Черноморието – апетитна хапка, големи вериги искат да строят?

Ангелкова отчита: Неслучайно 5-звездните хотели се запълват
14 окт 2017 22:07,
70
Черноморието – апетитна хапка, големи вериги искат да строят?
Снимка: архив Reuters

България вече почти налага имиджа си на страна, която предлага качествен туризъм. Това каза пред журналисти министърът на туризма Николина Ангелкова, цитирана от Агенция "Фокус".

"Неслучайно 4- и 5-звездните хотели, особено 5-звездните, се запълват. Дори и в момента, за Лято 2018, почти вече няма места на база на ранни резервации в 5-звездните хотели. Това от една страна е много хубаво, от друга страна провокира инвестиционен интерес", каза Ангелкова.

Още по темата

В тази връзка и самите големи туроператори, които са конгломерати със собствени авиолинии и хотели, заявиха инвестиционни намерения за строителство на 5-звездни хотели по нашето Черноморие, обясни министърът

Тя допълни, че темата за туризма ще бъде заложена на важно място в политическите дебати, които ще се проведат по време на Българското председателство на Съвета на ЕС. Министър Ангелкова каза още, че 2018 година е обявена и за година на ЕС и Китай. Т

ова ще даде още една възможност България да се възползва максимално от рекламни активности, организирани на ниво Европейски съюз, както и от възможността за привличане на туристи от този голям пазар.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
30
 
! Отговори
за пари преди 6 години
мислят да пресушат морето и да застроят дъното ф го циментират с десет звезди.
41
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-лесниьт начин за пране на пари е туризмът. Не случайно всички мутри и силни на деня строят хотели. Не случайно хотелите им са "пълни" през цялата година. Така де всяка година се увеличават туристите . Поне на хартия обаче. И какво обслужване искате да има и какво качество на усл,гите, като собственика печели от други дейности, а хотелът, ресторанта, плажа и т.н. са му само параван. Цялата ни бат бойковска държава ни е една абсолютна бутафория.
40
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И къде още ще строят. Там вече трева не остана. Затова хората ходят в Гърция.
39
0
 
25
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
До 42При нас се строи на самият бряг! Няма плаж, няма забавления (няма дори едно кино), но хотели фраш. Цялата крайбрежна ивица е пълно с хотели!
38
4
 
33
 
! Отговори
:) преди 6 години
"България вече почти налага имиджа си на страна, която предлага качествен туризъм."Тези гербаджии постоянно ли са дрогирани? Румънците и дори руснаците вече не идват на нашето море. Гадно е дори за тях. За западняк с пари изобщо не говорим. Пълни се с поляци алкохолици, немски безработници, руски комбайнери и бг пубери с по 10 лева в джоба. Пълен коптор.
37
0
 
32
 
! Отговори
майорски преди 6 години
и кое му е привлекателното на нашето "..морие"цените са високи обслужването на ниско ниво мръсотия и разбити улици в курортите (не говоря за сл.бряг) нощем хаос наркотици и др..о.га ...про..с.тит.уция...навсякъде..полиция няма ...щото ги е страх да не накърнят на някой интереса ...бил съм и в Турция и в Гърция .... мнооого сме назад .... единственото което ние имаме в изобилие а те не ... пиене ... д.р..ога и простит.уц.ия ...с това ли сме извесни ????
36
2
 
24
 
! Отговори
добре щом са толкови преди 6 години
добре щом са толкова навити инвеститорите неке да строят но при точно определени условия1. Право на строеж в/у не повче от 10-15% от притежаваната земя2 да изградят алея след плажа и едва след това хотела3. на плажа да имат прово на 20% собствени чадъритогава ще стане ясно колко силно искат до са инвеститори, а не да ми правят некви бетонни комрбекси пълни с клошари от западна европа дошли да си търсут евтин алкохол и к*рви
35
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може да строите, но само ако бутнете някой друг хотел преди това. Аман от бетон! Строежите трябва да се забранят за всички, в това число гадните конгломерати.
34
2
 
30
 
! Отговори
Данъкоплачтец преди 6 години
Курортите ни се пълнят с алкохолици, педофили, некрофили,комплексари , побойници и всякакви комплексари от ФАЩ,Англия Холандия и пр.,където в техните държави ги считат за *** и стандартът на живот не им позволява да лочат алкохол,а законите им - да безчинстват на воля.
33
7
 
8
 
! Отговори
don преди 6 години
Това което се каза преди няколко седмици и после скандала в туризма сега вече пълно се доказа , че Симеонов цяло лято работи за унищожаването на българския туризъм.Симеонов се кара с министърката на Туризма в полза на Турция.Без руските туристи в България Туризма ни се унищожава.Да не забравим и така наречените еколози които също много здраво работят срещу българския туризъм в полза на други държави. Пример Банско втори лифт ако няма съсипвасе целия курорт.Стига сме самоунищожавали
32
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
5 звездните хотели винаги са пълни. Даже и зимата на морето. Само на хартия обаче. Трябва да се перат едни пари. и да се краде едно ДДС.
31
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да строим, да градим, бъдещето си да осигурим! Закво ни е плаж и чисто море? Нека другите държави си имат, а ние ще си имаме строежи ;)
30
1
 
7
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До Хайде стига 30 Да бе.Само палатките привличат ,затова ги забраниха.
29
1
 
8
 
! Отговори
Питам преди 6 години
Ангелкова е ангел.Дали пък тези положителни промени се дължат на нея ?Едва ли.
28
1
 
16
 
! Отговори
бг преди 6 години
Тово некопетентно чучало да се маха по бързо с доказаните си лъжи.
27
3
 
11
 
! Отговори
skitnik13 преди 6 години
tozi film s silnia sezon za 2018g ve4e sme go gledali prez 2017g-porednata pastra laza v ko6ni4ka.Tuk vse o6te niakoi idva zaradi nestabilnosta po juznoto sredizemnomorie,no kakto se kazva -vseki raj si ima kraj i tova skoro 6te svar6i,kakto nadiavame se i bezumnoto upravlenie na Angelkova za6toto ina4e kakto e tragnalo 6te ni zadraskat savsem kato turisti4eska destinacia i ako Angelkova pone malko milee za BG turizam da podava otstavka i da ostavi ne6tata v racete na kompetentnite v tazi sfera
26
1
 
27
 
! Отговори
Хайде стига преди 6 години
Строежите гонят, не привличат
25
0
 
31
 
! Отговори
Хм преди 6 години
До @Ако проблемът беше само в Тиквоний I-щяхме да го изритаме и готово!Обаче и другите са същата стока,някои и по-зле...Трудно ще оцелее тая държава,управлявана като ТКЗС в ликвидация!!!!Повечето хора са окончателно отчаяни.
24
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
още бетон??? с това ли ще се хвалим по света,защо ли по другите топ курорти по света това го няма,бедни са и не могат да си го позволят ли,че плажовете им са красиви паркове със сламени или едноетажни къщички,явно нямаме природа и ще предлагаме бетон
23
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ейййй, лакомията на Суджуклиите е безгранична! Така е презастроено, толкова фекални води се вливат в Черно море, въпреки надуването на вувузелите, че пречиствателни станции се строят и подобряват. Парите за тези станции са окрадени поне до 50%. И още бетон!!!! Чужди вериги искали да строят, но с какви пари? С наши пари, откраднати от нас, изпрани и ще се върнат "чисти". Качество трябва да се гради, не бетон. Да се ликвидират пипалата на Очите и останалите бандити, иначе броя към Гърция ще расте!

Спонсорирани публикации