В САЩ готови с поредния всъдеход за богаташи

До края на годината Rezvani Motors ще пусне своя Tank
22
В САЩ готови с поредния всъдеход за богаташи
Снимка: Rezvani Motors

Собственикът на Rezvani Motors - Ферис Резвани, винаги се е увличал по спортните модели и резултатът от това бяха моделите Beat и Alpha, които не подстигнаха особен успех. Затова сега компанията от Калифорния реши да заложи на най-перспективния сегмент - този на всъдеходите.

Резвани винаги е подчертавал и своята индивидуалност, както и тази на автомобилите, които създава. Новият му проект е нещо различно от това, което се предлага на пазара в момента. Всъдеходът е брутален, в стил "милитари", като е получил и подобаващо име - Tank.

Впрочем, американецът от ирански произход не се е ограничил само с дизайна, а е прибавил и няколко интересни функции на автомобила. Задните врати се отварят наобратно, на покрива е поставен мощен и компактен прожектор, а показанията на приборите се проектират на предното стъкло.

Салонът е от черна кожа, като според създателите на машината, тя не отстъпва по комфорт на колите от премиум-клас.

Най-интересното е, че срещу доплащане Rezvani Tank може напълно да оправдае името си, като получи допълнителна бронировка на каросерията, непробиваеми от куршуми стъкла и система за нощно виждане.

Още снимки и информация за возилото вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: САЩRezvani Motors
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари