Новият всъдеход на Елизабет Втора

Британската кралица получи уникален Range Rover Hybrid LWB
12 юни 2015 15:55,
2
Новият всъдеход на Елизабет Втора
Снимка: Land Rover

Най-новият автомобил на британската кралица Елизабет II е уникален Range Rover, съобщава компанията производител Land Rover.

Машината е изработена в един-единствен екземпляр и разполага с уникални настройки и оборудване. Тя е съвместен продукт на дизайнерския център на Land Rover и подразделението за специални автомобили Special Vehicle Operations.

Информация за екстрите в автомобила липсва, но все пак се съобщава, че моделът е базиран на удължената версия на новото поколение Range Rover и разполага с хибриден задвижващ агрегат.

Кралицата на Великобритания вече е използвала новото си возило при официално посещение на Кралския уелски полк в Кардиф, Уелс, сочи информацията.

Колкото до Range Rover Hybrid LWB, луксозният всъдеход се задвижва от хибридна система, съчетаваща 3,0-литров SDV6 агрегат и електромотор. Общата мощност на дизел-електрическото задвижване е 340 к.с., а въртящият момент достига 700 Нм. Ускорението 0-100 км/час става за 6,9 секунди, а максималната скорост е ограничена на 218 км/час.

Още новини с автомобилна тематика четете в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
бТ преди 8 години
Това разбрах, но за памперсите на кралицата нищо не пишете.
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
da si go kara sas zdrave...