Жена сипа бензин на грешното място и... Smart гръмна!

Объркала отвора на резервоара с този на въздухозаборника
19 дек 2017 19:45,
36
Жена сипа бензин на грешното място и... Smart гръмна!
Снимка: Smart

Собственичка на Smart се размина със смъртта, след като на бензиностанция във Великобритания наля бензин във въздухозаборника на своя автомобил, а не в гърлото на резервоара, съобщава The Telegrapgh.

54-годишната Джули Никъл е собственичка на Smart Fortwo Pulse, произведен през 2005 г. Отляво на каросерията на компактния модел е поставен кръгъл въздухозаборник, който е прикрит с пластмасова част. През него въздухът достига до мотора.

Жена сипа бензин на грешното място и... Smart гръмна!
Отворът за резервоара е от дясната страна на компактната кола...; Снимка: Smart

На същото това място, но в дясната част на автомобила е поставена капачката на гърловината на резервоара. Именно това е объркало жената, която вместо в резервоара е наляла бензина във въздухозаборника.

Жена сипа бензин на грешното място и... Smart гръмна!
....а този на въздухозаборника е отляво; Снимка: Smart

Веднага след стартирането на двигателя се е стигнало до взрив и колата се е запалила. Жената е била спасена от преминаващ наблизо мъж – Брайън Търнър, който успява да я измъкне от пламъците.

Самият той е получил изгаряния по ръката и шията. Пристигналите бързо екипи на пожарната успяват да загасят колата, преди да бъдат нанесени сериозни поражения.

Повече подобни новини четете в Automedia

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
7
 
! Отговори
Чичо Сталин преди 6 години
При москвича това нещо не може да се случи.
31
4
 
7
 
! Отговори
аутист преди 6 години
ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ НА СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ И КОМУНИЗМА!!! КОГАТО ТОЙ Е НА ВЛАСТ НЯМА ДА ИМА ТАКИВА КРАВИ ТЪЙ КАТО ТЕ ЩЕ БЪДАТ ПРАЩАНИ В ГУЛАГ ТЕМ ПОДОБНИ ЛАГЕРИ!! ЗА ТОВА ДА НАПРАВИМ НОВА РЕВОЛЮЦИЯ!!!! ВСИЧКИ ХОМОСЕКСУАЛНИ ЩЕ БЪДАТ УБИВАНИ!!! ВСИЧКИ ЩЕ ИМАТ РАВНИ ПРАВА И КОЛЕГИТЕ ОТ КОМИТЕТА ЗА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ЩЕ ВИ ПРОСЛЕДЯВАТ ПОСТОЯННО!!! ТАКА ЩЕ СА СИГУРНИ ЧЕ НЯМА ДА ИМА КРАВАРИ ОТ СЪЕДИНЕНИТЕ КРАВАРСКИ ЩАТИ КОИТО ЩЕ СЪСИПВАТ ХОРАТА!!!*** AMERICA VIVA USSR !!!!!!!!!!!!!!!!!
30
1
 
11
 
! Отговори
БАЙ ЛЕНИН преди 6 години
ЗАРЕДИ ТОВА НИ ТРЯБВА КОМУНИЗЪМ!!! САМО ТОЙ ЩЕ ПРЕДОТВРАТИ ПОДОБНА ПРОСТОТИЯ!!! ЗАТОВА ДА ВЪРВИМ КЪМ ПОДБЕДАТА!!!УРА ТАВАРИШИ!!!
29
2
 
16
 
! Отговори
МакКонар преди 6 години
Не съм фен на британските крави, нито на жените шофьорки, но всеки може да допусне глупава грешка в бързането. Да не съдим толкова строго. Съвсем друго е да проектираш цяла кола и да я изтипосаш тази кретения.
28
4
 
16
 
! Отговори
Я, па Я преди 6 години
Феминизма, неолиберализма и толерастията ще ликвидират съвремената цивилизация. През последните десетилетия на жените им се набива в главите, че са нещо повече от мъжете, че те винаги имат право и, че мъжете винаги са им длъжни и винаги трябва да отстъпват. Горките жени вече си мислят, че това важи и в за правилата за движения по пътищата. Повечето смятат, че винаги са с предимство.За това, един съвет, "Когато видите жена на пътя спрете и осигурете предимство. Никаога не се знае на къде ще хвае.
27
0
 
39
 
! Отговори
Дончо преди 6 години
Дизайнерска грешка - не трябва двата отвора да си приличат визуално. Сега дори може да ги съди.
26
1
 
16
 
! Отговори
Щерю преди 6 години
Стара еврейска поговорка: - Туй, което една жена може да направи и Господ не може да го стори.
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя пък горката!
24
5
 
20
 
! Отговори
CCTV преди 6 години
Нормално в UK. Пълно е с пияни и инжектирани ЖЕНИ!! Които само се оплакват от всичко и от всеки особенно ако не им е безплатно. или не им е ПЪЛНА КРЕ.ИТНАТА КАРТА!!! Това за ИМОТНИТЕ!!! За черни и бе.ни все тЪрсят конфликт!!! Тикат си количките с ТРИ чавета белким някой се блъсне в тях та им ПЛАТИ Обезшетение!!!
23
1
 
10
 
! Отговори
НахГроз преди 6 години
До Реалист Жените в Обе КЛарство ВИНАГИ МОГАТ А МИНАТ през МЪЖА!!! КАКТО КУЧЕТАТА И ЛИСИЦИТЕ ТЕ СА ЗАШИТЕН ПРАЙ.!!
22
7
 
20
 
! Отговори
Analizator преди 6 години
И аз така веднъж обърках дупката, която ползвах обикновено и след като налях горивото - жената забременя. За да не стават грешки - ползвайте третата дупка и я карайте да гълта!
21
1
 
7
 
! Отговори
Тео преди 6 години
Странно чувство за хумор имат тези от днес беге. Ако човек е решил да пише глупости по адрес на съответната персона може да бъдат използвани доста цветущи епитети написани по подходящ начин. Ако някой има желание да преведа клипа, мога да го направя, но във вибокса не мога да го пусна, защото съм в Германия :(.
20
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако така бърка и на друго място дупките-цена няма!
19
3
 
20
 
! Отговори
до Румен преди 6 години
"Историята е измислена.Няма такъв отвор!Вашите коли имат ли по две капачки,отзад, по една от всяка страна?"-------------Румба (или по-точно Румяно) историята не е измислена, една от фирмените ни коли е Смарт от същата година и си има сходни капачки от двете страни, просто едната се отваря, за да пълниш резервоара през нея, а другата (на въздухозаборника) трябва да я изкъртиш и да насилиш пистолета за гориво през нея, за да пълниш през нея. :)
18
2
 
2
 
! Отговори
до 11 преди 6 години
А вие от кои селяни сте?????????????????????????????????????
17
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимно 11вежди много добре те описа
16
2
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Така е.............всеки трябва да има елементарна представа от устройство на автомобила, химия и физика.
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По публикацията работи: Венцислава Вельова
14
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Производителите на автомобили трябва да се съобразяват освен с дизайна (на който в случая са наблегнали), и с безопасността, като тя трябва да е на първо място. В случая с тази машинка, очевидно има сериозно недоглеждане. Потребителите разбира се трябва да внимават, но производителят е длъжен да минимизира възможността за грешки от този вид, особено като се има предвид, че са смъртоносни. Конструкторите не са много "смарт", и е съвсем нормално жената да осъди компанията.
13
1
 
31
 
! Отговори
Смуки преди 6 години
Може да си е помислила , от чисто женска гледна точка, че щом има дупка се пълни! :)