Сирийчето не било нападнато и намушкано

По-скоро е станало сбиване, обяви министър Цветлин Йовчев
Обновена: 5 ное 2013 10:59 | 5 ное 2013 09:03,
136
Сирийчето не било нападнато и намушкано
Бежанският лагер във "Военна рампа". Снимка: Булфото

Не можем да говорим, че има нападение и намушкване на 17-годишното момче във "Военна рампа", обяви пред Нова тв вътрешният министър Цветлин Йовчев.

По думите му по-скоро е станало сбиване, в резултат на което тийнейджърът от Сирия е получил порезна рана.

Още по темата

"Към момента работим и изясняваме обстоятелствата. Това не е сериозно нападение, което да цели отнемане на живота. Нека да не избързваме, защото ще бъде грешка и ще дадем грешна информация на обществото", настоя МВР шефът.

Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров пък обяви, че няма основателна причина за нападението над момчето.

"В случая, което е важно, по описанието, което дава: два шамара, два ритника, нямаме намушкване, имаме порезна рана, която тепърва ще се изяснява от какъв предмет е и дали е възникнала в следствие от нанесените му удари. Момчето е уплашено не може да даде адекватни данни, в крайна сметка то е пристигнало непосредствено преди инцидента и трудно би могло да влезе в конфликт или, както се казва, да създаде и някакви противопоставяния", коментира той пред ТВ7.

Все още не са известни хората, намушкали момчето. От "Пирогов" съобщиха, че няма опасност за живота му.

17-годишният пациент е с прободна рана в поясната област, но няма засегнати органи. Раната му е обработена и зашита, настанен е в Клиниката по детска хирургия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
0
 
0
 
! Отговори
Не става преди 10 години
До Анонимен Всяка стена се прескача - дори Берлинската. А какво ще строите на морския бряг. Помните ли как бягаха кубинците и как нахлуват сега в Италия всякакви африканци.
102
0
 
10
 
! Отговори
призив към МВР преди 10 години
1.Изнесе се, че тези 16 дущи са пътували с микробус от Пъстрогор до СФ.КОЙ ПЛАЩА?КОЙ ГИ ПУСКА от Пъстрогор?2.17-год. момче казва, че ги ПУСНАЛИ,защото казали,че имат РОДНИНИ в София.( на ЮНАШКО доверие???)3.Когато пристигат в Сф РОДНИНИТЕ на СИРИЙЦИТЕ ОТКАЗВАТ да ги приютят!!!4.МОля,ОБЪРНЕТЕ внимание: РОДНИНИТЕ отказват.И сирйците се ТРОПВАТ в ЦЕНТЪРА на СФ.5.След това отиват с такси до Военна рампа.ПЪЛНА СВОБОДА!! КОЙ ги е посрещнал на Военна рампа??МОля, ЗАТЕГНЕТЕ тези НЕЛЕГАЛНИ ЕМИГРАНТ
101
1
 
24
 
! Отговори
НОНА преди 10 години
СТИГА, СТЕ МАЧКАЛИ ПО САМОЧУВСТВИЕТО НА БЪЛГАРИНА!СТИГА СТЕ МУ ВМЕНЯВАЛИ ВИНА,ЧЕ Е НЕГОСТОПРИЕМЕН И ЛОШ!! ВИЙ,*** -УПРАВЛЯВАЩИ ДАВАТЕ ЛИ СИ СМЕТКА, ЧЕ СЛЕД 20- 30 ГОДИНИ, НИЕ БЪЛГАРИТЕ ИЗЧЕЗВАМЕ ОТ СЦЕНАТА НА СВЕТА КАТО НАЦИЯ!! И ВСИЧКО ТОВА Е БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕАДЕКВАТНАТА, АНТИ БЪЛГАРСКА,ПОЛИТИКА НА ГЕНОЦИД ОТ ПРОДАЖНИТЕ НИ УПРАВНИЦИ!!
100
0
 
