Kia ни показа ново, доста по-смело Picanto

Следващото поколение на градското автомобилче ще дебютира през 2017
26 дек 2016 20:30, Красимир Ангелов
8
Kia ни показа ново, доста по-смело Picanto
Снимка: Kia

Кia показа официално скици на бъдещото трето поколение на малкия си градски модел Picanto. Премиерата му ще е в началото на новата година, но все още не е сигурно дали на Женевския автосалон.

Според дизайнерите на корейската марка новата генерация предлага по-младежка визия, по-динамичен външен вид и по-уютен интериор. Подробности за задвижването и вложените технологии все още не са известни.

Picanto бе представен за пръв път от корейците през 2004 и оттогава смени две поколения, превръщайки се в един от глобалните им бестселъри.

Още снимки на новото Picanto вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Kia
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Ким И Он преди 7 години
някой е преял с ориз по Коледа...
3
0
 
6
 
! Отговори
GolemPraz преди 7 години
Евтини оризни таралясници ще сравнявате с немските премиум марки. Много кисело това грозде. Подсмърчайте си.
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хора, не се карайте, всички немски коли са ***, кой купува ***. Отговор: *** купуват ***. Така си отсявам хората, лично аз. Кара алди пича, четири нули е алди, пича е петата нула. Кара бмв...... Кара мерцедес........Сами си довършвайте многоточията.BTW: opel са качествени, но те не са немски :))
1
4
 
15
 
! Отговори
борис преди 7 години
като качество киа е някъде между опел и форд, произведени в германия.преди няколко години купихме едно рио за фирмата,ново от магазина. беше пълно разочарование. двата фокуса и една вектра,които ползваха момчетата бяха несравнимо по-добри,а да се сравнява bmv с която и да е от корейските марки си е пълна неграмотност.двигател, пътно поведение , пасивна и активна безопасност на германците са далеч пред корейските коли.единственото предимство на корейците е цената.