Honda хвърля ръкавица на Renault Megane RS

Подготвя най-бързата кола с предно предаване на Нюргбургринг
Обновена: 24 сеп 2012 14:46 | 24 сеп 2012 14:46,
2
Honda хвърля ръкавица на Renault Megane RS
Снимка: Honda

От японската марка Honda съобщиха, че подготвят следващото поколение на Civic Type R. Моделът ще е готов през 2015 година, като за конструирането му ще помагат специалистите на Honda от WTCC шампионата.

Към момента липсват изображения или конкретна техническа информация за следващия Civic Type R. Знае се, че той ще бъде изграден на базата на европейската версия на Civic, а целта му ще бъде да отнеме титлата "най-бързата кола с предно предаване на Нюргбургринг" от Renault Megane RS.

Освен спортната версия на Civic, Honda подготвя и следващата NSX, която най-вероятно ще видим до две години.

Това обаче не е всичко. Японците ще попълнят портфолиото си със спортни модели с още една кола. Това ще бъде кабриолет със средни размери и задно задвижване, който ще се появи през 2014 година и по всяка вероятност ще се превърне в наследник на култовата S2000.

Преди това обаче, през 2013 година, ще видим новото поколение Fit/Jazz, както и малък SUV, изграден на неговата база. За 2015 година пък е предвиден водороден автомобил, който ще се продава в САЩ, Япония и Европа.

Още за Honda Civic Type R и Renault Megane RS вижте в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Honda Civic
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
6
 
! Отговори
ОК! преди 11 години
Всичко е оК, обаче бензина стигна почти 3лв. За мен вече МПС-та с ДВГ са отживелица. Винаги съм си падал по новите технологии и се чудя на хората с пари, защо си купуват маркови класически автомобили. Ако имах техните възможности бих си купил ТЕСЛА МОТОРС, вместо класически спортен автомобил или някой хибрид-лимузина. Нямам нищо против класиките (винаги може да държиш една такава в гаража), но новите технологии са ми по-привлекателни.
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Правилно са написали хората в тази статия "Преди това обаче, през 2013 година, ще видим новото поколение " Само ще го гледаме за съжаления и това ще ни остане.