9
 
! Отговори
dimitarbt преди 10 години
Не всички чужденци са негативни за България, но определено Арабски *** и човекопобни от Африка нищо положително дори не си помислят да ни донесат.
99
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз лично съм готова да отога до турската граница и въпреки, че колата ми е малка, мога да събера една торба цимент, едно корито камъни, малко пясък и желязо и да дам своя принос за построяването на стена. Съвсем близо до границата ни с Турция има находища на гранит, мрамор и други материали, които могат да послужат за построяването на стена. Стената ще се изгради с доброволен труд, доброволци ще се намерят! Ще ни допуснат ли нашите управляващи да го направим?
98
0
 
6
 
! Отговори
до 113, TOTO_!!!! преди 10 години
Аз не ги гледам от както жалеха *** палати на *** Рашков.Ти защи ги гледаш?
97
13
 
6
 
! Отговори
муспи преди 10 години
Да убиваме евреи! Тези арапи са евреи само че без пари - същите *** и канибали. Всеки е длъжен да си защитава собствения дом! Какво правят диваците тук! Докарват ги евреите за да ни унишожат. Отговорът ни трябва да бъде само нож в гърба. С избиването на евреите ще забележим че диваците сами ще си изчезват.
96
1
 
8
 
! Отговори
Въпрос преди 10 години
До Пръдните от БХК Какво общо има клаустрофобията с платеното плюене в общност и БХК в частност ?Тъпотия до шия !
95
1
 
26
 
! Отговори
ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ преди 10 години
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕЧУЖДЕНЦИТЕ ВЪН
94
0
 
18
 
! Отговори
Plamen Kostov преди 10 години
100% musulmani - tova ne sa imigranti - tova sa zaselnici... Evreite i tehnite slugi turciq i USA - si go vra6tat za vtorata svetovna voina i vazroditelniq proces . Kolkoto pove4e musulmani v Evropa - tolkova po slaba obshtnost v evrosauza. Ako dolara se srine - otivat na kino i USA , Izrael I Turciq... Evreite nqma da ostavqt Evropa dokato ne q prevarnat v musulmanski halif
93
0
 
6
 
! Отговори
Hristo преди 10 години
laja i izmama za otvli4ane na vnimanieto. tezi Sirici vsqka no6t se biqt za jeni. postanovkata e izmislena ot oniq - Balgaromrazci " helzinski komitet " i tehnite pomaga4i ot BSP I DPS...
92
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Преди всичко, трябва да се изясни дали изобщо сирийчето е пострадало или се измисля инцидент, който да омаловожи реалните нападения над българи и българки, извършени от чуждоземни пришълци. Не на вноса на ятаган-демокрация в България!
91
0
 
51
 
! Отговори
TOTO_!!!! преди 10 години
БТВ - уникална антибългарска телевизия, сори, Босфор ТВ!Скъсаха се да жалят леко порязаното сирийче, а за Вики с 10-те дълбоки рани, вече няколко дни, - нито дума!Срам сте вие!Дано скоро ви фалира скапаната телевизия!
90
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Tezi trimata "bezhanci" na snimkata plachat za Belene... ili Guantanamo! Vyprosyt e kolko ot ostanalite na plachat za tam.
89
4
 
28
 
! Отговори
Tihomir1488 преди 10 години
При падане от палма , когато не са спазване правилата за бране на банани има тежки контузии , загуба на апетит и подигравки от първите им братовчеди живеещи на съседните клони !
88
0
 
33
 
! Отговори
Пръдните от БХК преди 10 години
По важното е, че платените клаустофоби оплюха България и българите. Чудя се защо толкова бързат да ни унищожават.
87
2
 
3
 
! Отговори
четящ преди 10 години
До Анонимен Не е момиче, а момче.
86
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лъже се разбира се, просто не е платил на някой дилър. Тези зависимости от наркотици в Арабския свят с масови.
85
2
 
17
 
! Отговори
гражданин преди 10 години
А защо са го оставили в детска хирургия . Майната му пак нещо се лъже .
84
7
 
34
 
! Отговори
йованчо преди 10 години
жалко, следващия път да го застрелят

Спонсорирани публикации