Honda Jazz го играе кросоувър в Бразилия

Версията Twist е предназначено специално за този пазар
24 окт 2012 17:02,
0
Honda Jazz го играе кросоувър в Бразилия
Снимка: Honda

Компактните кросоувъри са изключително популярни не само в Европа, но и в Южна Америка. Honda е поредният автопроизводител, който представя такъв модел на протичащото в момента международно изложение на автомобили в Сао Пауло, Бразилия.

Возилото носи името Honda Fit Twist (на някои пазари Jazz се продава под името Fit) и е създадено специално за пазара на Бразилия.

Моделът се отличава с пластмасови предпазни елементи в долната част на каросерията и по арките на колелата, променена предна част, 16-инчови джанти и различни светлини. В салона няма особени промени. Поставени са непромокаеми стелки и хромирани елементи по таблото, ръчната спирачка и отворите за въздух.

Въпреки по-коравият си вид Honda Fit Twist не може да се похвали с промени в механиката. Пътният просвет не е променян, а окачването е аналогично с това на стандартния модел.

Същото важи и за двигателя. Той е с обем 1.5 литра като генерира 116 к.с. при работа с етанол и 115 к.с. при работа с бензин. Трансмисията е механична или автоматична, като и в двата случая задвижва предните колела.

Продажбите на Honda Fit Twist в Бразилия стартират в края на месец октомври. Цените започват от R$57900 (около €21900), което с близо R$10000 (€3800) по-скъпо от базовата версия на Honda Fit.

Още снимки вижте в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Honda
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари