VW няма спирка! Ще представи 17 модела за 6 години

В тази бройка влизат и бъдещите електромобили на марката
26 юни 2018 11:45, Красимир Ангелов
5
VW няма спирка! Ще представи 17 модела за 6 години
Снимкa: Volkswagen

Германският автомобилен производител Volkswagen ще представи 17 нови или обновени модела през следващите 6 години. До тази информация се добра изданието Auto Motor Und Sport, което уточнява, че в тази бройка влизат както бензинови и дизелови коли, така и електромобили.

Първият модел вече бе представен тази пролет – новото поколение на VW Touareg. Премиерата на следващите два е в близките месеци, като това са "напомпаните" версии на T-Roc R и Arteon R.

До края на годината трябва да дебютират обновеният Passat, както и купеобразната версия на Tiguan. Тя ще получи добавка Coupe към названието си, като всички двигатели, с които ще бъде оборудвана, ще развиват повече от 200 к.с.

Компанията ще представи и компактният кросоувър T-Cross, в чиято основа е платформата на новото Polo. В началото на 2019 г. ще излезе следващото поколение на Golf, а веднага след него ще видим и електрическият I.D. hatchback.

Гамата електромобили на марката ще бъде попълнена с още 4 модела. Компанията също така ще представи микробуса Volkswagen T7, спортното комби Arteon Shooting Brake и поне три нови версии на новия Golf - Variant, GTI и R.

Още информация и снимки вижте само в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: VolkswagenVW Touareg
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма "спирка"??? Фолксваген не притежава спирки...нито спира на тях...
3
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кога ще си преберат печките детони тровят по пътищата
2
6
 
5
 
! Отговори
БАЙ ХОЙ преди 5 години
Защо не се счита за подвеждаща реклама една фирма е закупила 12 автомобилни марки и новия концерн заблуждава клиентите със старата слава натрупана от брандовете ?
1
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мхм, тия ги слушам от 8 години.