Повдигнаха покривалото на новото Audi R8

Моделът поставя нови стандарти в сегмента, твърдят производителите
Обновена: 16 фев 2015 14:23 | 16 фев 2015 14:19,
0
Повдигнаха покривалото на новото Audi R8
Снимка: Audi

Audi повдигна покривалото на новото поколение R8, представяйки първа официална снимка на модела. Той ще има премиера в началото на март на автосалона в Женева.

Кадърът не разкрива много, но все пак става ясно, че дизайнът на модела е близък до този на мистериозния автомобил, който показахме преди седмица. Снимката също така поставя началото на кампания, която ще разкрива постепенно детайли от автомобила.

Снимката е придружена от кратката информация, която гласи, че новият R8 ще постави нови стандарти сред високопроизводителните спортни автомобили. Посочва се също така, че моделът ще разполага в базовото си оборудване с изцяло LED светлини. Предните ще разчитат на 37 диода на фар, а като опция ще могат да се поставят новите лазерни светлини на Audi, подчертани със син светещ надпис.

Друга информация за новото поколение на спортната кола към момента липсва. Слуховете обаче гласят, че моделът няма да предлага V8 двигателя от настоящата версия, като той ще заменен от нов V6 агрегат с турбо. Ще бъде налична електрическа версия R8 e-tron, а мощността на върховия бензинов двигател ще нарасне до 580 к.с.

Всички подробности за новия модел, който използва базата на Lamborghini Huracan, ще станат ясни в Женева.

Още новини с автомобилна тематика четете в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Audi
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари