Коли във водата: Bentley в езеро, Шевролет в река!

Германски шофьори с два гафа само за една седмица
26 ное 2017 10:40,
9

Шофьор, сбъркал фериботна рампа с паркинг платформа, се е озовал заедно с возилото си в река Майн в Офенбах, Германия, предаде ДПА.

Разсеяният шофьор, чието име не се споменава, е подкарал Шевролета си по фериботната рампа и е попаднал право в реката, съобщават от местната полиция, цитирани от БТА.

Возилото се е носило известно време по реката, преди да бъде извадено от специалните служби. Шофьорът е успял да се измъкне и да доплува до брега, без да пострада.

По-рано през седмицата в Швейцария германец потопи своето Bentley в Цугското езеро.

Шофьорът се движел с луксозното возило по пътя край водоема и тъй като не бил наясно с мястото, се стигнало до инцидента, след като той подкарал с пълна скорост към водата. Водачът и спътникът му се отървали невредими и успели да излязат от колата.

Вместо да информират полицията, напуснали местопроизшествието. Все пак служителите на реда успели да установят собственика на колата.

Наложило се автомобилът да бъде изваден с кран от водата, като щетите по него са значителни.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Щерю преди 6 години
Какви *** купуват! Няма да си купят Москвич 412 и да си го карат със здраве 50-60 години и нагоре...
5
0
 
3
 
! Отговори
Владислав преди 6 години
До:номер 4Ауди а6 комби от 2008г.Ако ти се занимава виж какво представлява, такова карам.99%от тези екстри които си написал за бентлито ги имам и аз обаче моята струва 18,000 лв,а бентлито? Така че не ми говори какво повече има това Бентли защото както и на аудито така и за бентлито и бмв и мерцедес цените са завишени само заради името.
4
0
 
4
 
! Отговори
ххаххаха преди 6 години
До номер 2:АДАПТИВНО ВЪЗДУШНО ОКАЧВАНЕ,8 степенна автоматична скоростна кутия,Темпомат,Адаптивни LED Фарове,Valet Key Система за безключово запалване,Камера за задно виждане,Отопление на предните седалки,Обдухване на предните седалки,Асистент за мъртвия ъгъл,Датчик за налягането в гумите,Сервотроник,Ел. регулируем волан,Мултифункционален волан с планки за смяна на скоростите,Кожен волан,Отопляем волан,Ел. регулируеми предни седалки,Кожено табло,Памет на предните седалки
3
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е капка в морето от обилната ежечасна информация която гледам на една кабеларка тук в Саарбрюкен. Няма час без да е станала катастрофа. Особено младите с БМВ-тата последни модели които се правят на шумахер и се убиват като кучета. Само от 7 часа сутринта до 10 часа са станали 15 катастрофи. Има 2 жертви и 10 ранени. До довечера ще са още поне толкова. Въпреки че тук глобите са пресолени младите изобщо не се съобразяват! Полицаите карат БМВ-та за да могат да настигат и спират състезателите!
2
15
 
9
 
! Отговори
Пепи преди 6 години
Луксозното возило - какво е луксозно на бентли.Просто е скъпо.Между скъпо и луксозно има огромна разлика.
1
1
 
20
 
! Отговори
Има много такива преди 6 години
Нищо ново! Пълно е със заплеси по-цял свят. На нас така ни смачкаха задната врата-карал, карал и се спрял в паркирана кола. Тези горните поне са били плувци-браво!