Suzuki Swift във версия 4x4 Outdoor

Всъдеходната модификация на японците ще се предлага само с 1 двигател
23 окт 2012 17:10,
2
Suzuki Swift във версия 4x4 Outdoor
Снимка: Suzuki

Suzuki показа нова модификация на хечбека Swift, която има задвижване на четирите колела и се нарича 4х4 Outdoor. Автомобилът е адаптиран към движение по неравни пътища, като за целта е претърпял малки промени във външния си вид.

Да различиш Suzuki Swift 4x4 Outdoor от неговите събратя е лесно най-вече заради допълнителните части от пластмаса върху каросерията.
 
В случая те изглеждат по-скоро декоративно, отколкото наистина практични. От японския производител не разкриват дали след получаване на задвижването на четирите колела, хечбекът вече разполага с по-висок пътен просвет.

Моделът ще се предлага само във версия с 5 врати. В тази си модификация той ще разполага само с един двигател - 1.3 литров бензинов атмосферен мотор с мощност 94 к.с., който се комбинира с 6-степенна механична скоростна кутия.

Все още не е ясно колко ще струва Swift Outdoor, кога и на кои пазари ще се появи, но според запознати европейските дилъри на марката вече се готвят за неговите продажби.

 

Още снимки вижте в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Suzuki
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
до 1 преди 11 години
:))) Добро изказване!
1
0
 
3
 
! Отговори
Авто Мото преди 11 години
Лоша работа, дето се научиха да правят малки двигатели с голяма мощност. След 10-тина години като ни дойде реда ние да ги караме, двигателите ще са за ***.