Lada няма спирка! Показа всъдеходен седан

Производството на Vesta Cross стартира съвсем скоро
20 апр 2018 12:30, Красимир Ангелов
76
Lada няма спирка! Показа всъдеходен седан
Снимкa: АвтоВАЗ

Руският производител АвтоВАЗ показа нова модификация на модела си Lada Vesta, която е получила името Cross Sedan. Подробности относно техническите показатели не бяха съобщени, но стана извество, че автомобилът има пътен просвет от 203 мм.

На външен вид Vesta Cross Sedan се отличава със защитно пластмасово покритие по външните ръбове и 17-инчови джанти, но като цяло за модела са използвани доста компонети от модификацията Vesta SW. Дължината от 4410 мм остава непроменена, но широчината е нараснала от 1864 мм до 1885 мм.

Отвътре автомобилът разполага с 5 места, еко-кожа, като по желание на клиента салонът може да бъде в оранжев цвят. Налични са също инфотеймънт-система, мултифункционален волан, климатик, отопляеми предни седалки и електрически прозорци.

Към момента не са известни двигателите, с които Vesta Cross Sedan ще може да се оборудва, но се предполага, че те ще работят в съчетание с 5-степенна механична или автоматична такава. Не е известна и началната цена, която най-вероятно тя ще започва от 20 000 лв..

Засега от АвтоВАЗ споделят едиствено, че производството на модела ще започне скоро, както и приемането на поръчки.

Още снимки на новия модел вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още по темата: АвтоВАЗLada Vesta
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
2
 
11
 
! Отговори
MMM преди 6 години
17 инчови джанти? WTF
48
13
 
15
 
! Отговори
ники преди 6 години
Нещо не ги купуват много чувам... що така? :)
47
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като за Путин бива я.
46
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цената на Лада Веста Класик е около 520 000 руб. Всеки може да пресметне колко струва в български левове.Естествено Vesta Cross Sedan да е по-скъп, но чак пък началната му цена да започва от 20 000 лв...
45
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За "любителите" на Москвич и Волга. "Москвичи" още вървят и вършат работа. Сватът ми продаде ГАЗ-21 Волга с еленчето и петолъчката, когато беше на повече от 40 години, а това беше отдавна и колата още върви из чукарите. Новата "Волга" е изумително красива, но още не е в продажба. Фирмата "Москвич" е ЗАКРИТА през 2010 г., така че не се надявайте!
44
8
 
16
 
! Отговори
От чужбина преди 6 години
Руски производител Лада няма....стига с тия Диди Пеевско шопарски Руски фейкове...и тая лада ако искат Рено Нисан няма да я почват щото няма да има пазар..
43
8
 
11
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
По-добр аот Нива 1600 карбуратор, няма, не се излагайте. Само да е неръждавейка и става практически вечна, танк и трактор в едно,такав ами трябва.
42
6
 
19
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 6 години
"Производството на Vesta Cross стартира съвсем скоро"Koлко скоро?Че да нагаждам един Камаз рубли .
41
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** внася домати от Турция и Македония, но руските коли са лоши. Карайте си Булгаррено-то или китайските от Гриша - бан*ита.
40
1
 
7
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Много лъщи тая кола, тъй лъщи, та се не трае. не став азаносене на тор. аз имам само една претенция към ВАЗ, моят джуган да го напрайте неръждавейка, но да си бъде метъл, хеви метъл, не искам пластмаса!
39
4
 
11
 
! Отговори
кривундел преди 6 години
Тези калници и врати защо не ги *** поне за снимка.
38
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И Лада и Москвич са част от Рено-Нисан, просто в завода в Москва произвеждат Рено Логан, но обмислят да го прекръстят на Москвич, Ладата им се води малко по-висок клас.
37
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руските клавиатури нямат Ъ само ъ ок? хахаххахахахха Бг следовател....Ами ползвай я тогава де!!
36
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мнооого рисунки на лади сме виждали, ама какво от това.
35
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Унуфри,Статията е за коли. Няма нищо за орьжия... Като няма какво да кажеш сопри се.......Аналогии Ушанков, аналогии...безаналогови.
34
1
 
2
 
! Отговори
??? преди 6 години
Руските клавиатури нямат ли буквичката "Ъ"?****************************************Руските клавиатури нямат Ъ само ъ ок? хахаххахахахха Бг следовател.
33
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
" Зато мы делаем ракеты И перекрыли Енисей! А в области балета Мы впереди планеты всей"Говеdца нещастни, кога в онези години някой наш певач беше изпял нещо подобно?Кирчо Маричков? Всички станаха големи дисиденти, виж историческата снимка!Това сме българите - приспособенци и опортюнисти, хич не се закачайте с гордия,талантлив и смел народ!Когато на Запад някой направи нещо по-добро от Су-57 с двигатели "изделие 30", тогава се гаврете с руската техника!Или подводница "Лада" с новия двигат
32
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каквито са им автомобилите такива са им и оръжията. В едно и също студио ги "правят".++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Унуфри,Статията е за коли. Няма нищо за орьжия... Като няма какво да кажеш сопри се...
31
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За сметка на това "масовия" бьлгарин ....Руските клавиатури нямат ли буквичката "Ъ"?
30
9
 
11
 
! Отговори
123 преди 6 години
*** още ли не са разбрали че лада няма отдавна а всичко е собственост на Рено-Дачия. Та това си е една просто руска версия на Дачия и то нескопосана.