Представиха обновеното BMW 6-Series

Всички модификации са получили светодиодни фарове в базовото си оборудване
Обновена: 11 дек 2014 22:12 | 11 дек 2014 22:04, Красимир Ангелов
0
Представиха обновеното BMW 6-Series
Снимки: BMW

Компанията BMW представи обновеното семейство 6-Series, чиято премиера е насрочена за автосалона в Детройт през януари. И трите модификации - купе, кабриолет и Gran Coupe, както и версията М6, са подложени на модернизация, която е засегнала най-вече външния им вид.

След фейслифта BMW 6-Series е с променена решетка на радиатора, която вече е без предишните две вертикални планки, с нови предна и задна брони, а също така и с различни тръби на изпускателната система – за версиите с 6-цилиндрови мотори. Освен това моделите се предлагат с нови 5 цвята и с нови 20-цолови джанти.

Още в базовото си оборудване машините са обзаведени със светодиодни главни фарове. А като опция на клиента се предлага LED-оптика с функция за превключване на дълги светлини. Срещу доплащане може да се поръча и двуцветна кожа за интериора, където материалите са от по-високо качество.

Гамата двигатели на BMW 6-Series не е претърпяла променени. Тя се състои от два бензинови турбо-мотора – редови с 6 цилиндъра и V8, развиващи съответно мощност от 320 и 450 к.с. Има и турбо-дизел с 6 цилиндъра, предлагащ 313 к.с. и 630 Нм въртящ момент. Всички агрегати работят в комбинация с 8-степенна автоматична трансмисия.

Трите варианта на М6 - купе, кабриолет и Gran Coupe, са оборудвани с 4.4-литров туин-турбо V8, чиято мощност е 560 к.с. и 680 Нм въртящ момент. От 0 до 100 км/ч купето и Grаn Coupe ускоряват за 4.2 секунди, а кабриолетът – за 4.3 секунди.

Максималната скорост при всички варианти е ограничена по електронен път до 250 км/ч, като изключение е направено за версиите с опционалния пакет M Drivers Pakage, които развиват 305 км/ч.

Още снимки и информация вижте в галерията на AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: BMW
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари