Toyota разкри новия Land Cruiser

Всъдеходът е щателно подобрен отвън и отвътре
17 авг 2015 19:04,
7
Toyota разкри новия Land Cruiser
Снимка: Toyota

Японският автомобилен гигант Toyota разкри обновената версия на своя популярен всъдеход Land Cruiser. Моделът е вече в продажба в Япония и Австралия, като се очаква да бъде наличен при дилърите в Европа още тази есен.

Както става ясно от официалните снимки, новият Land Cruiser е подобрен почти изцяло. Той продължава да разчита на рама, която го прави отличен избор за преминаване през тежки терени извън пътя. Дизайнът и комфортът обаче са издигнати на по-високо ниво, гласи информацията от Toyota.

Що се касае до промените в екстериора, те са засегнали почти всеки детайл, включително дръжките на вратите. В предната част са поставени LED фарове с нов дизайн, които кореспондират с трите хоризонтални ламела на новата радиаторна решетка. Капакът на двигателя, калниците и праговете са също модернизирани. Отзад пък виждаме по-масивни светлини с LED технология, които са свързани с хромирана лайстна.

Интериорът е обзаведен по-луксозно и с по-фини детайли, като напълно нови са централната конзола, корите на вратите, арматурното табло, седалките и дори отворите за въздух. Освен това са използвани материали с по-високо качество, подобрена е изолацията от външни шумове и са прибавени нови екстри. Сред тях са 4,2-инчов TFT дисплей на арматурното табло, 9-инчов дисплей за инфо-развлекателната система, система за автоматично спиране, динамичен автопилот, автоматични светлини и много други.

Информацията за агрегатите на европейската версия на модела към момента не е налична. Очаква се обаче обновеният Land Cruiser да предлага оптимизирани мотори, предлагащи по-висока мощност и по-нисък разход на гориво.

Повече подробности за модела вероятно ще бъдат разкрити през септември на автомобилното изложение във Франкфурт.

Още снимки вижте в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Vnushitelna mashina
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя огромен тукмак става само за мисии на ООН (и за бат Боко да изглежда още по-мъжкар).
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жесток автомобил!
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хейтваш, не хейтваш, машината си е яка!