На изоставен паркинг: Най-скъпият дрифт в историята

Собственикът на Bugatti Veyron съсипва гуми за хиляди долара
11 апр 2018 21:12,
8

Дрифтът на територията на изоставен обществен паркинг ще излезе доста скъпо забавление на собственика на  Bugatti Veyron Mansory Vivere - няколко десетки хиляди долара. Толкова струват гумите за хиперколата, чиято цена е 2,5 млн евро, съобщава DailyDrivenExotics, на чийто канал в YouTube се появи видео на случилото се.

Всяка гума за Bugatti Veyron струва около 10 000 щатски долара. Цената на целия комплект колела с джантите и доставката се оценява на 150 000 долара, изчисляват организаторите на изпълнението.

От стандартния Veyron версията Mansory Vivere се отличава по по-малкия си капак, променените брони и странични престилки, а също така и с увеличените въздуховоди и оригиналния дифузьор. Всички тези елементи са направени от карбон.

Хиперколата е оборудвана с джанти Mansory, специално осветление на вратите и декоративни елементи от карбон в салона. Технически машината не се отличава от стандартния Veyron, като разчита на W16 двигател с мощност 1109 к.с. и 1500 Нм въртящ момент. Максималната скорост е 410 км/ч.

Повече подобни новини четете в Automedia.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Discovery преди 6 години
Е аз принципно затова не си купувам Бугати щото са му скъпи гумите, ся и с това задължение за зимни и летни, става ептем белята с набутването...
7
0
 
3
 
! Отговори
Оптимист преди 6 години
Дай боже всекиму такъв проблем
6
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едни се чудят как да изкарат малко пари, а други как да ги потрошат!!!
5
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко важна информация !?Сега шв спя спокойно !Благодаря
4
2
 
14
 
! Отговори
Римският Цирк преди 6 години
,,..Дайте на хората хляб и зрелища,и те ще понесат всичко..''
3
1
 
20
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Гумите да били за смяна и човека е решил преди да ги хвърли да се понакефи. Сигурно са го върнали от пункта за технически преглед и преди да сложи новите гуми се е снимал.
2
2
 
21
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
Този, който може да извади и да плати 2,5 милиона за кола, и да и вади душицата в такъв дрифт, може и да извади десетки хиляди долари, да си смени гумите.Вие му мислете, как да смените гумите, и дали ще ви спрат от движение наесен, на прегледите, ако не отговаряте на еко нормите. Извинявам се-няма какво да му мислите-цъфтиме, връзваме, и взимаме по 3000 лева заплата, според управляващите....Какво са 320-400 лева за летни гуми, и есенес-още толкова за комплект зимни, почти 100 лева винетка, и др.
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама това 4-сезонните или какви?