Това е стандарт: Британец си купи 6 Rolls-Royce наведнъж

Бизнесменът от индийски произход плати за тях над 2 млн. евро
30
Това е стандарт: Британец си купи 6 Rolls-Royce наведнъж
Снимка: Reuters

Британският бизнесмен от индийски произход Рюбен Сингх попълни колекцията си от луксозни автомобили, като направи една от най-необичайните сделки за последните години. Милиардерът, когото наричат Британския Бил Гейтс, си купи наведнъж цели шест автомобила Rolls-Royce - три седана Phantom и три всъдехода Cullinan.

Шестте нови автомобила са посветени на три различни скъпоценни камъка (рубин, изумруд и сапфир), изработени са по негова поръчка и са боядисани в съответните цветове. Колекцията е наречена  Jewels Сollection by Singh. Местните медии посочват, че бизнесменът е платил за шестте автомобила около 2,1 млн. евро.

Общо броят на автомобилите Rolls-Royce в гаража а Сингх вече наброяват 17. Британецът обаче е любител и на други марки. Той притежава Bugatti Veyron, Porsche 918 Spyder, Pagani Huayara, Lamborghini Huracan и специална версия на Ferrari F12 Berlinetta, направена само в един екземпляр.

Преди време Сингх е работил за британския премиер Тони Блеър, заемайки постове в консултативна група по въпросите за дребния бизнес и в Съвета по конкурентоспособност. Освен това е заемал и няколко правителствени длъжности.

Снимки на новите бижута на Сингх вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
0
 
! Отговори
1 преди 5 години
Една малко известна история в БГ. През 1920 г. Jai Singh Prabhakar - махараджа, посетил Лондон. Един ден решил да се разходи инкогнито из Лондон, облякъл местни дрехи и излязъл. Наблизо имало магазин на Ролс Ройс. Поискал да влезе и разгледа, но от магазина учтиво го изритали навън. Прибрал се и веднага поискал официално да посети магазина. Там естествено го посрещнали как си требе. Постоял няколко часа и пробвал всички 6 налични модела и.... ги купил. В Индия ги направил... боклучийки...
19
1
 
10
 
! Отговори
Бай Стоян преди 5 години
Е сега ще се охарчи за винетки,, ужас,,
18
1
 
9
 
! Отговори
Sag mal преди 5 години
Евала на човека!!! Със здраве да си ги кара и още толкова да си поръча, а аз отивам да видя дали чистачките на голфа работят ;)
17
4
 
22
 
! Отговори
1234 преди 5 години
А истинските британци му мият гумите за 7 паунда на час, след което се качват за 20 паунда до България за са се напият от мъка по старата британия дето сами си я разрушиха. Това му се вика реванш. 150 г са бесили в индия следващите 500 обаче ще е обратното
16
5
 
22
 
! Отговори
УМЕН преди 5 години
И ние си имаме подобен индиец тук. Иван Костов се казва и живее в ДрЪгалевци тоя айдук.
15
5
 
15
 
! Отговори
Хайхафте Сокересов преди 5 години
Нема да се учудя ако се окаже инвалид със 100% слепота от ТЕЛК, а баба му дърта вещица гледачка, баячка и развалячка на магии. То индиеца си е индиец и в Англия и в България. Манталитета си им е същия - майка Индия, щата Пенджаб.Тендляка-тиндирляка-тандърляка.....опса, опса.
14
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво! Успешен човек! Не кат вии тука ...
13
3
 
6
 
! Отговори
1111 преди 5 години
До Щерю ТОЧНО ТОЯ е трето поколение индиец, роден на Острова!!!
12
7
 
15
 
! Отговори
Сандо преди 5 години
е то само един *** мое да направи такава простотия
11
1
 
5
 
! Отговори
панчо преди 5 години
До Щерюнарича се ИНТЕГРАЦИЯ
10
5
 
7
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
представям си какъв пазарлък в индийски стил е провел в завода на ролс ройс за цената
9
2
 
4
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Западът много добре - не - отлично му е промил мозъка...(После се чудим що западняците били богати.)
8
4
 
19
 
! Отговори
Аналлизатор преди 5 години
Маааааааааалиииииии,Тоя колко гражданска има да плаща,не е истина.
7
15
 
8
 
! Отговори
Бай Ганю преди 5 години
Стандарт на живот АНОНИМНИКО. Хората в тази страна са богати. Някой се чудят как да си изхарчат парите. Други просто са им достатъчни да живеят нормално. Вие ги оплаквате за Брекзит. Вие -вие дето останахте да се мъчите в тъпата корумпирана , бандитска *** дето някой от вас си въобразяват че живеят добре неразбирате колко сте жалки в действителност. И прости.
6
4
 
3
 
! Отговори
tinedzer преди 5 години
male male -apak az se 4ydex kakvo shte pravat angli4anite sled BREKZITA - te sa tolkova bogati 4e i te samite neznaiat kolko : de da im imaxme problemite na angetata ;;;;;;;;;;;;
5
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И за какво са му на този...човечец толкоз возила.Да беше купил за тези два милиона храна и да я прати в Индия,все някой индиец щеше да го благослови,а това...цена няма.Да! Сумата индийци умират от глад и болести.
4
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако няма златен зъб значи не е богат!
3
2
 
27
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
И за какво са му на този...човечец толкоз возила.Да беше купил за тези два милиона храна и да я прати в Индия,все някой индиец щеше да го благослови,а това...цена няма.
2
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Евтино ги е земал обикновено са по милион евракис бройката.Тоя е купил някакви без екстри на най-евтиният ролс пълният комплект екстри е 300к към базовият модел.
1
4
 
14
 
! Отговори
Индиец преди 5 години
Можело е да си купи поне една Лада . Нали те са най-добрите автомобили ?