Асад без страх от НАТО: Похвалил руските оръжия

Руски депутати се срещнаха със сирийския президент
15 апр 2018 14:45,
548
Асад без страх от НАТО: Похвалил руските оръжия
Снимка: архив Reuters

Членове на руския парламент хвърлиха светлина върху срещата, която проведоха с президента на Сирия Башар Асад след ракетната атака на САЩ, Великобритания и Франция, отбелязва Sputnik.

Според руските депутати сирийският президент е похвалил съветските системи за отбрана, които са помогнали на военните на Дамаск да унищожат 71 от над стоте изстреляни ракети, съобщи "Фокус" Източниците на медията твърдят, че в рамките на срещата Асад е заклеймил действията на Запада като "агресия".

Още по темата

Депутатът от Държавна Дума Сергей Железняк подчерта, че Дамаск е похвалил съветските оръжия, доставени на Сирия през 70-те години на миналия век, които бяха използвани за отблъскване на ракетната атака на трите западни държави.

"Според гледната точка на президента [Асад] тази атака е агресия и ние споделяме тази позиция. Той високо оцени руските оръжия, които показаха надмощие над агресорите", разкри Железняк.

"От 90-те години на миналия век насам сме свидетели на американски филми, в които се твърди, че руското оръжие е назад. А сега виждаме, чие наистина е назад", са думите на Асад, предадени от руски депутат.

Друг народен представител – Дмитрий Саблин, цитира сирийския президент, който е уверил, че "тъй като сирийската въздушна защита е доказала своята ефективност, гражданите на Сирийската арабската република вече не се страхуват от НАТО".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


548
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
2
 
23
 
! Отговори
До 35 преди 6 години
Това, че са убили лидерита на определени страни не е военна победа, а най-обикновенно убийство и дестабилизирането на дадена страна.
43
15
 
9
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Говори се, че Путин щял отменя крепостното право...
42
11
 
8
 
! Отговори
дайте снимки преди 6 години
на свалените американски ракети ! И как ги свалихте след като те летят ниско на 30 метра , а вашите ПВО на теория и на практика нямат възможност да свалят ракета на такава ниска височина ! Пак локуми разгъвате !
41
4
 
14
 
! Отговори
:):) преди 6 години
това че цитираш, афганистан, ирак и либия, не означава че има победа,реално оставена раьруха анархия и мизерия и милиони бежанци към Европа, страхотни победи....евала
40
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оня ден *** беше публикувала статия тук, че Турция щяла да насочи оръдията си срещу САЩ, някакъв руснак го заявил. И всички националисти изпаднаха в делириум, че Тр идва да завладява Бг и само братушките ще ни помогнат да се спасим от османлиите.Някой има ли да каже нещо по въпроса?Тр насочи ли зенитни установки или каквото е там, срещу САЩ?Престанете да разпространявате руската пропаганда в Бг!
39
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на Асад!
38
16
 
8
 
! Отговори
лакардии и локуми преди 6 години
Путин и Асад все приказват ,че печелят ,но всъщност все губят ! Асад все печели ,а вече 8 години дори с руска подкрепа не може да се справи с някакви си леко въоръжени бунтовници ! Лилипута път до такава степен загази икономически ,че дори обещаните инвестиции за Крим не може да изпълни ! А за пътищата в Русия да не говорим , 80 % са неасфалтирани черни пътища ! Руснаците живеят в 18-ти век , това е истината !
37
15
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
До ?Освен останалите, които е изброил колегата САЩ печелят най-важната война в човешката история... - Студената... - победиха врага си без да изхабят един патрон...
36
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както се очакваше руснаците бяха по ниски от тревата и по тихи от мишлета а кяха да свалят ръкети че и носители .пълни мишки
35
3
 
6
 
! Отговори
до 32 преди 6 години
И ти какво очакваш, да стреля по цивилни хвърчила ли?Нали това проби и американското ПВО в 2001.Много избирателна късопаметност.
34
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Питай свободан кадафи садам и бен гладин ако премазването на ссср не ти стига за победи
33
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По летище Дювали са изстреляни 4 ракети - свалени 4, Думейр - 12/12, Блай - 18/18, Шайрат - 12/12, Мезе /не се използва/ - 5 от 9, Хомс - 13 от 16! Но това е разузнаване с бой! Самолетоносачите идват!
32
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 31Япония 1945 една от най-силните войни за всички времена - вода, въздух и земя.Германия 1945 - вода , въздух и земя Ирак 1990 и Ирак 2001-2Афганистан Либия Сърбия Я кажи кога русияя спечели война последно ?:)))
31
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като е в техеран няма страх *** що не си седя в дамаск
30
24
 
9
 
! Отговори
Матиас Рус преди 6 години
Руските ПВО е толкова велика, че с моето самолетче кацнах чак на ... Червеният площад!
29
6
 
25
 
! Отговори
? преди 6 години
Не се сещам кога за последно САЩ са печелели война?
28
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жужи Уткин показали се от бункера си или още гризе таблетки с йод
27
16
 
6
 
! Отговори
султанат Русия преди 6 години
Руската войска е мюсюлманска и е копие на еничарската войска в османската империя. Взимат се момчета от поробените 140 народа за да воюват за руския император.Има съвсем малка част руснаци в руската армия.
26
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
105 вата при нова боя точни не 103 както дрънкат алкохолиците с лоботомия в морф но тях ги остави там твърдат сякакви глупости за 455 000 кв км завзети от общо 180 000 кв км сирия
25
14
 
6
 
! Отговори
ха ха преди 6 години
на приказки е МНОГО Е СМЕЛ ЗАТОВА СЕ СКРИХА В РУСКИТЕ БАЗИ