Да те заболи сърцето! Потрошиха Lamborghini за назидание

Причината: Суперколата била с фалшиви документи
16 дек 2016 16:14, Красимир Ангелов
6
Да те заболи сърцето! Потрошиха Lamborghini за назидание
Кадри: YouTube

Властите в Тайван организираха публично унищожаване на суперкола Lamborghini Murcielago SV, която била иззета от нейния собственик заради нарушаване на местните закони. Видезопапис с назидателната акция се появи в YouTube.

Историята с този автомобил започва още през 2013 г., когато собственикът му е спрян за обичайна проверка на документите. Оказало се, че на  Murcielago-то са поставени номера от седан Ford и в съответствие с тайванските закони, колата е конфискувана.

Нейният собственик - пилот в една от местните авиокомпании, на няколко пъти подавал жалби до съда, но те били отхвърлени.

В крайна сметка суперколата престояла повече от 3 години в един от складовете на полицията и на 14 декември е била публично унищожена за назидание.

Автомобилът е до такава степен натрошен, че нито една от частите му не може да бъде продадена. Според властите, този случай трябва да послужи като предупреждение за останалите нарушители.

Видео от нестандартната акции вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: наказаниеТайванLamborghini
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В България още при задържането щяха да изчезнат навигационните системи.По време на престоя гумите, седалките, а на 20 тия ден минкстърката ще инспектира партиино събиране с него.След месец Боко ще прибва магистрала с него.След 3 месеца ще е разпарчосано и изчезнало.
4
1
 
10
 
! Отговори
... преди 7 години
Язе се басирам, че ако това се беше случило тук! Сега това е фантазия, но нека пофантазираме това да може да се случи и тук! Та ако това се беше случило тук първо, че на собственика може би щехме да му плащаме обещетения, после може би и президента щеше писмено да му се извини! И после щяха да осъдят полицая дето е извършил проверката на въпросния собственик! Та така се случва в "държави" като нашата от 5-тия свят!!!
3
2
 
14
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 7 години
Това са закони. Затова има и ред. В България това няма как да се случи.
2
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тук щеше да бъде предадена на министър председателя да вози гостите по граничните зони за да видят оградата.
1
2
 
23
 
! Отговори
GENERAL GADORIAN преди 7 години
Боже колко мъка има по света голям