За Доган новоизлюпените политици били лабораторни продукти

Поредно включване от лидера на ДПС
28 юни 2009 18:27, Екип на Dnes.bg
217

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
само Костов ще го оправи да знаете
95
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
До 94: какво ти е направил Доган на тебе?
94
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абе тоя *** бомбата ли търси...............ами много евтино струва ако си мисли че ще затрудни изпълнението й...............до кога ще му слушаме агитацийте на предизборна кампания ли е тръгнал или като гледаме некакви пълни баламурници живеещи в землянки го слушат ..............да *** и резаната тиква
93
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
В природата загуби няма.Доган каквото е сторил,такова ще получи.Рано или късно ще някой ще го резне от кръста.Дали ще бъде Сидеров,Костов,Бойко - няма значение.
92
0
 
1
 
! Отговори
Taner преди 14 години
e pone stava izvesten taka :) sled nqkolko meseca moje da napravi album :) az otivam da glasvam za DPS hora :) kakto kazahte religiqta me zadyljava da glasuvam za dps....e stom 5`ma ot vas mi kazahte che DPS = Religiq ... tochno za tova she glasuvam za DOGAN
91
0
 
1
 
! Отговори
1BG преди 14 години
Аз повече няма да пиша и чета във фороми, да вдигам настроението, %, акцийте, на нещо мазно (не е лой, а лай но) за изотзад, отвръщаващо!Гласувайте!И ако искате и Вие спрете, щом пише Ах Медът-За гъзът!
90
0
 
1
 
! Отговори
Xelos преди 14 години
До 86Абе умник.Кой ще ти даде на теб заплата и пенсия бе. Нали първо трябва да ги вземат те. После за вас. Именно тези който величаеш. Знаеш ли за имотите и хотелите на Доган. Не. Е..... аз знам.Спестяваше си половината заплата секи месец. *** , бегай легай
89
0
 
1
 
! Отговори
anikiii преди 14 години
Доган е един от атентаторите на Пловдивската гара през 80 години. До преди един месец турските циметовози минаваха границата като на магистрала и никой не ги спираше,а цимента е уж вреден. За какво говорим като всичко това се знае и е обществена тайна. Все още има за крадене и партията любима няма да изпусне кокала. Надявам се някой отвън да дърпа конците и да им отреже главите до кръста.Те се *** до ушите си.
88
0
 
1
 
! Отговори
петкан преди 14 години
О неразумни уроде, какво са виновни турците? Като не сте доволни от управлението, не си го изкарвайте на ДПС, защото 100% от турците вярват на ДПС. Турци в БГ = ДПС, не ви ли е ясно? А това че Стоян Александров стана от редиците на БСП, не ме интерисува защото за мен С А не е никакъв финансист, а чист лъжец
87
0
 
1
 
! Отговори
flash dev преди 14 години
ДНЕС.БГ, спрете autoplay-а на видеото, че дразни.Отворете .fla файла, в който сте сложили Player компонента, изберете инстанцията му и след това в Parameters таба изберете false на опцията за Autoplay. Компилирайте наново(Ctrl-Enter).
86
0
 
1
 
! Отговори
carabinera.. преди 14 години
Най после ДПС трябва да управлява страната и то сами.Нито една друга политическа сила няма да води България в просперитет и благодат.Вижте само Турция -17 икономическа сила в света и минималната раб.заплата започва от 350 долара, а у нас едва 200.Там средната пенсия е 900 долара а у нас 120...!В България ако има 50 000 велики личности там са 50 милиона..но тук тъпия национализъм срива всичко и за туй няма държава и нито земята ни се отплаща щедро..
85
0
 
1
 
! Отговори
Xelos преди 14 години
Не беше коректно да ми триете коментара. Нямаше обида , имаше истина, бъди прозорлив
84
0
 
