МРРБ търси проектни мениджъри за санирането в 2 региона

Все още без проектни мениджъри са Северозападния и Североизточния регион
Обновена: 2 авг 2012 21:40 | 2 авг 2012 21:40, Миглена Иванова
1
МРРБ търси проектни мениджъри за санирането в 2 региона
Снимка: Investor.bg

Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) обяви нова обществена поръчка за избор на проектни мениджъри, които ще подпомагат сдруженията на собствениците от градовете в Северозападния и Североизточния регион при кандидатстването по програмата за саниране с европейски пари.

Проектните мениджъри ще подпомагат собствениците при попълването на документите за кандидатстване по програмата за саниране и организацията на целия процес по ремонта, ще преценяват дали сградата е допустима за подпомагане, ще изготвят индикативни бюджети за ремонтните дейности и ще правят енергийното обследване на сградите.

Документи за участие в новата обществена поръчка могат да се закупят до 7 септември. Крайният срок за подаването на офертите е 17 септември, а самите оферти ще бъдат отворени на следващия ден – 18 септември.

До назначаването на постоянни проектни мениджъри в двата региона заявления за саниране от собствениците временно ще се приемат от служебно назначени от общините координатори.

Очаква се скоро да бъде обявена и нова обществена поръчка за избор на фирми, които да правят техническото обследване и да изготвят техническите паспорти на жилищните сгради в Северния централен и Югоизточния регион на България.

Още новини за имоти четете в Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: саниране
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари