Сирийчето не било нападнато и намушкано

По-скоро е станало сбиване, обяви министър Цветлин Йовчев
Обновена: 5 ное 2013 10:59 | 5 ное 2013 09:03,
136
Сирийчето не било нападнато и намушкано
Бежанският лагер във "Военна рампа". Снимка: Булфото

Не можем да говорим, че има нападение и намушкване на 17-годишното момче във "Военна рампа", обяви пред Нова тв вътрешният министър Цветлин Йовчев.

По думите му по-скоро е станало сбиване, в резултат на което тийнейджърът от Сирия е получил порезна рана.

Още по темата

"Към момента работим и изясняваме обстоятелствата. Това не е сериозно нападение, което да цели отнемане на живота. Нека да не избързваме, защото ще бъде грешка и ще дадем грешна информация на обществото", настоя МВР шефът.

Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров пък обяви, че няма основателна причина за нападението над момчето.

"В случая, което е важно, по описанието, което дава: два шамара, два ритника, нямаме намушкване, имаме порезна рана, която тепърва ще се изяснява от какъв предмет е и дали е възникнала в следствие от нанесените му удари. Момчето е уплашено не може да даде адекватни данни, в крайна сметка то е пристигнало непосредствено преди инцидента и трудно би могло да влезе в конфликт или, както се казва, да създаде и някакви противопоставяния", коментира той пред ТВ7.

Все още не са известни хората, намушкали момчето. От "Пирогов" съобщиха, че няма опасност за живота му.

17-годишният пациент е с прободна рана в поясната област, но няма засегнати органи. Раната му е обработена и зашита, настанен е в Клиниката по детска хирургия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
пет пари не давам за тези негални емигранти.
62
4
 
23
 
! Отговори
Krastonosec преди 10 години
Smart za isliamistite
61
21
 
30
 
! Отговори
Козар Белене преди 10 години
Пушенето на обществени места( а и не само) е много по-гадно и опасно от бежанците. Благодарение на червените кхмери във все повече заведения започва да се пуши свободно, защото никой вече не контролира тази забрана. Това показва че те законите ги нямат за нищо.
60
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тия гадове комунистите навремето помакедончиха пиринския край по заповед на коминтерна, сега ни налагат ислям по заповед от САЩ и ЕС! ПРЕДАТЕЛИ!
59
0
 
26
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
До млад социалистОткога привърженици като теб на най- престъпните партии в чевешката история, ще ни поучават на морал и начин на поведение. Ще свърши и вашето време мръсни *** и интернационалисти.
58
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЕВРОПАТА НИ ВРЪЩА ***, А ЩЕ ПРИЕМЕ СИРИЙЦИТЕ ЛИ? НИКОГА НЯМА ДА ГИ ПРИЕМЕ! КРИСТАИНА И РОЗКАТА ЛЪЖАТ! ОРЕШАРСКИ, ДАЙ СИ ОСТАВКАТА БЕ, ИЗМЕННИК!
57
1
 
14
 
! Отговори
Drunderski преди 10 години
Това са смехотворни обяснения! Не бил Лондон А Лом, не бил Париж а Пазарджик! Айде стига моля ви се!? Това е като обяснението дето *** не били виновни че хапели!?
56
3
 
24
 
! Отговори
ZZZ преди 10 години
А дали ще хванат емигранта наръгал българското момиче .......едва ли просто правителството работи срещу нас българите колкото по рано го осъзнаем и се обединим може и да имаме някакъв шанс за оцеляване...
55
1
 
5
 
! Отговори
Черен Петър преди 10 години
А каква ще е предпоследната версия?
54
1
 
22
 
! Отговори
2 преди 10 години
до "млад социалист"...лицемерно комунистче....такива като теб отродиха народа на цяла Македония и предадоха българите от Ниш и Пирот.Махай се със своя интернационализъм в Сибир.Бълтарина трябва да обича първо народа си и след това всичко останало.Как може да сравнявате нелегалните емигранти които плащат на трафиканти и нощем пресичащи границата със ....бежанци от война...тези последните вървят по пътя и чукат на вратата.Сега страната ни се пълни маалограмотни тунеядци и фанатици.
53
1
 
