В името на... руснаци вградиха банкомат в "КамАЗ"

Бронята гарантира сигурност в критични ситуации
4 дек 2018 17:15, Елка Василева
53
В името на... руснаци вградиха банкомат в "КамАЗ"
Кадър: YouTube

Руското министерство на отбраната ще представи в четвъртък нов армейски банкомат на колела в автомобил "КамАЗ", който ще даде възможност на военнослужещите да теглят пари в полеви условия, съобщиха от военното ведомство.

"На 6 декември на полигона "Алавино" в Московска област ще се състои демонстрация на нов комплекс мобилен военно-полеви банкомат, който е монтиран на шасито на автомобил "КамАЗ".

Комплексът е предназначен за използване във военно-полеви лагери, по време на учения и полеви мероприятия, на места, където няма банкова инфраструктура", се казва в съобщението, цитирано от РИА Новости.

От руското министерство обясняват, че комплексът се състои от устройство за теглене на пари в брой /неговият екран е изведен извън корпуса на автомобила/, мобилен офис с касова зона, както и станция за спътникова връзка и радиостанция.

Бронята на "КамАЗ" осигурява съхраняването на пари в критични ситуации.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: банкоматКамазРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
7
 
! Отговори
Я гледай.... преди 5 години
Страхотно. Наистина се готвят за война.А картечница вградена има ли ?Трябва да има и полеви магазини на колела. Къде ще харчат парите ?Въпроси , въпроси...
10
3
 
5
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До привет от Дойчланд"Путин - тарикат ! Дори на вересия не дава на военните храна , защото после може да не си платят ! Първо си плащат , после ядат !"потърси в нета обзор на руските СУХ ПАЕК или дневни хранителни рациони на руската армияЩе видиш как ги хранят - да и в Сирия така ги хранят показаха го по телевизията.
9
4
 
3
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До привет от Дойчланд"Че там където се правят учения няма както банкова инфраструктура ,така и магазини !"Забравяш че живеем в временат ана КАПИТАЛИЗЪМА има ли търсене ще се намери ВЕДНАГА ПРЕДЛАГАНЕ САМО ПАРИ ДА ИМА.
8
2
 
6
 
! Отговори
Чудо преди 5 години
КАМАЗ Банкомата с рубляци ли ще е като вестници ще му трябва едно ремарке да носи рублите
7
2
 
8
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
Банкомат в окопите ми се струва малко прекалено.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на руснаците. Така се мисли за армията, а не като нашите банкери. В община Хайредин Врачанско има само един банкомат за цялата община и хората пътуват по 10км. от околните села до него. В дните на даване на пенсиите той се изпразва и стои по 2-3 дена празен.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За пръв път ли срещаш името на този полигон? АЛАБИНО, *** зелена! За нищо не ставаш!
4
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А краварите като пазят грaницата с Мексико там няма банкомати искат да изтеглат пари ама нъцки, носят им парите във една бронирана кола във една скъсана торба.
3
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво, много удобно и практично !
2
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Супер идея :)
1
15
 
17
 
! Отговори
вижда се преди 5 години
Най-великият народ на земята !!!