Задигнаха Audi RS5 след тест драйв

Двамата крадци се движели с Range Rover без номера
24 окт 2013 16:39,
1
Задигнаха Audi RS5 след тест драйв
Снимка: Audi

Автосалон на марката Audi в Хюстън, Тексас остана без една от тестовите си коли - Audi RS5 Coupe. Автомобилът бил задигнат от двама неизвестни, които поискали спортното возило за тест, съобщава местното издание KHOU.

Джамбазите пристигнали в автосалона с бял Range Rover и поискали да изпробват въпросното Audi RS5 Coupe, имащо цена от 80 000 долара. След кратък тест те се върнали в салона за допълнителни въпроси. Служителят, който ги обслужвал, се отдалечил за миг от бюрото си, но това било напълно достатъчно време за двамата мъже да успеят да отмъкнат ключовете и документите на колата. Те се качили по най-бързия начин в спортното купе и отпрашили в неизвестна посока.

Множеството камери в салона са ги заснели, но самоличността им все още не е установена, тъй като джамбазите са взели със себе си всички документи от тест драйва. Автомобилът им пък бил без номера, като се предполага, че също е краден.

Автосалонът е обявил награда от 5000 долара за всякаква информация, която може да помогне за установяване личността на крадците.

Преди година подобен случай, но с BMW, имаше в пловдивското село Труд. Нашенските джамбази обаче не успяха да се измъкнат.

Още любопитни новини за автомобили четете в Automedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Очаквайте го скоро в мобилето с надпис "Нов внос" и "от собственик" ... хахаха...