Пакистан,Индонезия, Бангладеш,Бахрейн ,Катар тези ислямски държави САЩ защитава като кръвни братя в повечето от тях крайния ислям вирее свободно,а жените са тртирани малко по-добре от животно!Разликата с ислямските приятели на Русия е очевадна,изключението е само Иран!
394
13
 
10
 
! Отговори
Професор преди 6 години
A пък се Ердоган се опасявам че спят заедно щом по няколко пъти на ден разговарят по телефона. Шаломов руски евреин. Ердоган грузински крипто евреин. Едните са на антифриз и шампоан другите на дюнер и айрян.
393
25
 
17
 
! Отговори
Професор преди 6 години
САЩ е стожер на Християнството и Бялата Раса. Русия е ислямска държава начело с евреина Шаломов. Нищо християнско няма в Русия. Най голямата джамия в Европа се извисява в Москва. Най големите им партньори са аятоласите от иран и сирийския жираф "спечелил" изборите за Президент с 97% като единствен кандидат.
392
6
 
10
 
! Отговори
ни са знай преди 6 години
В САЩ и фризирането на домашните кучета влиза в изчислението на БВП.Въпрос за методиката на това изчисление, доколко е реалистична.....И също така дали е удобна за пропаганда!
391
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 454Да прав си сирияя, не е Ирак. Ирак окачи диктатора и пое по циливизования път. Вече има модерна армия и след прехода, ще е добра държава. Тоя пихливанинн събори собствената си държава и се надупии на 3 страни и 10 терористични организации само и само да седи в кабинета. Голяма хвалба ...кво е направил до тук ? Други се бият вместо него.
390
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В момента в който светне някой радар на екрана към него отива ракета. Така че не се пренатягайте. Не са поискали, не са ги заравнили.
389
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Русия е самаМежду другото един интересен факт.Знаете ли ,че единствения съюзник на Северна Корея от Европа е именно България ? Имаме подписан договор с тях през 1970г.
388
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На Тръмповци са им залежали едни томахавки и ги мята на кило по чалмосаните арабели. Като им свършат ракетите на сирийците ще трябва някак да платят за нови.
387
1
 
8
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Никъде няма нищо безплатно! Всичко се плаща, ако не с пари, то с труд или с някакъв друг вид енергия, сега или в бъдеще, но се плаща, ВСИЧКО!
386
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
..освен това чети сирийците са обучени как да позват ПВО от руснаците..Е видяхме ги колко са ги обучили. ПВОто им се задейства едва след като целите бяха поразени.
385
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 442Ходил е в казарма човека как да не е ходил,това Call of duty,Medal of honor прочие щуроти пред компа за него са си казарма,за това е такъв капацитет.Къде си тръгнал да се мериш с него?