Печеливши инвестиционни стратегии – във фокуса на Investor FinanceForum

Годишната финансова конференция ще се излъчва на живо на 3 декември
1 дек 2020 12:22, Анисия Иванова
Печеливши инвестиционни стратегии – във фокуса на Investor FinanceForum
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Тази година заради пандемията от COVID-19 деветото издание на най-голямото събитие на финансовата и инвестиционната общност в България и региона Investor FinanceForum ще се проведе в нов, хибриден формат от онлайн дискусии и телевизионно студио.

Сред акцентите на Investor FinanceForum ще бъдат успешните инвестиционни стратегии на 2020 година. Експерти ще коментират кои са най-перспективните сектори и кои са печелившите инвестиционни стратегии. Модератор на темата ще бъде Красимира Паунина, изпълнителен директор, SelectAssetManagement, а участие ще вземат Боряна Рачева – Йотова, старши вицепрезидент, FactSet; Александър Правиц, директор за ЦИЕ и Средиземноморието, Schroders. За печелившите инвестиционни стратегии за 2020 година в студиото на Bloomberg TV Bulgaria ще говорят Павел Николов, изпълнителен директор и член на съвета на директорите в „ЕвроФинанс“ и Асен Стойчев, заместник-директор „Частно банкиране“, FiBank.

Друг акцент в деветото издание на Годишната финансова конференция, организирана от водещия финансов сайт Investor.bg, ще бъде финансирането на малкия и среден бизнес. Александър Георгиев, изпълнителен директор и зам.-председател на УС на Фондът на фондовете и Маню Моравенов, изпълнителен директор на Българска фондова борса ще разяснят възможностите за финансово обезпечаване на малките и средните компании.

В рамките на хибридното събитие ще бъдат обсъдени българските технологични компании на борсата; как технологиите промениха финансовата индустрия; как се справя застрахователният сектор по време на пандемия и какви са очаквания от финансовите пазари през 2021 година.

Повече за темите и участниците може да разберете на https://financeforum.investor.bg/, където може да се регистрирате за събитието.

Събитието се провежда с генералното партньорство на Първа инвестиционна банка и подкрепата на „Фондът на фондовете“, AmundiAssetManagement, TelelinkBusiness Services, Schroders, Software Group, ЕвроФинанс, ActivTrades, Българска фондова борса, Централен Депозитар, TBI Bank. Медийни партньори са Bloomberg TV Bulgaria, Dnes.bg, списание BusinessGlobal.
 


Още от
Спонсорирано съдържание