Българи обявиха война на пластмасата в G-Class

Студиото Carbon Motors преобрази интериора на коравия всъдеход
11 юли 2016 17:58,
2
Българи обявиха война на пластмасата в G-Class
Снимка: Carbon Motors

Mercedes G-Class е доста стар, но и много желан всъдеход. Разработен е през далечната 1979 година по поръчка на иранския шах, като през 1990 преминава през сериозна модернизация, но продължава да разчита на добре доказаната си платформа. Именно един от екземплярите на модела от 90-те години на миналия век попадна в ръцете на българското студио Carbon Motors, където получи щателни подобрения, включително по двигателя и шасито.

Основата работа по въпросния G-Class е съсредоточена в интериора, където е подобрен всеки един детайл. "Обявихме война на пластмасата", споделят от Carbon Motors и поясняват, че всички елементи на вратите, седалките и таблото са покрити с естествена кожа. За тавана пък е използвана алкантара.

Заложено е и на декоративен шев в цвят бордо, който кореспондира с екстериора на всъдехода. Инсталирани са също така шумо и виброизолация, както и аудио система с мощност 500 вата.

Преработеният G-Class е получил също подобрения по екстериора, окачването и двигателя. Те са изпълнени от друга българска фирма - MD Commerce, но към момента липсват каквито и да било подробности.

Всички снимки - в Automedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на иранския шах!
1
3
 
6
 
! Отговори
. преди 7 години
500 W уредба? Концертна зала ли ще озвучават? Безумие.