Четири лапи изпрати 125 тона храни за животни в Турция и Сирия

Те са за районите, пострадали от земетресенията
11
Четири лапи изпрати 125 тона храни за животни в Турция и Сирия
Снимка: Pixabay

С подкрепата на местни организации, "Четири лапи" е доставила над 125,5 тона храна за домашните и селскостопански животни в засегнатите от земетресенията провинции на Южна Турция и Северна Сирия, съобщиха от  офиса на фондацията в България.

Екипът на "Четири лапи" е оказал медицинска помощ на пострадалите животни в няколко приюта и помогна с транспортирането им до клиники. Това е единствената международна организация за защита на животните, която успя да помогне и на място в Сирия, казват от фондацията. В екипа са и ветеринарният лекар Марина Иванова, която е част от австрийския екип на организацията и заема позицията координатор "Спасителни мисии", както и Велизар Ангелов, координатор "Международни проекти" от българския офис. Природозащитните са оказвали подкрепа на пострадалите животни в региона на Джиндирес. От фондацията отбелязват, че са осигури храна за следващите два месеца на над 5000 животни, в т.ч. котки, кучета, кози, магарета, крави и овце.

Земетресения в Турция и Сирия на 6 януари т.г. станаха причина за смъртта на хиляди души. Материалните разрушения оставиха без дом хората и животните. Двете държави получиха международна подкрепа за справяне с последствията от бедствието.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако може да им изпратят и всички кучета и кучкари в страната с еднопосочен билет, ще ги призная
7
0
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
ПОТРЕС !!!!!...Тия ентусиасти от "Петте лапи" дали са пратили и поне едно кило помощ на СЕБЕПОДОБНИТЕ си,засегнати от навосненията в Карловско?...Или толкова са се извеяли по кучетата,че се имат те самите за собаки ?
6
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Храни за кучета, а за хора и деца, без дом и пострадали от бедствия и войни, кучета ги яли. Страшно благородство.
5
3
 
3
 
! Отговори
Караибрахим преди 1 година
исках да напсувам, но щяха да ме цензурират така и така. *** даже и няколко торти за кучета да им бяхте изпратили, пликчета за събиране на гомната и парфюм за кучета. То като си блесав и нямаш две клетки между ушите може и такива неща да им хрумнат на кучелюбите. Хората *** буквално като кучета в Сирия, те нашите за тамошните песове се загрижили....Нещастници
4
1
 
4
 
! Отговори
Боко - четири папи преди 1 година
Ще са ме галИли вече по глАвата! Е много ясно то хора не живеят там отдавна!
3
1
 
12
 
! Отговори
Четири лапи преди 1 година
също да им изпрати агресивните и улични песове
2
1
 
5
 
! Отговори
Пл преди 1 година
Майка им *** на тия от четири лапи. Преди във вилната зона се развъдиха кучета защото собствениците им починаха. Писах на лапите и никакъв отговор. Наложи се баба ми да гледа кучета, които идваха и ги прибирахме от съжаление. После като прибрах баба ми виладжиите ги избиха и прогониха с кучегон. Мама ви *** и лапи
1
1
 
4
 
! Отговори
***** преди 1 година
Най накрая четири лапи, шест опашки, сто бълхи да свършат нещо полезно.