7
 
! Отговори
eyeless преди 10 години
Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров - бре бре, хем свети хем лазер...
52
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БАЛОНЪТ СЕ СПУКА: ЛЪЖЕ-БЕЖАНЦИТЕ ОСТАВАТ ЗАВИНАГИУБЕЖДАВАТ НИ ДАВАЙТЕ ИМ ПО-БЪРЗО И ЛЕСНО СТАТУТ, ЗА ДА ЗАМИНАТ ЗА ЗАПАДНА ЕВРОПА, А ИСТИНАТА Е, ЧЕ ТАМ НИКОЙ НЕ ГИ ИСКА И ЩЕ НИ ГИ ВРЪЩАТ
51
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не били компютри, а компоти!
50
42
 
9
 
! Отговори
КАКТО СЕ ОТНАСЯТЕ .. преди 10 години
... С БЕЖАНЦИТЕ ОТ СИРИЯ--ТАКА ЩЕ СЕ ОТНАСЯ И ЕВРОПА С ВАШИТЕ ДЕЦА!!!НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ!ЗА ВСЯКО ДЕЙСТВИЕ СИ ИМА РАВНО И ОБРАТНО ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ!ЕВРОПА ,НЯМА ДА ТЪРПИ НАРУШАВАНЕТО НА СОБСТВЕНИТЕ Й РАЗПОРЕДБИ И ЗАКОНИ!В АНГЛИЯ ВЕЧЕ ИМА НАСТРОЕНИЯ ПРОТИВ БЪЛГАРИТЕ!
49
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДОБРЕ ДЕ, КАТО СИ Е ТЕХЕН БИТОВ СКАНДАЛ, ЗАЩО БЕЛЬОСВАТ БЪЛГАРИТЕ, А НЕ ПОСОЧАТ СИРИЕЦА С НОЖА?!ЩОТО ТАКА ИМ ОТЪРВА, НАЛИ? ДА ОБВИНЯТ ...ЙОВЧЕВ, ОСТАВКАТА!
48
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Филма не бил шведски ,а съветски !!И не се казва -Балада за войника , а Баба пуска на войника !!
47
3
 
19
 
! Отговори
Невен преди 10 години
Последно по телевизията казаха, че раната е по-скоро порезна и че ще го задържат в болницата, само защото не са сигурни че ще се върне да му сменят конците - предполагам се притесняват да не стане инфекция и да ни струва още по-скъпо после. След това, малко наистина изглежда като битов скандал - то момчето иска да спи в нечия стая сигурно, там са вече препълнени, изпушваш и го набиваш за нахалството да живее в София ... Кофти работа, само с глупости по цял ден ни занимават.
46
32
 
19
 
! Отговори
Въпрос преди 10 години
Един бежанец ако е извършил грозна постъпка трябва ли всички да ги приравняваме. Ами в Бразилия ако кажат че всички българи са наркотрафиканти или в Европа да не допускат българи че са банкомато обирджии.НЕ НА КСЕНОФОБИЯТА!Там има дечица и майки които са платили по 14 000 евра за да оцелеят.Дано не ни се налага на нас да оставиш имот и родина и да тръгнеш към неизвестното...
45
15
 
3
 
! Отговори
СПОКОЙНО ,БЪЛГАРИ! преди 10 години
СВ.ЙОВЧЕВ Е ДОГОВОРИЛ ВЪВ ВАШИНГТОН, ГРАНИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ОХРАНЯВАТ ОТ ВЪТРЕШНИТЕ СИЛИ НА НАТО -ТУРЦИЯ ,ГЪРЦИЯ ,РУМЪНИЯ И ПОЛША!СПОРАЗУМЕНИЕТО ВЛИЗА В СИЛА ОТ 1.12.2013г.!ЗА ЦЕЛТА СЕ ОТКРИВА ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ НА ОПЕРАЦИЯТА ПО ОХРАНА НА ГРАНИЦИТЕ НА ЕВРОСЪЮЗА!
44
14
 
5
 
! Отговори
млaд социaлист преди 10 години
Aнонимен кой си ти, че обвинявaш МВР, в " криене" нa информaция? Остaвете оргaните дa си вършaт рaботaтa, зaщото противното е рушене нa държaвносттa! Съзнaтелно, или не, резултaтa е един и същ.