Mercedes показа най-скъпия си E-Class

Суперкомбито ще се продава само една година
9
Mercedes показа най-скъпия си E-Class
Снимка: Mercedes-AMG

Компанията Mercedes-AMG обяви цената на върховото изпълнение на модела E-Class за Германия. Това е версията AMG 63S Edition 1, която стартира от 139 980 евро и ще се предлага на пазара в продължение на само година.

"Базовата” E63 AMG версия е задвижвана от 4,0 литров туин-турбо V8, който разполага с 571 к.с. и 750 Нм въртящ момент. Ако решите да добавите буквичката “S” към колата, ще имате на разположение 612 к.с. и 850 Нм въртящ момент от същия V8.

И двата автомобила разполагат със система за задвижване на четирите колела, а цените им са съответно 112 907 и 124 688 евро.

Върховата версия Edition 1 обаче няма да разполага с повече мощност. Вместо това, инженерите от Mercedes-AMG са заложили на промени в интериора и екстериора, за да предложат повече ексклузивност. Това включва интересни цветове за купето и салона на автомобила, нов аеродинамичен пакет, както и специални 20-цолови джанти, които са боядисани в матово черно. За да се знае, че това не е обикновено E63, емблемите Edition 1 присъстват на няколко места в салона.

Още информация и снимки вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: Mercedes
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Карам BMW M6 Gran Coupе, 560 коня. Мерджанката не ме кефи.
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До бъгОборотомера е пред шофера а скоростомера е в кръга на оборотомера и ги изписва с цифри, на централното табло може да си вадиш всякаква информация..
5
3
 
1
 
! Отговори
бъг преди 6 години
Всичко му много хубавo, а *** защо са изнесли километража в средата на таблото?Пред шофьора има ... не се вижда точно какво, но не e скоростомер.Така си прилича на ефтинка френска бричка.
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това за такси е перфектно, ще го викна в жълто с метанова и газова, за всяка турбина отделно гориво...Лятото на сЛънчака ша ги скъсам от ALL инклузиФ.
3
3
 
3
 
! Отговори
ха ха ха преди 6 години
след обещаното увеличение на учителските заплати в българските училища всеки учител ще може за година да си купи такава кола
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еталонът е готов, всички вече могат да опитват в догонването.
1
3
 
15
 
! Отговори
Жоро преди 6 години
колко буркана зарзават хваща багажника :)