1
 
! Отговори
do gost преди 14 години
не се прави на умен бе *** мизерен
83
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
228. - 08:30 - Копирал съм едно мнениеОт: Веско30. - 22.05 05:13 - Или го приемате, или се махате.От: BALGARIN RAZBIRA SE ...Министър-премиерът на Австралия Джон ХауардНа мюсюлманите, които искат да живеят според законите на ислямския шариат, в сряда беше казано да се махат от Австралия, след като правителството насочи вниманието си към радикалите в опит да предотврати потенциални терористични атаки. Освен това Хауард разгневи някои австралийски мюсюлмани, като каза, че подкрепя идеята шпионските агенции да следят джамиите в страната. Цитат: ИМИГРАНТИТЕ, А НЕ АВСТРАЛИЙЦИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ АДАПТИРАТ. Или го приемате, или се махате. Уморих се тази страна да се притеснява дали не обиждаме някой отделен човек или неговата култура. След терористичните атаки в Бали преживяхме възход в патриотизма на мнозинството австралийци. Тази култура се развива в продължение на два века борби, опити и победи от милиони мъже и жени, които са търсили свободата. Ние говорим предимно АНГЛИЙСКИ, а не испански, ливански, арабски, китайски, японски, руски или който и да било друг език. Затова, ако искате да станете част от нашето общество, учете езика! Повечето австралийци вярват в Бог. Това не е някакъв християнски, десен политически напън, а факт, защото християните мъже и жени въз основа на християнски принципи са основали тази страна и това е ясно документирано. Със сигурност е уместно да го демонстрираме по стените на нашите училища. Ако Бог ви обижда, тогава предлагам да обмислите някоя друга част на света за свой нов дом, защото Бог е част от нашата култура. Ние ще приемем вашите вярвания и няма да питаме защо. Всичко, което искаме, е вие да приемете нашите и да живеете в хармония и мирно съжителство с нас. Това е НАШАТА СТРАНА, НАШАТА ЗЕМЯ и НАШИЯТ СТИЛ НА ЖИВОТ и ние ще ви дадем всяка възможност да се наслаждавате на всичко това. След като обаче приключите с оплакванията, хленченето и боричкането за ЕДНО ЗНАМЕ, ЕДНА КЛЕТВА, нашите християнски вярвания или начина ни на живот, ви насърчавам настоятелно да се възползвате от една друга велика австралийска свобода: ПРАВОТО ДА НАПУСНЕТЕ СТРАНАТА. Ако не сте щастливи тук, ВЪРВЕТЕ СИ. Не сме ви принуждавали да идвате тук. Вие сте помолили да бъдете тук. Затова приемете страната, която ВИЕ сте приели!
82
0
 
1
 
! Отговори
Xelos преди 14 години
до 78Виж скъпи. Аз много добре те разбирам , и преди , разбрах те и сега. Само че ти май не ме разбра и не разбираш повече от нещата. Ефект от това да сме единни отдавна няма. и като казах фашисти нямах предвид да скочиш като ужилен. Уважам Атака , но немога да се примеря с психиралия им лидер. Но когато не си с ДПС , не означава непременно да си с Атака. Има много "дърва" за дялане , или за горене в нашата власт , на която им нямам честа.
81
0
 
1
 
! Отговори
mix преди 14 години
Първо вижте какво означава да си фашист и тогава употребявайте думата. Вероятно ги бъркате с националсоциалисти(aka нацисти). Но Атака не са нито от едните нито от другите. Както и да е.Ето новина от днес:"В джамията в Рибново: карат мюсюлмани да се кълнат в Аллах, че ще гласуват за ДПС".Религия и политика в типичния за Исляма микс - началото на Шериата.
80
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ДОГАН = H5N1ЛАБОРАТОРЕН БАЦИЛ
79
0
 
1
 
! Отговори
Petkanov преди 14 години
Znam che turcite pak shte glasuvat za DPS, no kakvo ot tova, shte opravqt li Bulgaria? i koi moze da q opravi? Carq veche ne e v politikata, a koi togava "uzh" shtiala da ni opravq. Da vi kazha vsichko si ni9 e nared i po-dobre, nito po-zle nqma da e. Nali si znaem nashto si - nashenskoto. DA ZHIVEE BULGARIAAAAAAAAAAAAAAAAAAA (Turkye)
78
0
 
1
 
! Отговори
а преди 14 години
И като са фашисти какво ??? Нима неси учила какво е завещал Хан Кбрат на синоветеси , за снопът със стрели ??!? Ами ако незнаеш какво означава думата фашизам да ти го кажа бе момиченце.....хайде дерзай, и първо виж какво означава една дума и тогава оприличавай с нея. То на някои наистина им е добре да няма обединение...питам се сляпи ли са повечето хора.
77
0
 
1
 
! Отговори
Деян преди 14 години
От името ми личи че не съм ***! А е важно да се гласува по родните места за да може да се махнат турците от власт. И не съм от Исперих. Най-вероятно си малгал който не иска да това което пиша да се чете.